04/08/2011 22:30
 EFF Posts: 6417
|
סיסי יקירתי - כל התובנות שאת מעשירה אותנו בהן יוצאות מהלב - ונכנסות ללבבות - קבלי חיבוק !!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 14:44
 ריבל'ה Posts: 266
|
וואו כמה מדהים סיסי יקרה. אכן, האמונה זה כח החיים. להאמין שהקב"ה איתנו כל הזמן, שומר ודואג עלינו, למרות שאיננו רואים זאת. וחנה הדברים הנפלאים שהוספת, כמה מחזקים. יש סיפור אמיתי על שני צדיקים שלחצו ידיים, והבטיחו אחד לשני, שמי שיעלה ראשון לשמים - שיפעל לשינוי גזירות על עם ישראל, ושיתגלה לשני ויאמר לו מה עשה. אחד מהם עלה ראשון לשמים. ולא התגלה לשני. הצדיק השני עשה שאלת חלום - שיתגלה אליו חברו, ואכן התגלה אליו. ואמר לו הצדיק החי - נו, הבטחת שתשנה גזירות בשמים, למה אתה לא עושה כלום. והצדיק שנפטר ענה לו כך: תיראה חברי היקר, כאשר עליתי לשמים וניסיתי לשנות גזירות, הראו לי בחוש, כמה כל גזירה היא לטובת הבן אדם, דברים שבעולם הזה אי אפשר להבין אותם, ובשמים הכל ברור ומובן , ופשוט איך אני יכול לשנות דבר שיהיה בסוף נגד הבן אדם? ראיתי בחוש, כמה הקב"ה בעל הרחמים והכל נעשה אצלו לטובה, שאיננו יכולים להבין בכלל... והכל בהסתר... טוב, קשה להבין את הדברים האלה, רק להאמין שהכל לטובה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 14:29
 רבקה Posts: 8411
|
סיסי וחנה נהניתי לקרוא את הפוסטים אהבתי. אמונה ותקווה והלוואי והכל יתגשם משאלות לב ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 14:22
 ליאת של יוני Posts: 189
|
סיסי וחנה, תודה רבה על הדברים החכמים. הלוואי ולא נשכח זאת ברגעים לא קלים בחיינו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 04:58
 dany Posts: 19819
|
או מצליח להתגבר על הפחד בכוח האמונה
אקורדיאון כתב:
תודה על הפוסטים, מי שמאמין לא מפחד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 04:55
 אקורדיאון Posts: 16382
|
תודה על הפוסטים, מי שמאמין לא מפחד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 20:49
 קרולין Posts: 6651
|
סיסי וחנה יקרות, יופי של פוסטים והעיקר מ ה ח י י ם של כולנו ואכן כן ...תקווה, שמחת חיים, אופטימיות וסקרנות הם המקור לאיכות חיינו. החוכמה היא להפנים וליישם. נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 19:38
 שאפתנית Posts: 8392
|
סיסי וחנה תודה רבה על הפוסטים היפים. יש רק מה ללמוד מהם ולהטמיע וכמו שכתבת חנה, חבל שהפוליטיקאים שוכחים את הדברים האלה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 19:07
 סיסי 17 Posts: 618
|
תודה רבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 17:00
|
חנה יקרה גם לך תודה מקרב לב
חיוך מהלב כתב:
נכון, תקווה היא הדבר החשוב ביותר והוא זה שמחזק אותנו ברגעים וימים קשים. מי כמוני יודע ועברתי דרך לא פשוטה לאחרונה. מה שמחזק אותי הוא האמונה בקב"ה והשגחה פרטית. בדיוק כפי שאת אומרת. את הסיפור על העקבות מכירים הרבה אנשים בכל מיני גרסאות. מי כמוני יודע כי אני מספרת סיפורים במקצועי ויש סיפורים רבים שיש להם גרסאות שונות ומשונות. למעשה המוטיב המרכזי אצלי בסיפורים הוא שכולנו כל בני האדם שווים אנו בפני בורא עולם. כשאני מסיירת בסיפורי עמים וגם נוסעת הרבה בעולם ואוספת מכל מיני תרבויות אנו מגלים שלא משנה אם אנו מפרו או אפילו מאפריקה. לכולנו אותם פחדים, אותם מאוויים אותה החמדנות והתכונות האנושיות