|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
11/08/2011 04:57
 אקורדיאון Posts: 16382
|
רבקוש כל הכבוד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 17:26
 רבקה Posts: 8411
|
המשך יום מוצלח לכולם ובהצלחה לנשקלים היום אשירה כנראה תיאמנו אתמול את ארוחת הערב ח ח ח גם אני ישבתי את פלפלים חצויים ממולאים בסלט חצילים ובגבינה מלוחה ופרוסת עמק לייט ותאמיני לי החיים יפים אהבתי את הדאגה לעצמך ןמחבקת אותך חזק להמשך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 16:46
|
אשירוש יישר כח,גאה בך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 15:16
 קרולין Posts: 6651
|
שיהיה המשך יום מקסים לך אקו ולכולנו. ואשירה יקירתי, בראבו!!!! אם אין אני לי מי ל י?!!!! תמשיכי לדאוג לעצמך ותראי יופי של תוצאות. נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 11:29
 dany Posts: 19819
|
וואו את ממש מקסימה איך עשית זאת???????????? כל הכבוד אני מורידה בפניך את הכובע
אשירה כתב:
בוקר נהדר לכולכן, אני עדיין בסימן אורחים מחו"ל שהולכים ובאים. הם לא מתגוררים אצלנו אבל אנחנו שותפים מלאים, ולפעמים הנכדים של בעלי גם מעדיפים לישון אצלנו וזאת הרגשה נעימה. גם הארוחות לא ממש מסודרות ואין שיגרה ואותי זה קצת מערער ואז כמובן האכילה יוצאת משליטה. אתמול באמצע היום פתאום הרגשתי שאם אני לא חותכת אני בצרות אמיתיות, נזכרתי באימרה של מירי שאפילו אם בא לכם לאכול פיל קטן, ואמרתי לעצמי זו ממש התחושה שלי כעת, אני מסוגלת לאכול כעת פיל קטן. אז כדי להציל את עצמי מעצמי שתיתי כוס מים והלכתי לישון, התעוררתי אחרי חמש והחלטתי שהיום לא תיכנס יותר פחמימה אל פי. חתכתי שני פלפלים אדומים, כלומר ארבעה חצאים, שמתי בכל חצי קצת סלט חצילים קלויים, מעט טחינה גולמית ונתח חזה עוף. סיימתי מוקדם ארוחת ערב ואחר כך לא נגעתי יותר באוכל. קמתי הבוקר עם תחושה טובה כי באמת לולא מירי ואתן שקיימות כל הזמן ברקע היום שלי היה נגמר לגמרי אחרת וממש לא טוב. היום יום חדש, בעלי והבן נוסעים לטייל עם האורחים ולי יהיה את השקט שלי, ואני אוהבת את זה. מאחלת לכולכן יום מאושר, מלא עשייה חיובית והרגשה טובה, אוהבת,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 10:28
 שאפתנית Posts: 8392
|
בשביל זה אנחנו פה! אשירה כתב:
מתוקה שלי, כל כך מחמם את הלב לקבל כזאת תגובה, מי שלא משתתף בפורום פשוט מ פ ס י ד ! ! ! אוהבת הכי, שאפתנית כתב: אשירה את פשוט אלופה!!! מגיעה לך נשיקה ענקית על העשיה המוצלחת אתמול. כל הכבוד שלא נתת לפיתויים לנצח, כל הכבוד שלא אכלת פחמימות אחרי חמש אלא הכנת לך ארוחת פלפלים שנשמעת מאוד מאוד טעימה ומזינה. תמשיכי ככה, את בהחלט מסוגלת להצליח ולא לעשות הנחות לעצמך. את מארחת אנשים, הארוחות לא סדירות אבל את לא נותנת לעצמך ליפול, את מלכה כבר אמרתי?! בהצלחה בהמשך השבוע !!! אשירה כתב: בוקר נהדר לכולכן, אני עדיין בסימן אורחים מחו"ל שהולכים ובאים. הם לא מתגוררים אצלנו אבל אנחנו שותפים מלאים, ולפעמים הנכדים של בעלי גם מעדיפים לישון אצלנו וזאת הרגשה נעימה. גם הארוחות לא ממש מסודרות ואין שיגרה ואותי זה קצת מערער ואז כמובן האכילה יוצאת משליטה. אתמול באמצע היום פתאום הרגשתי שאם אני לא חותכת אני בצרות אמיתיות, נזכרתי באימרה של מירי שאפילו אם בא לכם לאכול פיל קטן, ואמרתי לעצמי זו ממש התחושה שלי כעת, אני מסוגלת לאכול כעת פיל קטן. אז כדי להציל את עצמי מעצמי שתיתי כוס מים והלכתי לישון, התעוררתי אחרי חמש והחלטתי שהיום לא תיכנס יותר פחמימה אל פי. חתכתי שני פלפלים אדומים, כלומר ארבעה חצאים, שמתי בכל חצי קצת סלט חצילים קלויים, מעט טחינה גולמית ונתח חזה עוף. סיימתי מוקדם ארוחת ערב ואחר כך לא נגעתי יותר באוכל. קמתי הבוקר עם תחושה טובה כי באמת לולא מירי ואתן שקיימות כל הזמן ברקע היום שלי היה נגמר לגמרי אחרת וממש לא טוב. היום יום חדש, בעלי והבן נוסעים לטייל עם האורחים ולי יהיה את השקט שלי, ואני אוהבת את זה.
