הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » wow....איזו התגיסות מרגשת של העם...שיהיה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
08/08/2011 06:41

שאפתנית
שאפתנית
מרגש ומלכד אבל בנתיים ביבי מעלה לנו את מחירי החשמל. מה יהיה הסוף?
0 קישור קבוע (Permalink)
08/08/2011 05:04

dany
dany
מה שנאמר בינתיים החיים זורמים..................

tutit כתב:
אכן מרגש ומלכד סוף סוף העם קצת יחד מלוכד ולא אחד נגד השני ..........................
אבל מה אתם אומרים על התייקרות החשמל???מצד שני???עכשיו גם על זה לצאת למחאה?מה יהיה הסוף?
0 קישור קבוע (Permalink)
08/08/2011 05:03

dany
dany
אמן

אקורדיאון כתב:
ממש לא פופוליסטי ,אמיתי ,זו המציאות בה אנו חיים והגיע הזמן לשינוי,בלתי אפשרי לחשוב אחרת האמת הכואבת הוציאה את כל העם לרחובות
ושום דבר אחר לא.
נקווה שבאמת ייראה שינוי.
0 קישור קבוע (Permalink)
07/08/2011 21:16

tutit
tutit
אכן מרגש ומלכד סוף סוף העם קצת יחד מלוכד ולא אחד נגד השני ..........................
אבל מה אתם אומרים על התייקרות החשמל???מצד שני???עכשיו גם על זה לצאת למחאה?מה יהיה הסוף?
0 קישור קבוע (Permalink)
07/08/2011 21:02

1103
1103
לצערי לא יכולתי לחוות את כל ההתרחשות וההתרגשות

נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
07/08/2011 17:24

נחושה
נחושה
אכן העם אמר את דברו...כעת זמן המעשים של נבחרי העם...
0 קישור קבוע (Permalink)
07/08/2011 16:32

אקורדיאון
אקורדיאון
ממש לא פופוליסטי ,אמיתי ,זו המציאות בה אנו חיים והגיע הזמן לשינוי,בלתי אפשרי לחשוב אחרת האמת הכואבת הוציאה את כל העם לרחובות
ושום דבר אחר לא.
נקווה שבאמת ייראה שינוי.
0 קישור קבוע (Permalink)
07/08/2011 14:04

רבקה
רבקה
אין אחד ואחת שלא מזדהים עם העוצמה
שהופגנה כאן אתמול בחברה הישראלית
זה מדהים היה לראות את כל הדבר הנפלא הזה
אנחנו רק נקווה שהפעם זה יהיה עד הסוף הטוב
כולנו מלאי תקווה והלוואי
בואו נעזור להם , לעצמינו ולכולם ונברך בהמון הצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
07/08/2011 13:54

קרנושה
קרנושה
באמת מרגש..לפעמים נראה לי כאילו יש כאן "חיות" ואני רואה את הטירוף הזה על הכביש לפעמים או בהתנהגות בוטה כזו או ארחת וכו' אבל
כשצריך להתגייס, להלחם על הצדק ולעשות - כולנו שם. וזה מדהים.
אמן שזה יביא את התוצאות הנכונות לנו♥עם שבוע חדש ומוצלח!
0 קישור קבוע (Permalink)
07/08/2011 12:32

קרולין
קרולין
אכן מרגש לראות את הרוח שרק מ ת ע צ מ ת....
שיהיו בשורות טובות לכולנו, זה חשוב לכל אחד ואחת מאיתנו.
שבוע טוב ומוצלח לכולםםםםםםםםםם.
קרולין.
0 קישור קבוע (Permalink)
07/08/2011 09:42

dany
dany
יולי מתוקה
בכלל לא פוליטי אלא ממש מהקרביים.
ואני שמחה לראות את העם הזה מתאחד בפעם הראשונה לא כנגד מצב בטחוני אלא בסיסי לחיות נורמלי וטוב, לגדל ילדים בכייף ולא בפחד .
להיות עם נורמלי.
מאד מאד מקווה שזה יצליח!!!!!!!!!!!!!!!
גם לי יש עדיין שני ילדים שאפשר לומר שהם עדיין לא ממש מסודרים ומאד חשוב לי לדעת שיש להם למה לקום מחר בבוקר.
לא ליאוש וגועל נפש.
ושעובדים קשה קשה יש תמורה בעד האגרה.
ובנוגע לדיאטה......... אכן זה רק בידנו ואף אחד לא דוחף לנו......... אך היות ואנחנו שמנמודים כרוניים אז לא תמיד קל.
0 קישור קבוע (Permalink)
07/08/2011 09:07

