07/08/2011 23:54
 אשירה Posts: 4292
|
מירי יקרה וחברותי לפורום, אני רוצה לכתוב לכם בנימה קצת יותר אישית, באתי אל מירי בגלל הדיאטה, אבל אני יודעת שאני עדיין פה גם בזכות הפורום, כמו ששאפתנית כתבה זו קבוצת התמיכה הזמינה לנו בכל רגע ורגע ביממה, וגם אם לא תמיד יש מענה, עצם היכולת לשתף כבר עוזרת בכל מיני מצבים. תחילה חשבתי שאני שווה בין שווים. לקח לי זמן לקלוט, ותקנו אותי אם אני טועה, שרוב המשתתפים הפעילים בפורום הם אלה שמצליחים ושומרים, או לפחות אלה שעודף משקלם אינו רב כל כך. לרגע עברה בי מחשבה האם בכלל יש טעם להשתתפותי כאשר איני מתקדמת ואיני מביאה תוצאות, אולם אז פתאום הבנתי שהפורום הוא באמת בשבילי הרבה מעבר לדיאטה. הקבלה הטוטאלית, הפירגון, התמיכה ובמיוחד האהבה השוררת כאן זה מצב די נדיר במחוזותינו. זאת באמת פינה קסומה נטולת כל רגשות שליליים, קנאה, צרות עין ועוד כהנה וכהנה דברים שלצערנו אנו נתקלים בהם בחוץ ועד כמה שנרצה לא תמיד ניתן להתחמק מהם. פה זו חלקת אלוהים הקטנה שלי ואני החלטתי שהיא אמיתית, כנה ושכוונותיה טובות וטהורות תמיד. אני אשמח מאוד אם תהיה השתתפות פעילה יותר גם מצד כאלה שלא כל כך הולך להם, אבל זאת בחירה אישית של כל אחד ואחד. גם לי לא תמיד מתחשק לכתוב, במיוחד כשאני מפשלת ואז אני גם מתבאסת מעצמי, אבל מנסיוני דווקא ברגעים כאלה, ההתחברות, שלפעמים יכולה להיות קצת מאולצת, עוזרת לחזור לתלם ולמסגרת. תודה לכולכן ונשיקות,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2011 20:10
 1103 Posts: 5022
|
מירי יקרה וחברי פורום נפלאים ואהובים
נכתבו כאן דברים נפלאים אשר נוגעים בכל אחד ואחת מאיתנו מירי פתחה את הדברים וכל אחת מהמגיבות
הביאה כאן רחשי לב ומנקודת מבטה אך כולנו מוקירות ומעריכות את מירי והמסגרת הנפלאה שניתנה לנו על ידיה,
הפורום שמחבר ומלכד את כולנו הקרובים והרחוקים,שכרגע אני נמצאת בניהם.אני חייבת להודות שכניסתי לפורום
מדי יום גרמה לי להיות מחוברת ומעודכנת.תבורכי על כך מירי יקירתי האהובה,ותבורכו כל משפחת הפורום הנפלא
נשיקות לכולכן להתראות בקרוב
מתגעגעת עדיין מקנדה
נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2011 18:56
 דרך המלך Posts: 5707
|
טעות כתיב מודה.... בכל מקרה תודה רבה למירי על האפשרות הנוספת להיות יחד 24/7
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2011 18:55
 דרך המלך Posts: 5707
|
מי כמוני יכול לומר כמה הפורום הזה הוא נכס שהציל אותי בתקופה קשה מאד... אני מעריכה את הפורום ואת אלה שעומדים מאחוריו בעיקר...גם אני רושמת שקשה וגם שטוב. ...מטדה שלא רושמת יום יום אבל לפחות פעמיים שלוש בשבוע אני בפורום.הוא נותן מענה לכולנו בטוב וברע מעודד תומך וכמו שדני רשמה כאן לא כולם מכירים אותי כמו בפייסבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2011 17:26
 נחושה Posts: 6982
|
קרולין כתב:
מירי יקירתי, מתחברת לכל מילה שלך. השיתוף, הכנות והביחד שלנו שווה הכל ! ואין לזה מחיר! אכן הפורום הנפלא שלנו מרגש, מחמם את הלב ובעיקר תורם המון לכולנו ביום יום בתמיכה ועידוד בתהליך ובכלל. שיהיה שבוע טוב ומוצלח לכולנו. נשיקו ונתראה ברביעי ב"ה... קרולין. 
