10/08/2011 19:19
 רבקה Posts: 8411
|
ריב'לה בוודאות שהתמדה מובילה להצלחה ואת עכשיו בדרך הנכונה כל הכבוד המשיכי ותצליחי נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 19:18
|
חנה את מתנהגת למופת ומוכיחה לכל שאם רוצים אפשר הכל תוצאות הבדיקות יהיו בסדר הבטחתך לרופאה תתישם והמון איחולי הצלחה ממני יקירתי♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 08:58
 שאפתנית Posts: 8392
|
את עלית על הדרך הנכונה יקירתי, אין ספק בליבי שתצליחי. חיוך מהלב כתב:
רבקה כתב: EFF כתב: אבל אני בשלי - לא זזה ממשפט המפתח של מירי - "הכל סביב גועש,רועש,רוחש - אנחנו חותכים סלט"... לא יעזור כלום אפי'לה כשאת בתקופה טובה זה מקרין על הכל והרצון להמשך מתגבר מאחלת לך המשך קל וכייפי נשיבוקים שמעתי את ההרצאה שלך מירי על החיים וכל הארועים בחיים מושפעים מאכילה כזו או אחרת. גם אצלי האוכל תמיד היה במרכז המחשבה. לעיתים כשהייתי בחו"ל עם בעלי הוא היה מעיר לי על כך. וכן, היו תקופות שגם הוא קצת התרחק בשל המשקל הגבוה שלי. ואני לא ראיתי גם אם הסתכלתי בראי אפילו בצדודית שלי בפרופיל. ראיתי ולא הפנמתי. אבל עכשיו יש לי מטרה ברורה וחד משמעית. אני בדרך וכל מה שאני באמת רוצה הוא להגיע למשקל סביר ולשמור עליו כי זה הכי חשוב ומנהל אותי וזה חיובי. אני אמלא את הטופס ביושר ובאמינות ואמשיך בדרך. כי אין לי דרך אחרת. המטרות הן ברורות והן מסומנות אצלי בראש ובלב. ואיני מלאך לכן יכול להיות שבדרך יש מהמורות ויש ימים פחות מוצלחים. עכשיו אני שמחה שנשרו 2 ק"ג שעלו בשל המצב שבו הייתי שרויה בלי בלוטה האחראית על חילוף החומרים. אבל גם שמרתי ולכן אני שמחה. אני לא עושה לעצמי הנחות וכל יום משננת לעצמי שיש לי עוד שבועיים בדיקות דם שעלי לעבור בהצלחה וגם הרופאה שאליה אגיע ב-23 לחודש שוקלת אותי ואני הבטחתי לה ש"היא תהיה גאה בי". הבטחות צריך לקיים נכון? אוהבת את כולכן וממשיכה בדרך בשמחה ושנשמע רק בשורות טובות. שלכם חנה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 07:20
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד ריבה המשיכי כך. בהצלחה
ריבל'ה כתב:
אפי יקרה, זו הדרך אין אחרת. גם אם נופלים הרי תמיד קמים. שיצחקו, מה נעשה. היום במוצאי צום תשעה באב, הבן הגדול החליט להכין פסטה עם שמנת מוקרמת, פטריות, גבינה צהובה. הציע לי כמובן, אמרתי, לא מותק שלי, אני בדיאטה, רוצה לרזות. חיכיתי שכולם גמרו לאכול, בין כה וכה אני שותה תרופת צמחים שצריכה לחכות איתה חצי שעה, ואח"כ הכנתי לי סלט גדול, ביצה קשה וקצת טונה. היה כיף. הרגשתי בעננים. אם כן, החיזוק שלך, והתמודדות שלך, מוסיף, מוסיף, מוסיף - כח. באהבה ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 07:19
|
כל הכבוד חנה יקרה ואת עומדת ביעדים שהחלטת וקבעת!!!!!!!!!!!! מאחלת לך בדיקות מוצלחות ביותר ועמידה גאה מול הרופאה. יום נפלא
חיוך מהלב כתב:
רבקה כתב: EFF כתב: אבל אני בשלי - לא זזה ממשפט המפתח של מירי - "הכל סביב גועש,רועש,רוחש - אנחנו חותכים סלט"... לא יעזור כלום אפי'לה כשאת בתקופה טובה זה מקרין על הכל והרצון להמשך מתגבר מאחלת לך המשך קל וכייפי נשיבוקים שמעתי את ההרצאה שלך מירי על החיים וכל הארועים בחיים מושפעים מאכילה כזו או אחרת. גם אצלי האוכל תמיד היה במרכז המחשבה. לעיתים כשהייתי בחו"ל עם בעלי הוא היה מעיר לי על כך. וכן, היו תקופות שגם הוא קצת התרחק בשל המשקל הגבוה שלי. ואני לא ראיתי גם אם הסתכלתי