07/08/2011 09:13
 יולי Posts: 754
|
היי אפי, כמו שמירי אומרת מסביב יהום הסהר/סער (?) ואני חותכת סלט... אגב, בה/ע? ולמה? אשמח לתשובה..(לי יש תחושה שזה ה) , כמו שכתבתי בפוסט אחר האכילה היא בשליטה הבלעדית שלנו גם אם מבחוץ קורים תהליכים אחרים שונים ומשונים עדיין, מה שנכנס לנו לפה זה רק אנחנו וההתנהגות שלנו עם האוכל, ויכולים לצחוק , להעביר ביקורת, לשאול אם אנחנו לא סובלות נורא , תכל'ס אנחנו נראות ומרגישות מצויין ומכניסות בריאות בדלת האחורית ואנחנו לפחות מטפלות בבעית ההשמנה שלנו ולא מטטאות אותה מתחת לשטיח (או מתחת לאוהלים..ולא אלו שברחוב רוטשילד) וגם אם בתחילת התהליך כן הסתתרנו, או חלקנו עדיין מסתתרות מתחת לאוהלים , עדיין אנחנו כאן ומתמודדות באומץ מול האכילה הרגשית ומול הבעיות או הכעסים כי לכל אחד ואחד מאיתנו יש שק (אמיתי או כזה שאנו ממציאים לעצמנו תתפלאו..יש גם דברים כאלו כי 99% מהעניינים הם בראש שלנו בלבד ורק ההמיינד יוצר אותם, לדעתי, לפחות ואני ממש לא מזלזלת בבעיות אמיתיות ובכל זאת יש כ"כ הרבה דברים בעולם שתלויים בנו והם ממש הפיכים, חוץ מחידלון..) וכמו שמירי אומרת אני מסגימה שיש זילות נוראה למילה משבר, (אבל המשבר הנוכחי במדינה בכ"ז אמיתי, ובכל זאת לא סיבה לפתוח שולחן....) בקיצור, צוחק מי שצוחק אחרון וכל הכבוד לאפי. יום מקסים, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2011 08:05
 שאפתנית Posts: 8392
|
תמיד תזכרו שצוחק מי שצוחק אחרון. אז יש מי שצוחק עלינו עכשיו (אם יש כאלה) אבל אנחנו נצחק אחרונות!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2011 05:15
 dany Posts: 19819
|
להיפך עם כזה פרץ רגשות ממש לא חשבתי על אוכל........ לדאבוני ישבתי וראיתי לבד כי בעלי שוב לא כל כך במיטבו וערב שלם לאחר הקוטג' והפלפל עם כוס תה צמחים עבר ללא גריסה................ היה מעולה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/08/2011 04:44
 אקורדיאון Posts: 16382
|
צוחק מי שצוחק אחרון.מחוננת. שבוע נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2011 23:32
 EFF Posts: 6417
|
אבל אני בשלי - לא זזה ממשפט המפתח של מירי - "הכל סביב גועש,רועש,רוחש - אנחנו חותכים סלט"...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|