מסכימה במאה אחוז, זהו מפעל חיים מ-ב-ו-ר-ך!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2011 17:00
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אתן יודעות היטב שאני אשמח שתזמינו את נשות האינטרנט לביקור משותף באחד החוגים, למשל לקראת החגים....... אתם חברי פורום מדהימים, מקוה שהפוסט יחזיר לכתיבה כמה מהנרדמים בשמירה..... להתראות אוהבת מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2011 16:26
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
נשיבוקים יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2011 16:25
 dany Posts: 19819
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2011 16:21
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן כולנו צריכות להודות לך על המסגרת בתוך מסגרת שנתת לנו ואת יודעת כמה הייתי ספקנית בנושא וכיום הפורום הזה הוא חלק בלתי נפרד מחיי היום יום. אני פותחת את הבוקר איתו ,יודעת שזה אכן הבית שכל דייריו אחד הם,תמיד כאן כולם בשביל אחד אחד בשביל כולם. הפכנו ממש לסוג של משפחה למרות שלא כולן מכירות את כולן באופן אישי. מרגישה שהרווחתי בגדול להכיר נשים יפות בנשמה ,רקמתי חברות שלעולם לא היתה מתרחשת ושוב על כל זה מודה לך מירי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2011 14:42
 סיסי 17 Posts: 618
|
אין כמוך מירי אהובה , איתך תמיד
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2011 14:22
|
אתן מרגשות תודה רבה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2011 13:54
 רבקה Posts: 8411
|
מירי יקרה שלי תודה לך על כל מה שאת נותנת , תורמת , מפרגנת ותומכת תודה גדולה על כך שכולנו כאן בזכותך משפחה אחת ענקית ואוהבת הכייפיות שיש בי כשאני מגיעה לחוג ובכלל התקופה הנהדרת שהיא תקופת ה- "גם מים באבן עושים חור " תודה לך על הכל בהמון אהבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2011 13:48
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד צהריים טובים לכולם, אני מסכימה עם כל מילה של מירי. חשוב לשתף בכתיבה בכל מצב - עם או בלי הצלחה בדיאטה. אמנם לא בכל יום יוצא לי לכתוב, אך הכתיבה איננה קשורה להצלחה בדיאטה. אני משתפת גם כשקשה לי וכשאני במקום (כבר זמן רב מאוד, אגב). לדעתי, כתיבה היא חלק מתהליך של תרפיה, הרפיה, פיוס, ליבון דברים והשלמה, ולכן נודעת לה חשיבות מרובה. זכינו לפורום שההתכתבות בו היא טהורה לגמריי, בלא התנגחויות, התנצחויות ועוד ועוד - פורום שהוא תמיכה אמתית!! בואו ננצלח אותו תמיד!!! שלכם, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2011 13:39
 קרנושה Posts: 3420
|
אההה, וגם שכחתי כמובן לציין את ההון האנושי העשיר שקיים פה, שלא מובן מאליו בכלל, על הקסם, הנועם, התמיכה והאהבה! ולא, היא אינה רק וירטואלית, אני סופגת אותה בכל יום, בכל שלישי בלוינסקי וזכיתי בגדול♥אוהבת אוהבת ואוהבת♥ ממש מלכת הלבבות..חחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2011 13:34
 קרנושה Posts: 3420
|
אהובתי. אין שום דבר שנוכל לעשות, או לחילופין לתת או לומר בכדי להביע את ההערכה והתודה הגדולה, המסירות והנתינה שלך. את ההרתמות ועבודת הקודש של כל משפ' בלקין היקרה, שלך, אריה, גילי אבי וענת. אדם שמשתף, לוקח על עצמו התייחבויות בחיים הוא זה שגם עשוי עומקים ונשמה, אדם שקם בבוקר ועושה למען עצמו יכול ומסוגל להושיט גם יד לזולת ואת אהובה שלי פתחת את הדלתות והשערים וכל הדרכים והמסלולים לתלמיד המעונין לקחת, אין יותר מזה, אין לנו מקום אחר ויש רק אחת ויחידה בראש-אותך. אני שמחה שאני חלק מכל המעגל הזה כיוון שההצלחה נוגעת כשאתה יודע גם לחלוק ולשתף מחוויותיך שלך ולא כשאתה סגור ושומר לעצמך. מי שבוחר לקחת, לרשום, לשתף ולעשות-הרווח כולו שלו! ולצידך ואיתך גם השמיים הם לא הגבול♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2011 13:01
 שאפתנית Posts: 8392
|
בהזדמנות זו אני רוצה להודות לך שוב מירי על הכלי הנהדר הזה שנתת לנו. מבחינתי הפורום מהווה קבוצת תמיכה פעילה 24 שעות ואני מרגישה את זה לאור העובדה שאני לא מגיעה לקבוצות אלא עושה את התכנית דרך האינטרנט. הפורום הזה נותן לי את ההרגשה שאני נמצאת בקבוצה ואני לא לבד בתהליך ואין טוב מזה. אז תודה על הפורום הזה ועל הבנות המדהימות שהכרתי פה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2011 12:36
 קרולין Posts: 6651
|
מירי יקירתי, מתחברת לכל מילה שלך. השיתוף, הכנות והביחד שלנו שווה הכל ! ואין לזה מחיר! אכן הפורום הנפלא שלנו מרגש, מחמם את הלב ובעיקר תורם המון לכולנו ביום יום בתמיכה ועידוד בתהליך ובכלל. שיהיה שבוע טוב ומוצלח לכולנו. נשיקו ונתראה ברביעי ב"ה... קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2011 12:14
 dany Posts: 19819
|
תודה לך מירי שנתת לנו את המקום הזה לאפשרות להתבטא ולפרוק מעל הלב בצורה חופשית ובלב שלם אני כותבת הרבה בפייס אבל תמיד יודעת שזה לא אנונימי ותמיד יש חשש שיראו אנשים שאני לא מעוניינת....... ואילו כאן אני יכולה לכתוב את אשר על ליבי ללא כל פחד. ואכן אני כותבת גם ברגעים טובים וגם ברגעים הרבה הרבה פחות.......... ויודעת שכאן מקבלים אותי ולא מעבירים ביקורת.
