04/08/2011 23:44
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אבי יקרה את מדהימה רעיון מדליק רק לא לאכול הרבה כי זו גבינה מרוכזת אחוזי השומן בה גבוהים יותר כי מתנקזים ממנה המים שהם כידוע לך ללא קלוריות..... תמשיכי בהתמדה ונחישות, ובביקור הבא שלך אשמח לשקול אותך עם פחות קילוגרמים אוהבת ומתגעגעת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 23:22
 avi_i Posts: 269
|
תודה לכוכן על התגובות שאפתנית - אבא שלי מכין ככה לבנה בבית, זה מדהים שבאמת מה שרואים בבית זוכרים...הטעם שיצא לי אני חושבת בגלל שהמוצריי חלב שונים לא יצא חמצמץ כמו לבנה אבל באמת כיף שמצאתי פיתרון פשוט יחסית ולא מסובך - יוגורט שלושה או שניי אחוז זה פשוט קסם בעיניי... ריבל'ה - השם המלא שלי זה אביטל, גם אצלי בבית זה התחיל מהמשפחה הקרובה ובני דודים דובריי אנגלית שאהבו את הקיצור של השם ולי זה לא ממש מפריע, בקשר למזל קצר או ארוך אף פעם לא חשבתי על זה אבל אני חושבת שיש לי דווקא מזל טוב בחיים......... נשיקות ולילה טוב אבי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 23:12
 tal_f Posts: 900
|
בחיים לא הייתי חושבת לעשות דבר כזה ! כל הכבוד על היוזמה .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 18:14
 קרולין Posts: 6651
|
אבי יקרה, בראבו על היוזמה הברוכה! ת ה נ י. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 14:58
 רבקה Posts: 8411
|
אבי'לה יקירתי כל הכבוד לך אני רואה שאת במסלול ההצלחה עם כל האוכל וההכנה יופי שיש פתרונות העיקר שיהיה טעים מה שרואים בבית כילדים מסתבר שאף פעם לא הולך לאיבוד נשיבוקים המון ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 14:04
 ריבל'ה Posts: 266
|
אבי יקרה, איזו יוזמה מדהימה. מראה עד כמה את מליאת מוטיביציה ואנרגיה וחשיבה חיובית. חזקי ואמצי שם בלונדון, וחזרי עם כוחות רעננים אלינו. דרך אגב לבת שלי (בת 24) קוראים אביגיל, ווהבן שלי (בן 22) קורא לה בקיצור אבי, ואני מתרגזת עליו שמקצר לה את השם, כי אומרים שזה מקצר את המזל. כך שסתם מעניין אותי, האם גם אצלך זה קיצור שם, ומאיזה שם? בהצלחה בכל מכל כל יקירה, באהבה ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 08:05
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד אבי על האילתור המוצלח. אני זוכרת כילדה אמא שלי היתה מכינה לנו ככה גבינה לבנה. מגביעי אשל וקצת מלח ולסחוט טוב טוב בחיתול למשך יממה והרי זה פלא יש גבינה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 05:07
 dany Posts: 19819
|
אבי אין מילים כל הכבוד 
ואגב שמדברים על יבוא מוצרי גבינה לארץ בכדי להוריד את המחירים ............מצחיק אותי ...........  מי יאכל אותם?????????? הם מגעילים!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 04:36
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ממש כל הכבוד על היוזמה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 23:59
 avi_i Posts: 269
|
פורום יקר נדמה לי שכבר סיפרתי לכם שבלונדון מוצרי החלב לא טעימים (שלא לומר מגעילים - במיוחד הקוטג' והגבינה הלבנה).. מוצרי חלב עם אחוזיי שומן נמוכים בכלל משהו שאין מילים... ולכן...לאחר שבשנה האחרונה דגמתי את כל המוצרים על המד, החלטתי לעשות מעשה...קניתי יוגורטים דליי שומן, מכמה סוגים, חיתול בד וניגשתי למלאכה..ערבבתי טוב, שמתי קצת מלח ושמתי בחיתול! והינה פלא היום בערב יש לי גבינה לבנה, כמעט כמו בישראל!!! יחד עם סלט קצוץ דק, זעתר בייבוא אישי ובונוס של 25 מעלות לשם שינוי, הרגשתי כמעט כמו בישראל!! כך שמתגעגעים ורוצים - יכולים! נשיקות ולילה טוב מלונדון אבי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|