הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » עידן חדש התחיל

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
04/08/2011 04:59

אקורדיאון
אקורדיאון
יקירה עם את רוצה את גם יכולה ואין לי ספק שתגשימי את משאלת ליבך להגיע לגיל 60 רזה יותר.
המון בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/08/2011 19:55

dany
dany
חיוך יקרה אכן הרגעים הקטנים הללו הם האושר של החיים וצריך לדעת לנצל אותם ולא לוותר עליהם.
מאחלת לך להגיע לגיל 60 כפי שאת רוצה יותר קלילה ויותר נינוחה והכי חשוב יותר בריאה.
ברכות על הירידה וכן ירבו!!!!!!
ערב נעים
דני

חיוך מהלב כתב:
יקרות מקסימות, אמש הייתי בקבוצה. לשמחתי ירדתי 1 ק"ג (יכול להיות שרק נוזלים) אבל מעתה אין הנחות אצלי. שמעתי הרצאתך מירי ומה למדתי. למדתי שוב ושוב על ההתמדה על הפנמת החוקים הפשוטים והחשובים שאותם כבר יישמתי. נפגשתי היום לצהריים עם בני הבכור (לצערי ירש את הגנים שלי). אמנם הוא אכל רק סלט (חלק מהעלים אני גם כן אכלתי) אך הסברתי לו מה אני עושה וכיצד אם משנים כמה חוקים בבית לגבי אכילה נכונה כולם יוצאים מכך נשכרים. הוא משתדל. כמובן שלא הזמנו שום קינוח. הרשיתי לעצמי לשתות קצת לימונדה אבל החברה הנעימה והשהות שם איתו היו באמת המתנה העיקרית. אכלתי בדיוק מה שרציתי בשר מבושל עם תוספת של בטטה וקצת לחם. ממש קצת עם טחינה. השארתי בצלחת ושמחתי שאפילו לא קינחתי בקפה שנמנעתי ממנו תקופה ארוכה. אמרתי לעצמי שאוכל לשתות בבית וזהו. יצאתי מאושרת שיכולתי לנסוע את כל הדרך להיפגש עימו לבדנו אחרי כל כך הרבה זמן, שמחתי על כל המעמד ושהרגשתי טוב וכלל לא חסר לי עוד משהו. ותמיד אני זוכרת את הרגעים המופלאים עם בן משפחה שזה העיקר, היתה שעה של קורת רוח לשנינו ודיברנו רק על דברים נעימים או שגרתיים. השמחה היתה הדדית. היש גדול מזה? כמה אנו לא מעריכים לעיתים את השעות האלה? ומעבר לכך, חשבתי על הרצאתך מירי מאתמול. ראיתי בעיני רוחי כמה כואב לך לראות חניכים/ות לשעבר כשהם עולים במשקל כי עזבו את המסגרת. הרי אנו שמנים כרוניים כפי שאת אומרת זקוקים למסגרת והגב' שישבה מאחורי וירדה 35 ק"ג היא בגאווה סיפרה לי כיצד היתה בטיול בחול ורק לקחה צלחת אחת עם כל טוב בארוחת הבוקר וחזרה עם 1 ק"ג פחות לארץ. ממש מחוננת כפי שאת אומרת מירי. ואני במרץ גדול חוזרת למסגרת כי אין לי דרך אחרת כמאמר השיר. לי אין ברירה כן, גם אני שמתקרבת לגיל 60 מאד רוצה להראות טוב לגילי ולהרגיש טוב וקלילה ולא יותר מזה. כי הרי את הביקיני שלי כבר מישכנתי מזה שנים ואין לי יומרות ובעיקר בעיקר יש לי מראה בבית ואני מתבוננת בה ואומרת לעצמי נכון, אני רוצה להיות פחות 20 אבל גם אוהבת את מה שיש כרגע ויש לי עוד דרך לעשות ואעשה אותה בעזרתך מירי היקרה ובעיקר בעזרתי כי מי שעוזר לעצמו הקב"ה עוזר גם כן לו. אני בהחלט אוהבת את מה שאני אוכלת ומאד מאד רוצה להגיע למטרה הנכספת. נקווה לטוב ושולחת לכולכם את אהבתי
0 קישור קבוע (Permalink)
03/08/2011 19:45

