07/08/2011 01:38
 tutit Posts: 2431
|
אפילה מקסים....תודה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2011 15:24
 toly Posts: 898
|
[ אפיל'ה מי גאון של אימא.? מדהימה יקירתי כתמיד נפלא שהעלית זאת פה-לשנן כמנטרה מידי יום וכבר הורדנו קילו של לחץ דאגות כעס עצב והוספנו קורטוב של חיוך אופטימיות תקווה ונחישות אוהבת טולי quote=EFF]פשוט ומקסים, מומלץ לקרוא כל יום. הנושא: 7% כתבה: רגינה בראט, בת 90, מקליבלנד, אוהיו. כדי לחגוג את הזדקנותי כתבתי פעם את 40 הלקחים שהחיים לימדו אותי. עכשיו, כשמד-המרחק שלי מתגלגל אל מעבר ל-90, הרי לפניכם הטור כולו: 1. החיים אינם הוגנים, אבל הם בכל זאת די טובים. 2. כשאתה בספק, פשוט עשה את הצעד הקטן הבא. 3. החיים קצרים מכדי לבזבז זמן על שנאת חינם. 4. מקום העבודה שלך לא יטפל בך כשתהיה חולה. ידידיך והוריך כן. אז שמור על קשר. 5. שלם את כל חובותיך בזמן. 6. אתה לא מוכרח לנצח בכל ויכוח. הסכם לא להסכים. 7. בכה עם מישהו. זה מרפא יותר מבכי ביחידות. 8. זה בסדר לכעוס על אלוהים. הוא לא מתרגש מזה. 9. חסוך לקראת צאתך לגמלאות, מתלוש השכר הראשון שלך. 10. כשמדובר בשוקולד, ההתנגדות חסרת תועלת. 11. השלם עם העבר כדי שלא ידפוק לך את ההווה. 12. זה בסדר להניח לילדיך לראותך בוכה. 13. אל תשווה את חייך לאחרים. אין לך מושג מה יהיה מסעם. 14. אם מערכת יחסים צריכה להישמר בסוד, אל תהיה חלק ממנה. 15. הכל יכול להשתנות כהרף עין. אבל אל תדאג, אלוהים לעולם אינו ממצמץ. 16. קח נשימה עמוקה. זה מרגיע. 17. סלק כל דבר שאין בו תועלת, יופי או שמחה. 18. כל מה שלא הורג אותך, עושה אותך למעשה חזק יותר. 19. כשמדובר בעשיית מה שאתה אוהב בחיים, אל תקבל לעולם "לא" כתשובה. 20. תשתמש בנרות היפים, בסדינים היפים, לבש את הבגדים התחתונים היפים. אל תשמור על שום דבר להזדמנות מיוחדת. היום הוא יום מיוחד. 21. איבר המין החשוב ביותר הוא המוח. 22. אף אחד לא ממונה על אושרך מלבדך. 23. תהיה מוזר היום. אל תחכה לגיל המבוגר כדי להתחיל ללבוש חליפות סגולות. 24. התייחס אל מה שקרוי "אסון" במלים "האם בעוד חמש שנים זה יהיה חשוב?" 25. סלח לכל אחד, על כל דבר. 26. זה לא עניינך מה האחרים חושבים עליך. 27. הזמן מרפא כל דבר. תן זמן לזמן. 28. עד כמה שמצב טוב או גרוע, הוא ישתנה. 29. אל תיקח את עצמך כל כך ברצינות. גם האחרים לא עושים זאת. 30. האמן בנסים. 31. אלוהים אוהב אותך מפני שהוא כזה, לא מפני שעשית או לא עשית משהו. 32. להזדקן זה הרבה יותר טוב מהאלטרנטיבה – למות צעיר. 33. כל מה שבאמת חשוב בסופו של דבר הוא שאהבת. 34. צא וטייל כל יום. נסים מתרחשים בכל מקום. 35 קנאה היא בזבוז זמן. כבר יש לך כל מה שנחוץ לך. 36. הטוב ביותר עוד לפנינו. 37. לא חשוב איך אתה מרגיש, קום, התלבש וצא מהבית. 38. החיים לא באים באריזת מתנה, אבל הם בכל זאת מתנה. 39. ידידים הם המשפחה שאנו בוחרים לעצמנו. 40. ההערכה היא ש-93% מאלה שיקבלו את זה לא יעבירו הלאה. אם אתה אחד מ-7 האחוזים שיעבירו, העבר זאת בכותרת 7%. החיים נותנים לי מתנות, צריכה לדעת לקבל אותן באהבה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 15:49
