04/08/2011 14:47
 רבקה Posts: 8411
|
כרם ברוכה הבאה לפורום המדהים. רק דברי אמת סיפרת בפוסט שכתבת אנחנו כולנו יודעים שהאוניברסיטה של מירי בלקין היא הגבוהה ללימודי איכות חיים ובפקולטה שלנו אנו לומדים ומיישמים רק טוב לגוף לנפש ולבריאות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 14:15
 ריבל'ה Posts: 266
|
כרם יקירה, איזה סיפור מרגש , מעודד, ומחזק. זה הכח של מירי לסחוף להצלחה וזה הכח שלך לעמוד במשימה אשריך יקירה. תמשיכי לשמור על המשקל ונפלא ששיתפת אותנו זה תמיד מעודד. ואכן - שכל אחת מאיתנו מרגישה מאושרת ושמחה בחייה, זה מקרין לסביבה. בהצלחה, תמיד, בכל אשר תיפני תצליחי, באהבה ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 22:21
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
כרם יקרה ומרגשת.....תודה רבה על המילים החמות, שמחה שאת מתמידה ומפנימה ותיכנסי בהזדמנות לתת חיבוק.תמשיכי להצליח ותשתפי אותנו בפורום אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 22:02
 tal_f Posts: 900
|
אכן כל מילה נכונה. תודות רבות מגיעות למירי. חיים רבים היא שינתה בזכות אישיותה וכשרונה הנדיר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 20:51
 קרולין Posts: 6651
|
כרם יקרה, מתחברת לכל מילה שלך. אין כמו מירי שלנו והחוג שלה אין לו מחיר! כולנו זכינו! שיהיה לך ים של הצלחה בהמשך התהליך... קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 20:34
 EFF Posts: 6417
|
כמו שאני חוזרת ואומרת - להשתייך למרזים של מירי היא להיות תלמידה באוניברסיטה של החיים...כזאת תמיכה, הדרכה, איכפתיות, הנחייה חכמה - אין עוד אחת כזו ...אשרינו שבורכנו - שמחה בהצלחתך !!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 16:57
 dany Posts: 19819
|
כרם יקרה תודה על כך שפתחת את ליבך לפנינו ........ זה לא קל. ואכן תודות למירי ועל מה שהיא תורמת לנו . חיבוק חזק ממני דני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 16:12
 נחושה Posts: 6982
|
כרם יקרה, כל מילה אמת, מירי היא הרבה מעבר לדיאטה, היא עולם שלם של נתינה, נסיון חיים, מקצועיות וטוב לב...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 15:57
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן אין לזה מחיר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 15:06
 דרך המלך Posts: 5707
|
מזדהה עם כל מילה ומילה. אכן מירי היא דמות לחיקוי ומודל... יישר כח!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 14:53
 כרם Posts: 6
|
מירי יקירתי, כיון שכתבתי את הנ"ל כתגובה לענת קל, חשוב לי שגם את וגם אחרים יראו מה הצלחתי לעשות בזכותך: אני רוצה להודות לך כבר כמה חודשים, ואיכשהו לא מגיעה לזה. ההרצאות שלך מעוררות השראה ונותנות לי כל כך הרבה חומר למחשבה בחיים, והרבה הרבה מעבר לדיאטה והשמנה. אצלי המלחמה היא לא רק בשומן אלא גם בהפרעות אכילה היסטוריות של 20 שנה שאני נפטרת מהן מיום ליום ליום בעבודה קשה ומחושבת. מזה כחצי שנה אני תלמידה אדוקה שלך דרך האינטרנט, ולפני כן הייתי בכמה גלגולים אצלך בחוגים (עכשיו עם 2 ילדים יותר קשה לי להגיע). ההרצאות שלך, שאני רואה כמה פעמים בשבוע, הן אחד הדברים ששומרים עליי ברגעים הקשים. היום אחרי שתי לידות (בן 5 שעברתי את ההריון איתו אצלך ועליתי בזכותך רק 12 ק"ג ובן צעיר בן 10 חודשים שעליתי בהריון איתו 27 ק"ג כיון שלא הייתי במסגרת), ו אחרי שירדתי 20 ק"ג לבד, נשארתי עם עודף שכבר קשה היה לטפל בו,ושהיה עודף של שנים רבות בלי קשר להריונות. בזכותך ירדתי 10 ק"ג בחצי שנה, בצורה שפויה ומאוזנת בלי לרעוב ולסבול ואני הכי רזה שהייתי אי פעם! אני אשה מאושרת (ונראית מעולה). לא מפסיקה לקבל מחמאות, כיף לי לקום בבוקר, אני קונה איזה בגדים שמתחשק לי ואוכלת ממש ממש טוב! אני יודעת ש"לא לעולם חוסן" ולא מעזה אפילו לחשוב על לעזוב את המסגרת, כי ברור לי שקילו ועוד קילו יצוצו בקלות ובן רגע אחזור ל- 10 ק"ג יותר בלי להבין בכלל איך זה קרה. אז המון תודה מקרב הלב, אני ממליצה בחום על הצטרפות לאינטרנט למי שמתקשה להגיע לחוגים (גם אם אין כמו לראות את מירי ב- LIVE). את אחת הנשים החכמות שזכיתי להכיר, ואני מבטיחה לבוא בקרוב לתת לך חיבוק אמיתי בלוינסקי ולא רק דרך כאן. נשיקות, כרם נ.ב. אני אנצור בליבי לנצח את המילים שאמרת באחת ההרצאות האחרונות: "לקח לי 61 שנה להבין שכשלי טוב - לכל מי שמסביבי טוב". אני מקווה שאני אצליח להבין את זה בגיל יותר מוקדם...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|