שאפתנית
שאפתנית
בוקר טוב יולי,
אכן מרגש לראות כזו התעוררות בעמנו ואני אף פעם לא ראיתי דבר כזה והלוואי שבאמת רק טוב יצמח מזה.
באשר לאוכל את צודקת השליטה היא בידינו בלבד. אנחנו מכניסים את האוכל לפה ואף אחד לא דוחף לנו בכוח.
אז כמו שכתבת שיהיה שבוע מוצלח לכולנו והלוואי ויתרחשו דברים טובים בעם ובמדינה הזו.
יולי כתב:
היי לכולם,
אני גם מאוד שמחה שיש לנו בעם אנשים שנמאס להם שעושקים אותם במחירי נדל"ן מטורפים , ויוקר מחייה ממש מהגבוהים ואפילו יותר מאירופה. אני רק מקווה מאוד שיהיה כאן שינוי אמיתי ושתהייה אפשרות לקנות כאן דירות ולא רק לבני עשירים....האמת שלא חשבתי שתיקום כאן כזה גל מחאה ענק ...ועוד בתל אביב. ולאט לאט זה תופס תאוצה בכל הארץ..ואני חשבתי שלרוב הצעירים יש דירות בבעלותם, ואפילו חשבתי שאני היחידה ששוכרת דירה, (אומנם לא בתל אביב....אבל בכל זאת), אומנם אתם יודעים מה אומרים על צרת רבים,, אבל אני ממש שמחה שיש וחזרה לעם שלנו הערבות ההדדית, הרצון בשינוי חברתי , הרצון ביותר שיוויון ושלא כל העומס ייפול על מעמד הביניים, שזה רבים מאוד מאיתנו. פתאום הדיאטה ואורח החיים נראה משהו קטן ושולי וכל הבכיות הקטנות שלנו בקשר למשקל..כאילו, יש כאן כזה דבר ענק שקורה כאן וצעירים מקסימים שפשוט לא שותקים יותר (כמו עד היום) וזה נחמד לדעת שיש עוד כמוני (לא מתוך שמחה, אלא לדעת ש.היי אני לא לבד..ויש שנלחמים על הארץ הזאת שנדמה לעיתים שמישהו שם שכח ......
פתאום קל יותר לעשות דיאטה, כי זה לפחות בשליטה שלנו, מה שנכנס לפה, ויש תפריט וחוג נהדר ואת מירי המקסימה ואת הכוח הכ"כ יפה הזה של הקבוצה וזה שאנחנו לא לבד ותומכות זו בזו בפורום, ו..פתאום לגלות שעם ישראל והצעירים יותר מ- 300 אלף הפגינו וכולם ככה ביחד, זה ממש מרגש אותי עד דמעות ושוב, אני ממש מקווה שזה יזיז משהו ליושבים בממשלה.
אני מקווה שהפוסט הזה לא "פופוליסטי" כי אני ממש לא בענייני פוליטיקה, זה ממני והלאה, אבל..המאבק הזה על חיינו והוא ממש צודק וכל הכבוד למארגנים שלו.
יום נהדר נטול בליסות מיותרות..
ותזכרו שכל ביס (לפחות זה..)
בשליטה הבלעדית שלנו
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
07/08/2011 09:02