שאפתנית
שאפתנית
איזה פוסט יפה ומרגש. ברכות על הקילו שירד !!!
הפוסט שלך מלא תובנות. כל הכבוד שמצאת זמן פנוי לפגישה אישית וחמה עם הבן. שרק ירבו כאלו!!
חיוך מהלב כתב:
יקרות מקסימות, אמש הייתי בקבוצה. לשמחתי ירדתי 1 ק"ג (יכול להיות שרק נוזלים) אבל מעתה אין הנחות אצלי. שמעתי הרצאתך מירי ומה למדתי. למדתי שוב ושוב על ההתמדה על הפנמת החוקים הפשוטים והחשובים שאותם כבר יישמתי. נפגשתי היום לצהריים עם בני הבכור (לצערי ירש את הגנים שלי). אמנם הוא אכל רק סלט (חלק מהעלים אני גם כן אכלתי) אך הסברתי לו מה אני עושה וכיצד אם משנים כמה חוקים בבית לגבי אכילה נכונה כולם יוצאים מכך נשכרים. הוא משתדל. כמובן שלא הזמנו שום קינוח. הרשיתי לעצמי לשתות קצת לימונדה אבל החברה הנעימה והשהות שם איתו היו באמת המתנה העיקרית. אכלתי בדיוק מה שרציתי בשר מבושל עם תוספת של בטטה וקצת לחם. ממש קצת עם טחינה. השארתי בצלחת ושמחתי שאפילו לא קינחתי בקפה שנמנעתי ממנו תקופה ארוכה. אמרתי לעצמי שאוכל לשתות בבית וזהו. יצאתי מאושרת שיכולתי לנסוע את כל הדרך להיפגש עימו לבדנו אחרי כל כך הרבה זמן, שמחתי על כל המעמד ושהרגשתי טוב וכלל לא חסר לי עוד משהו. ותמיד אני זוכרת את הרגעים המופלאים עם בן משפחה שזה העיקר, היתה שעה של קורת רוח לשנינו ודיברנו רק על דברים נעימים או שגרתיים. השמחה היתה הדדית. היש גדול מזה? כמה אנו לא מעריכים לעיתים את השעות האלה? ומעבר לכך, חשבתי על הרצאתך מירי מאתמול. ראיתי בעיני רוחי כמה כואב לך לראות חניכים/ות לשעבר כשהם עולים במשקל כי עזבו את המסגרת. הרי אנו שמנים כרוניים כפי שאת אומרת זקוקים למסגרת והגב' שישבה מאחורי וירדה 35 ק"ג היא בגאווה סיפרה לי כיצד היתה בטיול בחול ורק לקחה צלחת אחת עם כל טוב בארוחת הבוקר וחזרה עם 1 ק"ג פחות לארץ. ממש מחוננת כפי שאת אומרת מירי. ואני במרץ גדול חוזרת למסגרת כי אין לי דרך אחרת כמאמר השיר. לי אין ברירה כן, גם אני שמתקרבת לגיל 60 מאד רוצה להראות טוב לגילי ולהרגיש טוב וקלילה ולא יותר מזה. כי הרי את הביקיני שלי כבר מישכנתי מזה שנים ואין לי יומרות ובעיקר בעיקר יש לי מראה בבית ואני מתבוננת בה ואומרת לעצמי נכון, אני רוצה להיות פחות 20 אבל גם אוהבת את מה שיש כרגע ויש לי עוד דרך לעשות ואעשה אותה בעזרתך מירי היקרה ובעיקר בעזרתי כי מי שעוזר לעצמו הקב"ה עוזר גם כן לו. אני בהחלט אוהבת את מה שאני אוכלת ומאד מאד רוצה להגיע למטרה הנכספת. נקווה לטוב ושולחת לכולכם את אהבתי
0 קישור קבוע (Permalink)
03/08/2011 19:43

