03/08/2011 12:13
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אכן קרנושה אין על מירי כל הכבוד על הפרגון חיה לה להשתדל להמשיך קדימה בעשייה בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 10:00
 רוויטל Posts: 288
|
איזה כלבלב לא זכור לי.... לא נורא...קרנושה כתב:
כל שבוע לחזור הביתה ממך זה כמו לתלק לעצמך את כל הנימים בנשמה♥ אני מאושרת לצידך ואיתך וחושבת שאין מישהו שיכול לבנות מסגרת או תבנית לעשייה כמו שאת יוצרת עבורנו, מזל גדול שלנו שהפכת להיות מי שאת כי מצילה חיים את..ואני פשוט אוהבת אותך כל כך. אני גאה להיות חניכה בבית הספר הזה, גם כשאני עולה ובייחוד כשאני יורדת..כי את לימדת מה שאף אחד אחר לא ואת נמצאת היכן שאף אחד לא דורך, וכמו שקרולין האהובה שלנו אומרת, אין לך ולא יהיו לך מתחרים, את האחת והיחידה על הבמה הזו ואנחנו אחרייך♥
תודה על עוד הרצאה מדהימה, מחזקת וממלאת את הבטן שלי בדרייב לעשייה, תודה על מי שאת יפה מהממת ורזה מתמיד..סקסית כבר אמרתי? (אגב ריגשת מאד בסיפור עם גילי והכלבלב, מלך הבחור!) נשיבוקים ולילה מקסים♥
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 10:00
 רעותה Posts: 869
|
נכון נכון יקירותי , אתן צודקות, מירי משתבחת לנו כל הזמן. רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 09:57
 קרולין Posts: 6651
|
קרנושה יפתי, מצטרפת בחום רב לכל מילה שלך!!! אכן כן אין למירי בלקין שלנו מ ת ח ר י ם ! וזה הכי כיף , לחזור ממנה כל שבוע זה עם ים של מוטיבציה, תובנות כלים ודרייב להמשך ה ת ה ל י ך..... את מ ר ג ש תתתתתתתתתתת כמו תמיד. נשיקות וחיבוקים קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 05:05
 אקורדיאון Posts: 16382
|
גם השבוע קרנושי ,מצטרפת לכל מילה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 04:37
 dany Posts: 19819
|
קרנושה יש לך נשמה אדירה אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 00:40
 חיה'לה Posts: 885
|
מצטרפת אלייך קרנושה, אני עדיין תחת ההשפעה של ההרצאה הקודמת... לצערי, היום קצת מעדתי, אך כל השבוע הייתי בסדר, וגם מחר אהיה בשליטה אי"ה. לילה טוב, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2011 23:59
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
היי קרנושה יקרה אני הולכת עכשיו לישון עם חיוך ענק.... על הפירגון המדהים והאוהב מימך. אין כמוך....תודה לילה טוב אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2011 23:52
 קרנושה Posts: 3420
|
כל שבוע לחזור הביתה ממך זה כמו לתלק לעצמך את כל הנימים בנשמה♥ אני מאושרת לצידך ואיתך וחושבת שאין מישהו שיכול לבנות מסגרת או תבנית לעשייה כמו שאת יוצרת עבורנו, מזל גדול שלנו שהפכת להיות מי שאת כי מצילה חיים את..ואני פשוט אוהבת אותך כל כך. אני גאה להיות חניכה בבית הספר הזה, גם כשאני עולה ובייחוד כשאני יורדת..כי את לימדת מה שאף אחד אחר לא ואת נמצאת היכן שאף אחד לא דורך, וכמו שקרולין האהובה שלנו אומרת, אין לך ולא יהיו לך מתחרים, את האחת והיחידה על הבמה הזו ואנחנו אחרייך♥ תודה על עוד הרצאה מדהימה, מחזקת וממלאת את הבטן שלי בדרייב לעשייה, תודה על מי שאת יפה מהממת ורזה מתמיד..סקסית כבר אמרתי? (אגב ריגשת מאד בסיפור עם גילי והכלבלב, מלך הבחור!) נשיבוקים ולילה מקסים♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|