04/08/2011 04:52
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן דובוניתה ,כל כך נכון ,ריקוד לחיים כי אין לנו דרך אחרת. תקופת העבר עם משקל עודף ,זיכרון רע ואין לחזור לשם בשום מחיר. יום נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 20:57
 קרולין Posts: 6651
|
דובונית יקירתי, את מרגשת וכיף גדול שאת איתנו זה נפלא! כל מילה בסלע! שיהיה לך ולדובון את הכי טוב שיש! נשיקות וחיבוקים חמים, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 16:55
 dany Posts: 19819
|
תודה דובונית יקרה והמון המון אהבה נשיבוקים
דובונית אכפת לי כתב:
ראשית נחושתית תודה על הפוסט המדהים... כל הכבוד על עשייתך והשיתוף פעולה עם חמך והתקדמותך בהבנת האני שלך הלוואי ויכולנו ללמוד להרפות ולשפוך את אשר על ליבנו להודות במי אנחנו ולא לנסות ולהתחבא מאחורי אותם כלים לא רציונלים כמו אכילה חוסר בטחון רצון לתוצאות עכשוויות כאילו היו החיים כקסם ללא מאמץ וכו' הלוואי וידענו לעצור לרגע ולהביט בחיים בצורה יותר פשוט וקלה להסיר התנגדויות ולאהוב את עצמנו כמו שאנו לטוב ולרע לעצור והביט קדימה תוך למידה על העבר נכון שלא קל ללמוד שכשטוב לנו טוב לסביבה שלנו ויש לנו רגשות אשמה כשאנו פתאום דואגים לעצמנו למרות שהרבה יש לומר ובטח שלא קל לחשוף.. אך בביהס של החיים אצל מירי לומדים אט אט שגם מים עושים חור באבן לומדים לשנות ולהשתנות צעד קדימה 2 אחורה ועוד 3 קדימה וזה ריקוד לחיים כי אין לנו דרך אחרת זה עדיף מלא לעשות כלום ולהפסיד הכל אז באהבה גדולה לא נוותר נעשה נשתדל נתמיד נהיה זה לצד זה ונצליח כי בהתמדה ועשייה בסופו של דבר קיימים תוצאות בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 16:13
 נחושה Posts: 6982
|
miribelkin כתב:
דובונית היקרה כשקוראים את הפוסט המדהים שכתבת מבינים כמההיית חסרה בפורום היקר שלנו..... אני שמחה שאת מרגישה יותר טוב, את נראית נהדר בהריון, כף שדובון היקר התחיל לרדת במשקל.... ובלי נדר הכל יסתדר לטובה,אתם זוג קסום ואהוב. תמשיכי לשתף אונתו בפורום להתראות אוהבת מאד מירי דובונית מסכימה עם מירי ב 100%
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 14:24
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
דובונית היקרה כשקוראים את הפוסט המדהים שכתבת מבינים כמההיית חסרה בפורום היקר שלנו..... אני שמחה שאת מרגישה יותר טוב, את נראית נהדר בהריון, כף שדובון היקר התחיל לרדת במשקל.... ובלי נדר הכל יסתדר לטובה,אתם זוג קסום ואהוב. תמשיכי לשתף אונתו בפורום להתראות אוהבת מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 12:40
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
ראשית נחושתית תודה על הפוסט המדהים... כל הכבוד על עשייתך והשיתוף פעולה עם חמך והתקדמותך בהבנת האני שלך הלוואי ויכולנו ללמוד להרפות ולשפוך את אשר על ליבנו להודות במי אנחנו ולא לנסות ולהתחבא מאחורי אותם כלים לא רציונלים כמו אכילה חוסר בטחון רצון לתוצאות עכשוויות כאילו היו החיים כקסם ללא מאמץ וכו' הלוואי וידענו לעצור לרגע ולהביט בחיים בצורה יותר פשוט וקלה להסיר התנגדויות ולאהוב את עצמנו כמו שאנו לטוב ולרע לעצור והביט קדימה תוך למידה על העבר נכון שלא קל ללמוד שכשטוב לנו טוב לסביבה שלנו ויש לנו רגשות אשמה כשאנו פתאום דואגים לעצמנו למרות שהרבה יש לומר ובטח שלא קל לחשוף.. אך בביהס של החיים אצל מירי לומדים אט אט שגם מים עושים חור באבן לומדים לשנות ולהשתנות צעד קדימה 2 אחורה ועוד 3 קדימה וזה ריקוד לחיים כי אין לנו דרך אחרת זה עדיף מלא לעשות כלום ולהפסיד הכל אז באהבה גדולה לא נוותר נעשה נשתדל נתמיד נהיה זה לצד זה ונצליח כי בהתמדה ועשייה בסופו של דבר קיימים תוצאות בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|