שאפתנית
שאפתנית
ליאתי חבל על הדמעות. תתחילי לשמור שוב בלי פחמימות מחמש, ארוחות מסודרות במשך היום ותראי שיהיה טוב עוד לפני שהילדים חוזרים ללימודים. אל תחכי לספטמבר תתחילי עכשיו. אנחנו כאן איתך וזה אפשרי!!!
ליאת של יוני כתב:
לצערי כבר שבועיים לא הגעתי להישקל, מכל מיני סיבות.
כבר יותר מחודש אני בלי שליטה. אוכלת בלי לשים לב ממש. תאבון יותר מידי בריא.
מחר אני בטוח אקבל את השוק של החיים שלי אחרי שירדתי יפה לאחר הלידה.
אני כותבת ואני ממש עם דמעות בעיניים אבל אין מה לעשות את הגלגל אי אפשר להחזיר.
אין ספק שהיום התחלתי אבל לא עד הסוף לחזור לאורח חיים בריא. אני מקווה שעם החזרה לספסל הלימודים לא יהיה לי זמן לנשנש.
מתגעגעת למעגל הבנות + בעלי wink כל יום רביעי.
מאוד מקווה, בלי נדר, שסוף סוף ניפגש מחר.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/08/2011 17:08

חיוך מהלב
חיוך מהלב

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
03/08/2011 16:54

dany
dany
נחושתי איך החופשה?????????????????
0 קישור קבוע (Permalink)
03/08/2011 16:21

נחושה
נחושה
ליאתי היקרה,
אני לא מגיעה כל יום אליכם אז תהואי ותשבי לידי ותקבלי חיבוק אוהב...היום זה יום מצויין להתחיל....
0 קישור קבוע (Permalink)
03/08/2011 12:11

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
היה מה שהיה את כאן איתנו שבה למסלול בלי רגשות אשמה את יכולה אט אט דבר דבר בלי לחץ תהני בחוג והמון בהצלחה אנו איתך smile
0 קישור קבוע (Permalink)
03/08/2011 10:00

קרולין
קרולין
ליאתי יקירתי,
מחכה לך ביום עם המון א ה ב ה וגעגועיםםםםםםםם את באה!
נשיקותתתתתתת וחיבוקיםםםםםםםםםםםם עד שניפגש.....
קרוליןsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
03/08/2011 05:01

אקורדיאון
אקורדיאון
ליאת תלכי להשקל ואם אכן שילמת ,תראי זאת ישר לפנים ,תחזרי לשליטה ותחזירי את החוב.
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/08/2011 04:42

dany
dany
ליאתי
את במודעות וזה ממש פנטסטי........ למרות הקשיים את בסופו של דבר לא מוותרת.
לכי לקבוצה , עמדי מול האמת. ומכאן המריאי.
המון הצלחה .
0 קישור קבוע (Permalink)
03/08/2011 04:19

ליאת של יוני
ליאת של יוני
אני תמיד חושבת חיובי ואני מקווה שכך ימשיך רק כלכך חבל לי שהייתי תקופה ארוכה כל כך בלי שליטה.
וידעתי שזה יגיע אבל לא חשבתי שבעוצמה כזו.
0 קישור קבוע (Permalink)
03/08/2011 03:47

1103
1103
ליאתי

על תצטערי על מה שהיה,כפי שאת כותבת "מה שהיה היה"

עתה עליך להסתכל קדימה,עם כל הקושי להמשיך הלאה

בסופו של דבר הכל יבוא על מקומו בשלום תתחזקי בעזרת הפורום,

תפנימי את כל דבריה של מירי.האמיני בעצמך וביכולתך.חשבי חיובי.

ניליsmile

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
03/08/2011 02:56

ליאת של יוני
ליאת של יוני
לצערי כבר שבועיים לא הגעתי להישקל, מכל מיני סיבות.
כבר יותר מחודש אני בלי שליטה. אוכלת בלי לשים לב ממש. תאבון יותר מידי בריא.
מחר אני בטוח אקבל את השוק של החיים שלי אחרי שירדתי יפה לאחר הלידה.
אני כותבת ואני ממש עם דמעות בעיניים אבל אין מה לעשות את הגלגל אי אפשר להחזיר.
אין ספק שהיום התחלתי אבל לא עד הסוף לחזור לאורח חיים בריא. אני מקווה שעם החזרה לספסל הלימודים לא יהיה לי זמן לנשנש.
מתגעגעת למעגל הבנות + בעלי wink כל יום רביעי.
מאוד מקווה, בלי נדר, שסוף סוף ניפגש מחר.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » עידן חדש התחיל

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!