10/08/2011 11:37
 dany Posts: 19819
|
שוב בהצלחה וכל טוב שם באמריקה הרחוקה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 09:18
 שאפתנית Posts: 8392
|
בילבי עברת תקופה יפה ומאתגרת ונהנת מכל רגע אבל עכשיו את נכנסת לתקופה אחרת ומאתגרת לא פחות בחייך. את יודעת, דלת נסגרת ודלת נפתחת ותראי בדלת הנפתחת הזדמנות לעשות ולחוות דברים שעד עכשיו לא עשית ולא חווית. אני אמנם שרתתי שרות צבאי של שנה ושמונה חודשים + פעמיים מילואים והיה לי שרות מדהים ואהבתי כל רגע ולפחות זכיתי שישאר לי זכרון מתוק עם הרבה צחוקים ורגעים יפים אבל זהו, מתחילים דף חדש, מתקדמים בחיים והעיקר שתמשיכי להנות מכל מה שאת עושה. צדקת, זה הזמן להשקיע בעצמך ולהכין את גופך לקראת הנסיעה לסאן דייגו אז שיהיה לך בהצלחה ותמיד להסתכל על חצי כוס מלאה!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 09:15
 Bilbi Posts: 20
|
מתכננת אחרי השחרור לטוס לסן דייגו לעבוד ... יש לי אזרחות פתאום המצב התבהר לי.. שבוע שעבר הייתי בלחצים בתת מודע מהשחרור... כי זה עדיין קשה לסיים תקופה כל כך ארוכה ומשמעותית בחיי ופשוט להתנתק... כי צבא זה בועה ... ואזרחות זו בועה אחרת לגמרי מהצבא... אין יותר משפטים, ואין יותר תורנויות ואין הצדעות ואין מדים ואין מסדרים . אין מירס שמצלצל ללא הפסקה . אין מפקדים שמדברים אלייך איך שאת רוצה . מצד שני... אין גם חניכים מדהימים, וסגל והווי ,
מה שהכי חשוב שאני מרגישה שהלחץ קצת ירד והתקופה נהיית יותר טובה המשך יום טו ב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 09:11
 Bilbi Posts: 20
|
מי היה מאמין שעוד 30 יום אני מסירה את המדים שלי והופכת לאזרחית ? שנתיים חובה ועוד שנת שירות קבע עד החצי שנה אחרונה היה לי שירות מדהים של פיקוד והדרכה והזמן טס לי כמו טיל אבל מה שכן ... בגלל עומס בתפקיד והבעיתיות באוכל בצבא.. השמנתי . והרבה . ובחצי שנה האחרונה קיבלתי תפקיד של יומיות שבקושי עושים בו עבודה . ובהתחלה הייתי נורא מתוסכלת מהמצב . עד שפתאום נפל לי האסימון שזאת בעצם סוף סוף הזדמנות להשקיע בעצמי לפני השחרור. אולי להצליח לרדת את ה15 קילו שעליתי בצבא... אז לא הצלחתי להוריד את הכל אבל היי, הורדתי עשר מתוכם . שזה יפה . לא? אתמול הייתי בסלסה וממש נהנתי . מתכננצ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|