 טרי Posts: 168
|
מהמם,אני גם זוכרת שמירי הקריאה בחוגים יש שם משפטים שצריכים לזכור כל יום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 13:53
 רבקה Posts: 8411
|
אפי'לה מדהים תודה אני זוכרת שמירי הקריאה לנו זאת בחוג כל תזכורת מבורכת ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 13:49
 ריבל'ה Posts: 266
|
אפי יקירה, את מדהימה, מאיפה את מוציאה את כל המסרים הנפלאים בכל פעם. התחברתי להרבה דברים במסרים ובמיוחד למשפטים הבאים, והתייחסתי אליהם כדלקמן: 25. סלח לכל אחד, על כל דבר - מחקרים הוכיחו שאדם שנשארים לו משקעים על אנשים סובל בעצמו מאוד, פיסית ונפשית 26. זה לא עניינך מה האחרים חושבים עליך. - פשוט חייה את חייך, כהבנתך ! 27. הזמן מרפא כל דבר. תן זמן לזמן. - עוברים נסיונות, ושוכחים מהם אח"כ !! 28. עד כמה שמצב טוב או גרוע, הוא ישתנה. - בע"ה נאמין שיישתנה תמיד לטובה ! 29. אל תיקח את עצמך כל כך ברצינות. גם האחרים לא עושים זאת. - כמה נכון !! 30. האמן בנסים. - כי אכן, הם כל הזמן מתרחשים ! 31. אלוהים אוהב אותך מפני שהוא כזה, לא מפני שעשית או לא עשית משהו. הקב"ה אוהב אותנו - אהבה שאינה תלויה בדבר, ורוצה להיטיב איתנו בלי כל אינטרס !!!
36. הטוב ביותר עוד לפנינו. - כמה חשוב להאמין בזה, ובע"ה שיבוא משיח מהר ! 37. לא חשוב איך אתה מרגיש, קום, התלבש וצא מהבית. - בודאי, תהיה חופשי ! 38. החיים לא באים באריזת מתנה, אבל הם בכל זאת מתנה. - מתנה יקרה מאוד ! 39. ידידים הם המשפחה שאנו בוחרים לעצמנו. - כמו הפורום היקר, וכמוכן אפי יקרה תודה על הדברים הנפלאים. באהבה ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 12:27
 אמסטרדם Posts: 74
|
אפי היקרה, משום מה שהמילים שאת אומרת , המשפטים-הכל נכון, ברור
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 08:06
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה אפילה אני כבר מדפיסה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 05:05
 dany Posts: 19819
|
פוסט מקסים הוא מתגלגל באינטרנט כבר די הרבה זמן אך בכל זאת בכל פעם שאני קוראת אותו מתרגשת מחדש.. תובנות כל כך פשוטות ואם זאת כל כך אמיתיות וממש ממש מחיינו. תודה אפי ולו רק נאמץ משהו מתוך אותן עצות נפלאות כבר נשפר את חיינו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 04:38
 אקורדיאון Posts: 16382
|
תודה אפילה.להפנים וליישם,עולמנו היה נראה קצת אחרת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 23:14
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אפי יקרה הקראתי את זה בחוגים, בטח באחת ההרצאות שהיית בסינגפור. זה אחד הדברים הכי הכי....שקיבלתי במייל. פשוט לקרא וליישם. אוהבת אותך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 22:25
 שרה Posts: 111
|