miribelkin כתב:
זה שנים שהפורום המדהים שלנו עובד נפלא. הייתי כמובן שמחה מאד אם היו מצטרפים בכתיבה ושיתוף גם כל הקוראים. אבל לאט לאט מצטרפים חדשים נאינטרנט ומהחוגים.... בסוף השבוע דיפדפתי קראתי נהניתי וחשבתי לעצמי, חלק מהאנשיפ שכותבים בפורום, מתמידים בכתיבה, לא משנה מה מצבם בדיאטה.הם תומכים משתפים, ומרגישים שהם מאד נהנים. וחלק משתף רק כשהולך לו בדיאטה.......... או לחילופין רק כשקשה לו....... אז חברים יקרים, תקשיבו לי, תהפכו את הפורום לבית אמיתי, חלק מכם אני רואה בפייס בווק משתפים בהתמדה וכשזה נוגע לדיאטה, זה כבר סיפור אחר....... אז זהו שצריכים לשנות את הגישה, דיאטה זה חלק מהחיים החלק החשוה והאמיתי, כי הרי אנחנו בעיקר אוכלים ריגשית. ושיתוף אפילו בעילום שם למי שמעדיף לא להיחשף עוזר מאד. כתוב היום בידיעות על טיפול במחלות קשות והחלמה.....דרך שיתוף וכתיבה. היום יותר מתמיד אני בטוחה שרישום וכתיבה עוזרים בתהליך ההרזיה. זו הזדמנות להודות לכם על הכתיבה האמיתית המרגשת, התומכת המשעשעת כי אסור לשכוח, לצחוק על עצמנו תוך כדי התהליך......... אנחנו בניגוד לאחרים מודעים ובוחרים בעשייה ובהתמדה......... גאה בכם ואוהבת, להתראות במעמד השקילה, שלכם מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2011 10:32
|
זה שנים שהפורום המדהים שלנו עובד נפלא. הייתי כמובן שמחה מאד אם היו מצטרפים בכתיבה ושיתוף גם כל הקוראים. אבל לאט לאט מצטרפים חדשים נאינטרנט ומהחוגים.... בסוף השבוע דיפדפתי קראתי נהניתי וחשבתי לעצמי, חלק מהאנשיפ שכותבים בפורום, מתמידים בכתיבה, לא משנה מה מצבם בדיאטה.הם תומכים משתפים, ומרגישים שהם מאד נהנים. וחלק משתף רק כשהולך לו בדיאטה.......... או לחילופין רק כשקשה לו....... אז חברים יקרים, תקשיבו לי, תהפכו את הפורום לבית אמיתי, חלק מכם אני רואה בפייס בווק משתפים בהתמדה וכשזה נוגע לדיאטה, זה כבר סיפור אחר....... אז זהו שצריכים לשנות את הגישה, דיאטה זה חלק מהחיים החלק החשוה והאמיתי, כי הרי אנחנו בעיקר אוכלים ריגשית. ושיתוף אפילו בעילום שם למי שמעדיף לא להיחשף עוזר מאד. כתוב היום בידיעות על טיפול במחלות קשות והחלמה.....דרך שיתוף וכתיבה. היום יותר מתמיד אני בטוחה שרישום וכתיבה עוזרים בתהליך ההרזיה. זו הזדמנות להודות לכם על הכתיבה האמיתית המרגשת, התומכת המשעשעת כי אסור לשכוח, לצחוק על עצמנו תוך כדי התהליך......... אנחנו בניגוד לאחרים מודעים ובוחרים בעשייה ובהתמדה......... גאה בכם ואוהבת, להתראות במעמד השקילה, שלכם מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|