מאחלת לכולכן יום מאושר, מלא עשייה חיובית והרגשה טובה, אוהבת,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 09:33
 אשירה Posts: 4292
|
מתוקה שלי, כל כך מחמם את הלב לקבל כזאת תגובה, מי שלא משתתף בפורום פשוט מ פ ס י ד ! ! ! אוהבת הכי, שאפתנית כתב:
אשירה את פשוט אלופה!!! מגיעה לך נשיקה ענקית על העשיה המוצלחת אתמול. כל הכבוד שלא נתת לפיתויים לנצח, כל הכבוד שלא אכלת פחמימות אחרי חמש אלא הכנת לך ארוחת פלפלים שנשמעת מאוד מאוד טעימה ומזינה. תמשיכי ככה, את בהחלט מסוגלת להצליח ולא לעשות הנחות לעצמך. את מארחת אנשים, הארוחות לא סדירות אבל את לא נותנת לעצמך ליפול, את מלכה כבר אמרתי?! בהצלחה בהמשך השבוע !!! אשירה כתב: בוקר נהדר לכולכן, אני עדיין בסימן אורחים מחו"ל שהולכים ובאים. הם לא מתגוררים אצלנו אבל אנחנו שותפים מלאים, ולפעמים הנכדים של בעלי גם מעדיפים לישון אצלנו וזאת הרגשה נעימה. גם הארוחות לא ממש מסודרות ואין שיגרה ואותי זה קצת מערער ואז כמובן האכילה יוצאת משליטה. אתמול באמצע היום פתאום הרגשתי שאם אני לא חותכת אני בצרות אמיתיות, נזכרתי באימרה של מירי שאפילו אם בא לכם לאכול פיל קטן, ואמרתי לעצמי זו ממש התחושה שלי כעת, אני מסוגלת לאכול כעת פיל קטן. אז כדי להציל את עצמי מעצמי שתיתי כוס מים והלכתי לישון, התעוררתי אחרי חמש והחלטתי שהיום לא תיכנס יותר פחמימה אל פי. חתכתי שני פלפלים אדומים, כלומר ארבעה חצאים, שמתי בכל חצי קצת סלט חצילים קלויים, מעט טחינה גולמית ונתח חזה עוף. סיימתי מוקדם ארוחת ערב ואחר כך לא נגעתי יותר באוכל. קמתי הבוקר עם תחושה טובה כי באמת לולא מירי ואתן שקיימות כל הזמן ברקע היום שלי היה נגמר לגמרי אחרת וממש לא טוב. היום יום חדש, בעלי והבן נוסעים לטייל עם האורחים ולי יהיה את השקט שלי, ואני אוהבת את זה.