בראי אפילו בצדודית שלי בפרופיל. ראיתי ולא הפנמתי. אבל עכשיו יש לי מטרה ברורה וחד משמעית. אני בדרך וכל מה שאני באמת רוצה הוא להגיע למשקל סביר ולשמור עליו כי זה הכי חשוב ומנהל אותי וזה חיובי. אני אמלא את הטופס ביושר ובאמינות ואמשיך בדרך. כי אין לי דרך אחרת. המטרות הן ברורות והן מסומנות אצלי בראש ובלב. ואיני מלאך לכן יכול להיות שבדרך יש מהמורות ויש ימים פחות מוצלחים. עכשיו אני שמחה שנשרו 2 ק"ג שעלו בשל המצב שבו הייתי שרויה בלי בלוטה האחראית על חילוף החומרים. אבל גם שמרתי ולכן אני שמחה. אני לא עושה לעצמי הנחות וכל יום משננת לעצמי שיש לי עוד שבועיים בדיקות דם שעלי לעבור בהצלחה וגם הרופאה שאליה אגיע ב-23 לחודש שוקלת אותי ואני הבטחתי לה ש"היא תהיה גאה בי". הבטחות צריך לקיים נכון? אוהבת את כולכן וממשיכה בדרך בשמחה ושנשמע רק בשורות טובות. שלכם חנה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 00:46
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בנות מחוננות המשכנה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/08/2011 00:22
 ריבל'ה Posts: 266
|
אפי יקרה, זו הדרך אין אחרת. גם אם נופלים הרי תמיד קמים. שיצחקו, מה נעשה. היום במוצאי צום תשעה באב, הבן הגדול החליט להכין פסטה עם שמנת מוקרמת, פטריות, גבינה צהובה. הציע לי כמובן, אמרתי, לא מותק שלי, אני בדיאטה, רוצה לרזות. חיכיתי שכולם גמרו לאכול, בין כה וכה אני שותה תרופת צמחים שצריכה לחכות איתה חצי שעה, ואח"כ הכנתי לי סלט גדול, ביצה קשה וקצת טונה. היה כיף. הרגשתי בעננים. אם כן, החיזוק שלך, והתמודדות שלך, מוסיף, מוסיף, מוסיף - כח. באהבה ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/08/2011 22:01
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
רבקה כתב:
EFF כתב: אבל אני בשלי - לא זזה ממשפט המפתח של מירי - "הכל סביב גועש,רועש,רוחש - אנחנו חותכים סלט"... לא יעזור כלום אפי'לה כשאת בתקופה טובה זה מקרין על הכל והרצון להמשך מתגבר מאחלת לך המשך קל וכייפי נשיבוקים שמעתי את ההרצאה שלך מירי על החיים וכל הארועים בחיים מושפעים מאכילה כזו או אחרת. גם אצלי האוכל תמיד היה במרכז המחשבה. לעיתים כשהייתי בחו"ל עם בעלי הוא היה מעיר לי על כך. וכן, היו תקופות שגם הוא קצת התרחק בשל המשקל הגבוה שלי. ואני לא ראיתי גם אם הסתכלתי בראי אפילו בצדודית שלי בפרופיל. ראיתי ולא הפנמתי. אבל עכשיו יש לי מטרה ברורה וחד משמעית. אני בדרך וכל מה שאני באמת רוצה הוא להגיע למשקל סביר ולשמור עליו כי זה הכי חשוב ומנהל אותי וזה חיובי. אני אמלא את הטופס ביושר ובאמינות ואמשיך בדרך. כי אין לי דרך אחרת. המטרות הן ברורות והן מסומנות אצלי בראש ובלב. ואיני מלאך לכן יכול להיות שבדרך יש מהמורות ויש ימים פחות מוצלחים. עכשיו אני שמחה שנשרו 2 ק"ג שעלו בשל המצב שבו הייתי שרויה בלי בלוטה האחראית על חילוף החומרים. אבל גם שמרתי ולכן אני שמחה. אני לא עושה לעצמי הנחות וכל יום משננת לעצמי שיש לי עוד שבועיים בדיקות דם שעלי לעבור בהצלחה וגם הרופאה שאליה אגיע ב-23 לחודש שוקלת אותי ואני הבטחתי לה ש"היא תהיה גאה בי". הבטחות צריך לקיים נכון? אוהבת את כולכן וממשיכה בדרך בשמחה ושנשמע רק בשורות טובות. שלכם חנה
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2011 19:55
 קרנושה Posts: 3420
|
EFF כתב:
אבל אני בשלי - לא זזה ממשפט המפתח של מירי - "הכל סביב גועש,רועש,רוחש - אנחנו חותכים סלט"...