אפי תודה רבה, לקרוא יום יום ולא לשכוח. כל כך נכון. שרה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 20:54
 קרולין Posts: 6651
|
אפי יקירתי, מ ק ס י םםםםםםםםםםםםם אהבתי מאד. תודה רבה לך. נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 20:25
 EFF Posts: 6417
|
פשוט ומקסים, מומלץ לקרוא כל יום. הנושא: 7% כתבה: רגינה בראט, בת 90, מקליבלנד, אוהיו. כדי לחגוג את הזדקנותי כתבתי פעם את 40 הלקחים שהחיים לימדו אותי. עכשיו, כשמד-המרחק שלי מתגלגל אל מעבר ל-90, הרי לפניכם הטור כולו: 1. החיים אינם הוגנים, אבל הם בכל זאת די טובים. 2. כשאתה בספק, פשוט עשה את הצעד הקטן הבא. 3. החיים קצרים מכדי לבזבז זמן על שנאת חינם. 4. מקום העבודה שלך לא יטפל בך כשתהיה חולה. ידידיך והוריך כן. אז שמור על קשר. 5. שלם את כל חובותיך בזמן. 6. אתה לא מוכרח לנצח בכל ויכוח. הסכם לא להסכים. 7. בכה עם מישהו. זה מרפא יותר מבכי ביחידות. 8. זה בסדר לכעוס על אלוהים. הוא לא מתרגש מזה. 9. חסוך לקראת צאתך לגמלאות, מתלוש השכר הראשון שלך. 10. כשמדובר בשוקולד, ההתנגדות חסרת תועלת. 11. השלם עם העבר כדי שלא ידפוק לך את ההווה. 12. זה בסדר להניח לילדיך לראותך בוכה. 13. אל תשווה את חייך לאחרים. אין לך מושג מה יהיה מסעם. 14. אם מערכת יחסים צריכה להישמר בסוד, אל תהיה חלק ממנה. 15. הכל יכול להשתנות כהרף עין. אבל אל תדאג, אלוהים לעולם אינו ממצמץ. 16. קח נשימה עמוקה. זה מרגיע. 17. סלק כל דבר שאין בו תועלת, יופי או שמחה. 18. כל מה שלא הורג אותך, עושה אותך למעשה חזק יותר. 19. כשמדובר בעשיית מה שאתה אוהב בחיים, אל תקבל לעולם "לא" כתשובה. 20. תשתמש בנרות היפים, בסדינים היפים, לבש את הבגדים התחתונים היפים. אל תשמור על שום דבר להזדמנות מיוחדת. היום הוא יום מיוחד. 21. איבר המין החשוב ביותר הוא המוח. 22. אף אחד לא ממונה על אושרך מלבדך. 23. תהיה מוזר היום. אל תחכה לגיל המבוגר כדי להתחיל ללבוש חליפות סגולות. 24. התייחס אל מה שקרוי "אסון" במלים "האם בעוד חמש שנים זה יהיה חשוב?" 25. סלח לכל אחד, על כל דבר. 26. זה לא עניינך מה האחרים חושבים עליך. 27. הזמן מרפא כל דבר. תן זמן לזמן. 28. עד כמה שמצב טוב או גרוע, הוא ישתנה. 29. אל תיקח את עצמך כל כך ברצינות. גם האחרים לא עושים זאת. 30. האמן בנסים. 31. אלוהים אוהב אותך מפני שהוא כזה, לא מפני שעשית או לא עשית משהו. 32. להזדקן זה הרבה יותר טוב מהאלטרנטיבה – למות צעיר. 33. כל מה שבאמת חשוב בסופו של דבר הוא שאהבת. 34. צא וטייל כל יום. נסים מתרחשים בכל מקום. 35 קנאה היא בזבוז זמן. כבר יש לך כל מה שנחוץ לך. 36. הטוב ביותר עוד לפנינו. 37. לא חשוב איך אתה מרגיש, קום, התלבש וצא מהבית. 38. החיים לא באים באריזת מתנה, אבל הם בכל זאת מתנה. 39. ידידים הם המשפחה שאנו בוחרים לעצמנו. 40. ההערכה היא ש-93% מאלה שיקבלו את זה לא יעבירו הלאה. אם אתה אחד מ-7 האחוזים שיעבירו, העבר זאת בכותרת 7%. החיים נותנים לי מתנות, צריכה לדעת לקבל אותן באהבה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|