הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » קשה לי כל כך

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
10/08/2011 13:53

שאפתנית
שאפתנית
עדי החלטת שאת מתחילה לדאוג לעצמך ולחזור לתזונה נכונה וזה מה שתעשי, זה לא משנה אם את בבית או בחופשה בבית מלון את מחויבת לעצמך ולתהליך אז תשתדלי לתת 100% כדי להצליח.
0 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2011 12:39

dany
dany
יקירתי
הרי הכל עניין של החלטה ,
להחליט שדי ועד כאן,
להחליט שאני שווה הרבה יותר,
להחליט שיש לי רגע פנוי אני מכינה לי ארגז כלים לרגע של מצוקה.
לדעת לבקש עזרה אם קשה לי........... כאן בפורום כפי שעשית עתה כל כך יפה,
מבעלך אולי עזרה בניהול דברים בבית שיהיה לך יותר זמן פנוי על מנת להכין את הדברים,
אולי חברות או משפחה.
בכל אופן אני בטוחה שברגע שתרצי תמצאי את הדרכים על מנת לצאת מהפלוטנר.....
יש לקחת בחשבון שאת אחרי לידה ויש עוד גורמים שמשפיעים על המשקל...... אך לא להיתפס לזה כתירוץ.
מאחלת לך הצלחה כי מגיע לך
תהני מהתינוקי
חיבוק לעידוד

עדי כתב:
התינוקי ישן עכשיו סוף סוף יותר משתי דקות אז אני יכולה לקחת כמה נשימות ולכתוב.

עוד שניה מסתיימת החופשת לידה הרישמית שלי ובמבט לאחור בילינו את רובה בבית. אין מה לעשות הוא חמוד ומקסים אבל קל הוא לא.
אני עדיין עמוק בהנקה ובמרדף אחר סדר יום.
אך הקושי המרכזי הוא עם האוכל. לא ממש מצליחה לאכול עדיין בצורה מסודרת. מוצאת את עצמי אוכלת במרווחים גדולים וכל יום אבל באמת כל יום יש לי התקף/בולמוסון
אני כבר יודעת בוודאות שהוא נובע מכמויות האנרגיה+ההנקה שאני מוציאה במרוץ היומי
אני עייפה מלראות את עצמי במראה ורוצה לחזור לעצמי, ברור לי שזה אפשרי ואני מסוגלת אבל כרגע לא ממש מוצאת את עצמי בתוך המעטפת.
ביום שבו חזרתי מבית החולים עשיתי מספר דברים: התקלחתי, התבוננתי בעצמי במראה ועליתי על המשקל. שלושה דברים לא השתנו מאותו יום: המראה שלי, המשקל שלי והרצון התמידי למקלחת
אני מרגישה שעליתי, מחר השקילה כך שאני נמנעת מלהישקל, אך יודעת מה מחכה לי.
טוב החיובי הוא ששקילה היא נקודה בדרך והכל ירדץ ששבוע הבא אני מקבלת מתנה מבן זוגי היקר (אחרי 4 שנים ללא חופשה) נסיעה למלון מפנק לכבוד סיום חופשת הלידה, הלידה והיומולדת שלי.....
אאני רוצה לומר בקול רם .. טוב אז עוד שבועיים דיאטה... אבל לא.
ממחר מהשקילה.
בבית מלון אסתדר.
הבית הוא הקשה יותר.
אשמח לשמוע טיפים והצעות
0 קישור קבוע (Permalink)
10/08/2011 12:13

עדי
עדי
התינוקי ישן עכשיו סוף סוף יותר משתי דקות אז אני יכולה לקחת כמה נשימות ולכתוב.

עוד שניה מסתיימת החופשת לידה הרישמית שלי ובמבט לאחור בילינו את רובה בבית. אין מה לעשות הוא חמוד ומקסים אבל קל הוא לא.
אני עדיין עמוק בהנקה ובמרדף אחר סדר יום.
אך הקושי המרכזי הוא עם האוכל. לא ממש מצליחה לאכול עדיין בצורה מסודרת. מוצאת את עצמי אוכלת במרווחים גדולים וכל יום אבל באמת כל יום יש לי התקף/בולמוסון
אני כבר יודעת בוודאות שהוא נובע מכמויות האנרגיה+ההנקה שאני מוציאה במרוץ היומי
אני עייפה מלראות את עצמי במראה ורוצה לחזור לעצמי, ברור לי שזה אפשרי ואני מסוגלת אבל כרגע לא ממש מוצאת את עצמי בתוך המעטפת.
ביום שבו חזרתי מבית החולים עשיתי מספר דברים: התקלחתי, התבוננתי בעצמי במראה ועליתי על המשקל. שלושה דברים לא השתנו מאותו יום: המראה שלי, המשקל שלי והרצון התמידי למקלחת
אני מרגישה שעליתי, מחר השקילה כך שאני נמנעת מלהישקל, אך יודעת מה מחכה לי.
טוב החיובי הוא ששקילה היא נקודה בדרך והכל ירדץ ששבוע הבא אני מקבלת מתנה מבן זוגי היקר (אחרי 4 שנים ללא חופשה) נסיעה למלון מפנק לכבוד סיום חופשת הלידה, הלידה והיומולדת שלי.....
אאני רוצה לומר בקול רם .. טוב אז עוד שבועיים דיאטה... אבל לא.
ממחר מהשקילה.
בבית מלון אסתדר.
הבית הוא הקשה יותר.
אשמח לשמוע טיפים והצעות
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!