אכן כך עלינו להתנהג! סחתיקה אפוש!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2011 06:46
 שאפתנית Posts: 8392
|
נילי כשתחזרי לארץ את תחזרי לשגרת אכילה אז בנתיים תהני, שמרי על עצמך ותחזרי עמוסת חוויות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2011 04:50
|
אם זה לא היה קורה הייתי אומרת שמשהו לא בסדר אצלך, אך היות ואת בת אנוש והיית כל כך הרבה זמן מחוץ למסגרת אז מה שהיה היה והופ את חוזרת ומיד נכנסת למסלול
בהצלחה נשיקות
1103 כתב:
חברות מקסימות שלי אני חייבת להתוודות ולהודות שבגלל הנסיבות חרגתי ממסגרת האוכל הרצויה. אך אל דאגה אחזור למוטב במהרה. באהבה וגעגוע עדיין מקנדה נילי 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2011 04:48
|
1103 כתב:
חברות מקסימות שלי אני חייבת להתוודות ולהודות שבגלל הנסיבות חרגתי ממסגרת האוכל הרצויה. אך אל דאגה אחזור למוטב במהרה. באהבה וגעגוע עדיין מקנדה נילי  אין לי שום ספק בכך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2011 21:07
 1103 Posts: 5022
|
חברות מקסימות שלי
אני חייבת להתוודות ולהודות שבגלל הנסיבות חרגתי ממסגרת האוכל הרצויה.
אך אל דאגה אחזור למוטב במהרה.
באהבה וגעגוע עדיין מקנדה
נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2011 16:26
|
תודה מתוקה שלי מכל הלב
רבקה כתב:
dany כתב: להיפך עם כזה פרץ רגשות ממש לא חשבתי על אוכל........ לדאבוני ישבתי וראיתי לבד כי בעלי שוב לא כל כך במיטבו וערב שלם לאחר הקוטג' והפלפל עם כוס תה צמחים עבר ללא גריסה................ היה מעולה. דני'לה כל יום כזו מחאה תציל אותך מאכילה ? מאחלת לבעלך שירגיש טוב במהרה בבקשה. חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2011 16:25
|
שאפתנית כתב:
תמיד תזכרו שצוחק מי שצוחק אחרון. אז יש מי שצוחק עלינו עכשיו (אם יש כאלה) אבל אנחנו נצחק אחרונות!!! אמת ויציב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2011 14:26
|
dany כתב:
להיפך עם כזה פרץ רגשות ממש לא חשבתי על אוכל........ לדאבוני ישבתי וראיתי לבד כי בעלי שוב לא כל כך במיטבו וערב שלם לאחר הקוטג' והפלפל עם כוס תה צמחים עבר ללא גריסה................ היה מעולה.
דני'לה כל יום כזו מחאה תציל אותך מאכילה ? מאחלת לבעלך שירגיש טוב במהרה בבקשה. חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2011 14:23
|
EFF כתב:
אבל אני בשלי - לא זזה ממשפט המפתח של מירי - "הכל סביב גועש,רועש,רוחש - אנחנו חותכים סלט"...
לא יעזור כלום אפי'לה כשאת בתקופה טובה זה מקרין על הכל והרצון להמשך מתגבר מאחלת לך המשך קל וכייפי נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2011 12:27
 קרולין Posts: 6651
|
אפי יקירתי, כל הכבוד לך! אין כמו התחושה של שליטה באוכל! נשיקות ושבוע נפלא. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2011 10:33
 רייצ'ל Posts: 1323
|
רק ככה מצליחים כל הכבוד אפי על הנחישות וההתמדה המשך שבוע טוב רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2011 09:44
|
חמודה סהר זה ירח וסער זו סערה אז תחשבי לבד באיזה אות..........
יולי כתב:
היי אפי, כמו שמירי אומרת מסביב יהום הסהר/סער (?) ואני חותכת סלט... אגב, בה/ע? ולמה? אשמח לתשובה..(לי יש תחושה שזה ה) , כמו שכתבתי בפוסט אחר האכילה היא בשליטה הבלעדית שלנו גם אם מבחוץ קורים תהליכים אחרים שונים ומשונים עדיין, מה שנכנס לנו לפה זה רק אנחנו וההתנהגות שלנו עם האוכל, ויכולים לצחוק , להעביר ביקורת, לשאול אם אנחנו לא סובלות נורא , תכל'ס אנחנו נראות ומרגישות מצויין ומכניסות בריאות בדלת האחורית ואנחנו לפחות מטפלות בבעית ההשמנה שלנו ולא מטטאות אותה מתחת לשטיח (או מתחת לאוהלים..ולא אלו שברחוב רוטשילד) וגם אם בתחילת התהליך כן הסתתרנו, או חלקנו עדיין מסתתרות מתחת לאוהלים , עדיין אנחנו כאן ומתמודדות באומץ מול האכילה הרגשית ומול הבעיות או הכעסים כי לכל אחד ואחד מאיתנו יש שק (אמיתי או כזה שאנו ממציאים לעצמנו תתפלאו..יש גם דברים כאלו כי 99% מהעניינים הם בראש שלנו בלבד ורק ההמיינד יוצר אותם, לדעתי, לפחות ואני ממש לא מזלזלת בבעיות אמיתיות ובכל זאת יש כ"כ הרבה דברים בעולם שתלויים בנו והם ממש הפיכים, חוץ מחידלון..) וכמו שמירי אומרת אני מסגימה שיש זילות נוראה למילה משבר, (אבל המשבר הנוכחי במדינה בכ"ז אמיתי, ובכל זאת לא סיבה לפתוח שולחן....) בקיצור, צוחק מי שצוחק אחרון וכל הכבוד לאפי. יום מקסים, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|