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 08:57
|
אשירה את פשוט אלופה!!! מגיעה לך נשיקה ענקית על העשיה המוצלחת אתמול. כל הכבוד שלא נתת לפיתויים לנצח, כל הכבוד שלא אכלת פחמימות אחרי חמש אלא הכנת לך ארוחת פלפלים שנשמעת מאוד מאוד טעימה ומזינה. תמשיכי ככה, את בהחלט מסוגלת להצליח ולא לעשות הנחות לעצמך. את מארחת אנשים, הארוחות לא סדירות אבל את לא נותנת לעצמך ליפול, את מלכה כבר אמרתי?! בהצלחה בהמשך השבוע !!!  אשירה כתב:
בוקר נהדר לכולכן, אני עדיין בסימן אורחים מחו"ל שהולכים ובאים. הם לא מתגוררים אצלנו אבל אנחנו שותפים מלאים, ולפעמים הנכדים של בעלי גם מעדיפים לישון אצלנו וזאת הרגשה נעימה. גם הארוחות לא ממש מסודרות ואין שיגרה ואותי זה קצת מערער ואז כמובן האכילה יוצאת משליטה. אתמול באמצע היום פתאום הרגשתי שאם אני לא חותכת אני בצרות אמיתיות, נזכרתי באימרה של מירי שאפילו אם בא לכם לאכול פיל קטן, ואמרתי לעצמי זו ממש התחושה שלי כעת, אני מסוגלת לאכול כעת פיל קטן. אז כדי להציל את עצמי מעצמי שתיתי כוס מים והלכתי לישון, התעוררתי אחרי חמש והחלטתי שהיום לא תיכנס יותר פחמימה אל פי. חתכתי שני פלפלים אדומים, כלומר ארבעה חצאים, שמתי בכל חצי קצת סלט חצילים קלויים, מעט טחינה גולמית ונתח חזה עוף. סיימתי מוקדם ארוחת ערב ואחר כך לא נגעתי יותר באוכל. קמתי הבוקר עם תחושה טובה כי באמת לולא מירי ואתן שקיימות כל הזמן ברקע היום שלי היה נגמר לגמרי אחרת וממש לא טוב. היום יום חדש, בעלי והבן נוסעים לטייל עם האורחים ולי יהיה את השקט שלי, ואני אוהבת את זה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 07:54
 אשירה Posts: 4292
|
בוקר נהדר לכולכן, אני עדיין בסימן אורחים מחו"ל שהולכים ובאים. הם לא מתגוררים אצלנו אבל אנחנו שותפים מלאים, ולפעמים הנכדים של בעלי גם מעדיפים לישון אצלנו וזאת הרגשה נעימה. גם הארוחות לא ממש מסודרות ואין שיגרה ואותי זה קצת מערער ואז כמובן האכילה יוצאת משליטה. אתמול באמצע היום פתאום הרגשתי שאם אני לא חותכת אני בצרות אמיתיות, נזכרתי באימרה של מירי שאפילו אם בא לכם לאכול פיל קטן, ואמרתי לעצמי זו ממש התחושה שלי כעת, אני מסוגלת לאכול כעת פיל קטן. אז כדי להציל את עצמי מעצמי שתיתי כוס מים והלכתי לישון, התעוררתי אחרי חמש והחלטתי שהיום לא תיכנס יותר פחמימה אל פי. חתכתי שני פלפלים אדומים, כלומר ארבעה חצאים, שמתי בכל חצי קצת סלט חצילים קלויים, מעט טחינה גולמית ונתח חזה עוף. סיימתי מוקדם ארוחת ערב ואחר כך לא נגעתי יותר באוכל. קמתי הבוקר עם תחושה טובה כי באמת לולא מירי ואתן שקיימות כל הזמן ברקע היום שלי היה נגמר לגמרי אחרת וממש לא טוב. היום יום חדש, בעלי והבן נוסעים לטייל עם האורחים ולי יהיה את השקט שלי, ואני אוהבת את זה. מאחלת לכולכן יום מאושר, מלא עשייה חיובית והרגשה טובה, אוהבת,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 07:18
 dany Posts: 19819
|
בוקר נפלא יקירה אני אוספת את הימים של שמירה ושליטה......ו............. מאושרת אין פשוט אין על התחושה הזו. מאחלת לכולם גם שליטה באוכל ושפיות. נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 06:44
|
בוקר טוב אקו יקירתי, שיהיה גם לך יום קסום ומוצלח עם הרבה אנרגיות חיוביות. המשך שליטה באוכל והצלחה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 04:32
|
כבר יום רביעי בשבוע.נאחל לעצמנו יום קסום ומלא באנרגיות חיוביות. כמובן המשך שליטה לשולטים באוכל וכמובן לאלה השולטים חלקית ולאלה שסטו קצת לחזור למסלול ולהמשיך. הצלחה לנשקלים היום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|