04/08/2011 15:01
 רבקה Posts: 8411
|
קרולינה אין כמוך אני איתך בכל מה שנכתב כאן תיאורייך משקפים את המציאות האמיתית חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 14:00
 ריבל'ה Posts: 266
|
קרולין יקירה. את כל כך צודקת, הכרתי בחיי הרבה מנחות לדיאטה כמו מירי, לא הכרתי בחיי זה משהו, נדיר, איכותי, מדהים - כמו מין מלאך ששתלו פה בכדור הארץ אני גם מתחזקת מכל הרצאה שלה - ושואבת כוחות עצומים, עצם העובדה ששיחותיה והפורום עזרו להשתחרר בניסים - מעוגות בשבת מפיצוחים לשים לב במודעות יותר מה אני אוכלת, לעצור בזמן ---- כשמגזימים קצת וכו' תמשיכי לעודד אותנו, את דוגמא קרולין להצלחה ולפירגון. באהבה ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 08:07
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני ממש ממש מחכה כבר להרצאה... dany כתב:
וכרגיל היום יום חמישי ואנחנו בנות האינטרנט מחכות להרצאה בכיליון עיניים............. וקרולין יקירתי מסכימה איתך שמירי היא באמת אחת ויחידה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 05:01
 dany Posts: 19819
|
וכרגיל היום יום חמישי ואנחנו בנות האינטרנט מחכות להרצאה בכיליון עיניים............. וקרולין יקירתי מסכימה איתך שמירי היא באמת אחת ויחידה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 04:41
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קרולין יקירתי שוב כמו בכל יום רביעי לא נותר לי אלא להצטרף לכל מילה. בוקר נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 22:23
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין יקרה בדיוק בדרך הבייתה אמרתי לאריה שאת מדהימה..... את נראית פשוט 10 וטוב הלב והפירגון שלך באמת מרגשים. שנמשיך כך עוד שנים רבות אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 21:53
 tal_f Posts: 900
|
אני מסכימה עם כל מילה . אין כמו מירי . את פוקחת את עיינו ונותנת לנו מוטיבציה להשתפר !!! תודה מכל הלב !
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 21:23
 קרולין Posts: 6651
|
של מוטיבציה ודרייב להמשך התהליךךךךךךךךךך. וכן, איתך לומדים לרוץ למרחקים ארוכים...כי מה לעשות אין פתרון קסם, אין זבנג וגמרנו....כל דבר שחשוב לנו בחיים והוא לא חד פעמי...מצריך השקעה, נחישות, מודעות, בחירה, ו ה ת מ ד ה ! על זה תוסיפי , אוטימיות , שמחה, תקווה , סקרנות ווואלה : החיים יפים! תודה על הרצאה משובחת ועוצמתית! כולנו מפחדים משינויים ולכן אנחנו מתנגדים ומפסידים ובגדול! לחיי הסרת ההתנגדויות שבדרך....ההצלחות הקטנות והגדולות, והשינויים הטובים והמבורכים שיהיו ויקרו ב"ה לכולנו. אמן. כבר אמרתי לך שאין לך מתחרים?!!! אז אין לך!! פשוט אין! אוהבת ומעריכה אותך מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד שלך תמיד עם כל אהבתי ונתינתי, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|