הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בתוך כל "הבלגאן" עמדתי והכנתי סלט..החברים צחקו

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
07/08/2011 09:13

יולי
יולי
היי אפי,

כמו שמירי אומרת מסביב יהום הסהר/סער (?) ואני חותכת סלט... אגב, בה/ע? ולמה? אשמח לתשובה..(לי יש תחושה שזה ה) , כמו שכתבתי בפוסט אחר האכילה היא בשליטה הבלעדית שלנו גם אם מבחוץ קורים תהליכים אחרים שונים ומשונים עדיין, מה שנכנס לנו לפה זה רק אנחנו וההתנהגות שלנו עם האוכל, ויכולים לצחוק , להעביר ביקורת, לשאול אם אנחנו לא סובלות נורא , תכל'ס אנחנו נראות ומרגישות מצויין ומכניסות בריאות בדלת האחורית ואנחנו לפחות מטפלות בבעית ההשמנה שלנו ולא מטטאות אותה מתחת לשטיח (או מתחת לאוהלים..ולא אלו שברחוב רוטשילד) וגם אם בתחילת התהליך כן הסתתרנו, או חלקנו עדיין מסתתרות מתחת לאוהלים , עדיין אנחנו כאן ומתמודדות באומץ מול האכילה הרגשית ומול הבעיות או הכעסים כי לכל אחד ואחד מאיתנו יש שק (אמיתי או כזה שאנו ממציאים לעצמנו תתפלאו..יש גם דברים כאלו כי 99% מהעניינים הם בראש שלנו בלבד ורק ההמיינד יוצר אותם, לדעתי, לפחות ואני ממש לא מזלזלת בבעיות אמיתיות ובכל זאת יש כ"כ הרבה דברים בעולם שתלויים בנו והם ממש הפיכים, חוץ מחידלון..) וכמו שמירי אומרת אני מסגימה שיש זילות נוראה למילה משבר, (אבל המשבר הנוכחי במדינה בכ"ז אמיתי, ובכל זאת לא סיבה לפתוח שולחן....)
בקיצור, צוחק מי שצוחק אחרון וכל הכבוד לאפי.
יום מקסים,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
07/08/2011 08:05

שאפתנית
שאפתנית
תמיד תזכרו שצוחק מי שצוחק אחרון. אז יש מי שצוחק עלינו עכשיו (אם יש כאלה) אבל אנחנו נצחק אחרונות!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
07/08/2011 05:15

dany
dany
להיפך עם כזה פרץ רגשות ממש לא חשבתי על אוכל........ לדאבוני ישבתי וראיתי לבד כי בעלי שוב לא כל כך במיטבוupset
וערב שלם לאחר הקוטג' והפלפל עם כוס תה צמחים עבר ללא גריסה................
היה מעולה.
0 קישור קבוע (Permalink)
07/08/2011 04:44

אקורדיאון
אקורדיאון
צוחק מי שצוחק אחרון.מחוננת.
שבוע נפלא.
0 קישור קבוע (Permalink)
06/08/2011 23:32

EFF
EFF
אבל אני בשלי - לא זזה ממשפט המפתח של מירי - "הכל סביב גועש,רועש,רוחש - אנחנו חותכים סלט"...
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בתוך כל "הבלגאן" עמדתי והכנתי סלט..החברים צחקו

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!