08/08/2011 21:06
 אקורדיאון Posts: 16382
|
צום קל לצמות. מי יתן ואכן כל משאלות הלב תתגשמנה לטובה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2011 17:10
 dany Posts: 19819
|
בנות יקרות צום קל למי שצמה ודיאטה מוצלחת לכולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2011 17:00
 הססנית Posts: 50
|
שוב, מילים מעוררות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2011 15:37
 ריבל'ה Posts: 266
|
חיהל'ה היקרה, את כל כך עמוקה ומיוחדת, עם מבט החיים שלך. מסכימה איתך שבירושלים אוירה מיוחדת מאוד. אני משתדלת בליל תשעה באב, ללכת לאמא רחל - להתפלל ולבכות אצלה האמא היקרה של כל עם ישראל - רחל אימנו שתתפלל על עם ישראל, שנצא כבר מהגלות הנוראית הזאת, די, ממש די, נתחנן לקב"ה, אמור לצרותינו די, עם ישראל, עם כזה יקר תסתכל אבא יקר, איזה אחדות יש בעם שלך, נכון, יש גם מטורפים ומשוגעים, רוצחים נואפים ולא נורמליים, אבל אל תסכל עליהם, תסכל על האנשים היפי נפש, עם הנשים המקסימות בפורום, על עם שלם שמתאחד עם אוהליו, אוהלי הרצון לשלום ולחיות באהבה ואחדות. אבא יקר, רחום וחנון, תיראה את ההשתדלות של כל יהודי/ה (נורמלי) להתקרב אליך, להיות טובים, ראויים, מיטיבים, ושיום זה ייהפך לנו - מיגון ותוגה, לשמחה גדולה - באורות הגאולה..... צום קל, והתפילות של כולנו לגאולה הפרטית, הכללית, וגאולת הקב"ה שיהיה לו בית למשכן בינינו - בית המקדש - שיעלו מעלה מעלה... באחדות אהבתינו. שלכן, באהבה ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2011 15:26
 הססנית Posts: 50
|
צום קל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2011 15:16
 שאפתנית Posts: 8392
|
חילה צום קל!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2011 14:31
 חיה'לה Posts: 885
|
ואופס, כמעט שכחתי... כמי שרואה את משפחת שליט כמעט בכל יום מול בית ראש הממשלה (אני גרה לא רחוק...), אני מאחלת ומתפללת לשובו המהיר של גלעד ובכל מחיר!!! אתה שומע ביבי?! בכל מחיר!!!!! בשורות טובות, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2011 14:18
 קרולין Posts: 6651
|
חיה יקרה ולכל הצמים/מות שיהיה צום קל. ואינשאאלה רק בשורות טובות לכולםםםםם. אמן. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2011 14:01
 דרך המלך Posts: 5707
|
ברח לי הפוסט.. המשך. כל מי שרוצה ילד תתצליח להתעבר.. שגלעד שליט יחזור למשפחתו ושתבוא ברכה על כולנו אמן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2011 14:00
 דרך המלך Posts: 5707
|
חיהלה שיהיה צום קל לך ולכל הצמים...מאמינה כמוך שזה יום לחשבון נפש.. אינשאללה וכל הרווקים והרווקות ימצאו זיווג. כל מי שחפצהץ בילד שתתעבר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2011 13:56
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיהלה היקרה יפה כתבת, מרגש ונכון.....מאחלת לך ולכל הצמים צום קל אוהבת מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2011 13:42
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד חבריי היקרים לפורום, כמו בשנה שעברה, בעוד זמן מה אתנתק מן הפורום עד מחר בערב בשל יום תשעה באב. בעוד כמה שעות נתכנס כולנו כאן בירושלים, בירת ישראל הריבונית לנצח, כדי להתפלל ערבית בצוותא, לקרוא את מגילת איכה ולומר את הקינות שהתייחדו ליום זה. כאמור, בכל מקום שיהודים חיים בו מתכנסים בלילה זה, אך בירושלים ההרגשה מיוחדת במינה. זו אינה בהכרח קינה על חורבן ירושלים, שהרי אני אישית זוכה בתור ירושלמית גאה לראות את העיר בתפארתה יום יום. הקינה בעבורי היא סוג של חשבון נפש על שלא השכלנו לדאוג לחלשים, להקל על הסובלים, ובכלל - להיות סובלניים וקשובים איש אל מצוקות רעהו. מודה ומתוודה, בעבורי הקינות אינן רק על בית המקדש שלא נבנה, אלא על רווקים ורווקות רבים, בני ירושלים, שחיים בעיר, משתוקקים לבנות בה בית ולהקים בה משפחה, אך עדיין לא זוכים לכך - מן סוג של גלות בתוך הגאולה. אני אישית מאמינה בכל לבי שכל יהודי בעת הזו חייב לעשות חשבון נפש בלילה זה על הכלל ועל הפרטי, ולקבל על עצמו עוד ועוד עשייה למענו ולמען סביבתו. לכל חבריי לפורום שצמים אני מאחלת צום קל, ואלה שאינם צמים - המשך הצלחה בדיאטה, אך לכולנו אני מאחלת שיהא זה גם יום של התכנסות ושל חשבון נפש אמתי. בברכת צום קל וגאולה שלמה, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|