יולי
יולי
היי לכולם,
אני גם מאוד שמחה שיש לנו בעם אנשים שנמאס להם שעושקים אותם במחירי נדל"ן מטורפים , ויוקר מחייה ממש מהגבוהים ואפילו יותר מאירופה. אני רק מקווה מאוד שיהיה כאן שינוי אמיתי ושתהייה אפשרות לקנות כאן דירות ולא רק לבני עשירים....האמת שלא חשבתי שתיקום כאן כזה גל מחאה ענק ...ועוד בתל אביב. ולאט לאט זה תופס תאוצה בכל הארץ..ואני חשבתי שלרוב הצעירים יש דירות בבעלותם, ואפילו חשבתי שאני היחידה ששוכרת דירה, (אומנם לא בתל אביב....אבל בכל זאת), אומנם אתם יודעים מה אומרים על צרת רבים,, אבל אני ממש שמחה שיש וחזרה לעם שלנו הערבות ההדדית, הרצון בשינוי חברתי , הרצון ביותר שיוויון ושלא כל העומס ייפול על מעמד הביניים, שזה רבים מאוד מאיתנו. פתאום הדיאטה ואורח החיים נראה משהו קטן ושולי וכל הבכיות הקטנות שלנו בקשר למשקל..כאילו, יש כאן כזה דבר ענק שקורה כאן וצעירים מקסימים שפשוט לא שותקים יותר (כמו עד היום) וזה נחמד לדעת שיש עוד כמוני (לא מתוך שמחה, אלא לדעת ש.היי אני לא לבד..ויש שנלחמים על הארץ הזאת שנדמה לעיתים שמישהו שם שכח ......
פתאום קל יותר לעשות דיאטה, כי זה לפחות בשליטה שלנו, מה שנכנס לפה, ויש תפריט וחוג נהדר ואת מירי המקסימה ואת הכוח הכ"כ יפה הזה של הקבוצה וזה שאנחנו לא לבד ותומכות זו בזו בפורום, ו..פתאום לגלות שעם ישראל והצעירים יותר מ- 300 אלף הפגינו וכולם ככה ביחד, זה ממש מרגש אותי עד דמעות ושוב, אני ממש מקווה שזה יזיז משהו ליושבים בממשלה.
אני מקווה שהפוסט הזה לא "פופוליסטי" כי אני ממש לא בענייני פוליטיקה, זה ממני והלאה, אבל..המאבק הזה על חיינו והוא ממש צודק וכל הכבוד למארגנים שלו.
יום נהדר נטול בליסות מיותרות..
ותזכרו שכל ביס (לפחות זה..)
בשליטה הבלעדית שלנו
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
07/08/2011 08:57

dany
dany
גם לך יקירה

שאפתנית כתב:
לכל בנות הפורום,
0 קישור קבוע (Permalink)
07/08/2011 07:58

שאפתנית
שאפתנית
לכל בנות הפורום,
0 קישור קבוע (Permalink)
07/08/2011 07:53

רייצ'ל
רייצ'ל
זו הגדולה של העם
כשצריך אנחנו יודעים להתאחד
שיהיה שבוע מבורך
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
07/08/2011 06:15

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
דמעות ממש בלי שליטה........... התרגשות עצומה.......... כבר שכחתי שיש כאן כזה יופי!!!!!!!!!!!!!!
לא יכולתי להירדם מרוב מחשבות ואדרנלין....... מקווה שלא יתמוסס הסיפור ולא ימזמזו אותו ...........
פשוט גאה להיות ישראלית

מסכימה עם כל מילה,היינו צריכים את זה באמת כי שכחנו שאנחנו עם כזה נפלא.
+1 קישור קבוע (Permalink)
07/08/2011 05:14

dany
dany
דמעות ממש בלי שליטה........... התרגשות עצומה.......... כבר שכחתי שיש כאן כזה יופי!!!!!!!!!!!!!!
לא יכולתי להירדם מרוב מחשבות ואדרנלין....... מקווה שלא יתמוסס הסיפור ולא ימזמזו אותו ...........
פשוט גאה להיות ישראלית
0 קישור קבוע (Permalink)
07/08/2011 04:45

אקורדיאון
אקורדיאון
ממש מרגש עד דמעות ,איזו עוצמה,איזו נחישות ,זה בא באמת מבפנים.
0 קישור קבוע (Permalink)
06/08/2011 23:31

EFF
EFF
שבוע מצויין עם הרבה חדשות טובות....
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » wow....איזו התגיסות מרגשת של העם...שיהיה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!