בהחלט דומות אצל כולנו. חבל שבפוליטיקה לא זוכרים את זה מנהיגים שונים ולא נכנס לזה. אז המשיכי להאמין ולהאחז באמונה שהכל מסתדר ורק סבלנות וסובלנות אלה הן הדתות שלדעתי צריכות להיות נחלת כל האנשים בעולם. כי אם יש שתי דתות אלה הרי שכולנו ניוושע מכל הרוע ומכל שאר חוליים. סבלנות מביאה לסלחנות וסובלנות היא מילת המפתח ואלה חוצים את כל הגבולות את כל שאר הדתות ועולות על כולנה. מאחלת לך רק טוב, בריאות ושמחה ועשייה שהיא גם כן נושאת בחובה אהבה וזה כל הסיפור
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 16:57
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
נכון, תקווה היא הדבר החשוב ביותר והוא זה שמחזק אותנו ברגעים וימים קשים. מי כמוני יודע ועברתי דרך לא פשוטה לאחרונה. מה שמחזק אותי הוא האמונה בקב"ה והשגחה פרטית. בדיוק כפי שאת אומרת. את הסיפור על העקבות מכירים הרבה אנשים בכל מיני גרסאות. מי כמוני יודע כי אני מספרת סיפורים במקצועי ויש סיפורים רבים שיש להם גרסאות שונות ומשונות. למעשה המוטיב המרכזי אצלי בסיפורים הוא שכולנו כל בני האדם שווים אנו בפני בורא עולם. כשאני מסיירת בסיפורי עמים וגם נוסעת הרבה בעולם ואוספת מכל מיני תרבויות אנו מגלים שלא משנה אם אנו מפרו או אפילו מאפריקה. לכולנו אותם פחדים, אותם מאוויים אותה החמדנות והתכונות האנושיות בהחלט דומות אצל כולנו. חבל שבפוליטיקה לא זוכרים את זה מנהיגים שונים ולא נכנס לזה. אז המשיכי להאמין ולהאחז באמונה שהכל מסתדר ורק סבלנות וסובלנות אלה הן הדתות שלדעתי צריכות להיות נחלת כל האנשים בעולם. כי אם יש שתי דתות אלה הרי שכולנו ניוושע מכל הרוע ומכל שאר חוליים. סבלנות מביאה לסלחנות וסובלנות היא מילת המפתח ואלה חוצים את כל הגבולות את כל שאר הדתות ועולות על כולנה. מאחלת לך רק טוב, בריאות ושמחה ועשייה שהיא גם כן נושאת בחובה אהבה וזה כל הסיפור
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 16:52
|
תודה סיסי כל מילה אמת לאמיתה ותורה שלמה. ליישם ולא לפחד כלל. ערב נהדר חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 16:25
 סיסי 17 Posts: 618
|
חברים יקרים
עם הרבה תמיכה ועידוד , אל ייאוש הכל יסתדר ויהיה לטובה !!! "מישהו הולך תמיד איתי..." במקום בו יש חיים יש תקווה.תאמינו ,תקוו ,תזמנו לעצמכם וזה יבוא…. כשקשה וכואב , שעצוב ולא הולך אל ייאוש … אמונה מחזקת חיים, אמון פירושו לבטוח בחיים באופן מוחלט כל כך . שאתה מוכן ללכת איתם לכל מקום…אדם צריך לעשות קפיצה , אפילו עם הספק. אם תחכה שקודם ייעלם הספק ,לעולם לא יבוא הרגע לעשות את הקפיצה ,כיוון שהספק הוא תהליך היוצר את עצמו, ספק אחד יוצר את האחר . "לילה אחד , כששנתי הייתה עמוקה במיוחד, חלמתי שאני צועד על חוף הים, ואלוהים נמצא איתי בכל צעד שאני עושה. הסתכלתי לשמיים וראיתי סצנות מרגעים משמעותיים בחיי. בכל סצנה 2 זוגות של עקבות רגליים בחול. ואז שמתי לב, שכמה פעמים במהלך חיי , ברגעים הכי קשים שידעתי , היה רק זוג עקבות אחד."אלוהים , הבטחת שתצעד איתי בטוב וברע , אז איך זה שברגעים הכי קשים שלי, שנזקקתי לך יותר מתמיד- לא היית לצידי?" ילדי היקר , לחש לי אלוהים… באותן תקופות שסבלך היה כה רב ואתה רואה רק זוג עקבות אחד , לא היו אלה עקבותיך , היו אלה עקבותיי שלי. ברגעים הקשים שלך נשאתי אותך על כתפי" (קנת בראון) בהצלחה סיסי sisibensimon.co.il
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|