הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר טוב ליום שלישי -פעמיים כי טוב

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
03/08/2011 19:42

שאפתנית
שאפתנית
טל אני מקווה שאת לא מייסרת את עצמך, אני בטוחה שעשית את הכי טוב שאפשר כדי לשכנע אותה לעשות משהו לעצמה אבל את יודעת זה טבעו של אדם ואם הם לא מוכנים להשתנות אז זה לא יעזור כמה שתדברי ותנסי לשכנע. אני מקווה שאת יודעת את זה.
מנסיוני האישי אני יכולה לומר לך שאני מנסה לעשות את אותו הדבר עם אמי, שתזכה לחיים ארוכים, ואני ממש לא מצליחה. גם אם חשבתי שהצלחתי מעט לשנות די מהר התברר לי שהמצב חזר לקדמותו ואני "מדברת לעצמי". למדתי להרפות, זו בחירה שלה ואם זה מה שהיא רוצה אז דיינו.
tal_f כתב:
אשידה - נסיעה טובה לבתך. אני מאחלת לך מכל הלב שהפעם תצליחי בעשייה למען עצמך.כי חיים רק פעם אחת. מילה קטנה של עידוד . אני בת של אמא שרוב החיים הבוגרים שלי קיוותי שתתרכז קצת בעצמה. כל הזמן נתנה ונתנה. אבל הרגשתי שיש זמן ואני לא רציתי להתערב בחייה. בשנת 2004 הלכה לישון ולא קמה ... אכן טרגדיה לכל המשפחה (קריש דם נתקע במקום שלא היה צריך) לאחר שעברו השנים אני קצת מצטערת שלא יותר לחצתי אבל אני היית צעירה ועשיתי את הטוב ביותר שיכולתי באותו הזמן. בבקשה תלמדי מנסיוני אל תוותרי . נכון זה קשה אבל אני בטוחה שאת יכולה. כל שינוי מתחיל במעשה אחד. תנסי כל יום לעשות משהו אחד ופתאום תראי שהדברים מצטברים והופכים לשינוי חיים אמיתי. בבקשה עשי זאת למענך ולמען בתך שבוודאי אוהבת אותך מאוד !
0 קישור קבוע (Permalink)
03/08/2011 17:43

אשירה
אשירה
וואו, רק עכשיו ראיתי את התגובה שלך, טל. את נוגעת ממש בציפור נפשי. יש לי כל כך הרבה בשביל מה לחיות. אני כל כך רוצה להיות שם בשביל הילדים שלי שהם עדיין צעירים, עדיין בתחילת דרכם. כל כך רוצה לחוות איתם את התפתחות חייהם, לזכות לנכדים. אמי גם כן נפטרה כשהייתי צעירה ואני מתקרבת בצעדי ענק לגיל שהיא הייתה. היא לא זכתה להכיר את ילדיי. עד היום אני עדיין לא באמת נפרדתי ממנה, אולי זה מה שעוצר אותי מלהתקדם ולהצליח.
טל חמודה, אני מודה לך מאוד על התגובה שלך ועל גילוי הלב, אני בטוחה שלא קל לך לכתוב על כך ועשית זאת כי באמת אכפת לך ממני למרות שאיננו מכירות. אני כותבת אלייך וחושבת כל הזמן על הבת והבן שלי שאני חייבת להם כל כך הרבה, ומה בעצם הם רוצים? רק שאדאג לעצמי יותר ואשמור על עצמי בשבילם.
באמת תודה מכל הלב,
אשירה.

tal_f כתב:
אשידה - נסיעה טובה לבתך. אני מאחלת לך מכל הלב שהפעם תצליחי בעשייה למען עצמך.כי חיים רק פעם אחת. מילה קטנה של עידוד . אני בת של אמא שרוב החיים הבוגרים שלי קיוותי שתתרכז קצת בעצמה. כל הזמן נתנה ונתנה. אבל הרגשתי שיש זמן ואני לא רציתי להתערב בחייה. בשנת 2004 הלכה לישון ולא קמה ... אכן טרגדיה לכל המשפחה (קריש דם נתקע במקום שלא היה צריך) לאחר שעברו השנים אני קצת מצטערת שלא יותר לחצתי אבל אני היית צעירה ועשיתי את הטוב ביותר שיכולתי באותו הזמן. בבקשה תלמדי מנסיוני אל תוותרי . נכון זה קשה אבל אני בטוחה שאת יכולה. כל שינוי מתחיל במעשה אחד. תנסי כל יום לעשות משהו אחד ופתאום תראי שהדברים מצטברים והופכים לשינוי חיים אמיתי. בבקשה עשי זאת למענך ולמען בתך שבוודאי אוהבת אותך מאוד !

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
03/08/2011 11:51

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
אשירה חמודה תהיי חזקה אנו כאן שיהיה לביתך טיול מהנה ולך כוחות לעשות וגוון את יכולה אנו איתך בהצלחה
tal_f סיפור עצוב תודה על השיתוף אכן חשוב לכולנו מידי פעם לחשוב גם על עצמנו כי גם לנו מגיע רק טוב
0 קישור קבוע (Permalink)
02/08/2011 18:03

dany
dany
כמה עצוב הסיפור והלקח שלו הוא שאכן צריך לעשות היום ולא לחכות!!!!!!!!!!!

tal_f כתב:
0 קישור קבוע (Permalink)
02/08/2011 17:40

אקורדיאון
אקורדיאון
רבקה כתב:
אקורדיון יקירתי
תבורכי גם את בבוקר שלישי קסום
את נהדרת וממשיכה להיות מקסימה
גם במראה וגם בנשמה
אוהבת

תודה יקירתי. כבר ביקשתי מגיסי לצרוב לך את הדיסק מקווה שעד יום שני יהיה.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/08/2011 17:39

אקורדיאון
אקורדיאון
אשירה כתב:
תודה לכל המברכות,
ובקשר להפתעה אני מקווה בעזרתכן הפעם באמת להצליח,
כי למען האמת בזמן שהבן היה בחו"ל לא רק שלא ירדתי אלא ההפך הגמור, עליתי,
הפעם אולי יש יותר סיכוי להצלחה,

אישירוש מה שהיה היה להתמקד בכאן ועכשיו ובטוחה שאת יכולה ותצליחי.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/08/2011 17:38

אקורדיאון
אקורדיאון
tal_f כתב:
אקורדאום - אכן המשך שבוע מוצלח לך ולכל הפורום !! שנמשיך להשקיע בעצמנו ולנסות לשפר את חיינו !

אמן
0 קישור קבוע (Permalink)
02/08/2011 16:22

tal_f
tal_f
אקורדאום - אכן המשך שבוע מוצלח לך ולכל הפורום !! שנמשיך להשקיע בעצמנו ולנסות לשפר את חיינו !
0 קישור קבוע (Permalink)
02/08/2011 16:21

tal_f
tal_f
0 קישור קבוע (Permalink)
02/08/2011 15:05

שאפתנית
שאפתנית
אנחנו נמצאות כאן כדי לתמוך בך ולעזור לך אז תעזרי בנו ושיהיה בהצלחה! אני מאחלת שהפעם תצליחי להפתיע לטובה גם את עצמך וגם את ביתך.
אשירה כתב:
תודה לכל המברכות,
0 קישור קבוע (Permalink)
02/08/2011 14:58

אשירה
אשירה
תודה לכל המברכות,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
02/08/2011 13:36

קרולין
קרולין
המשך יום נפלא לכולןןןןןןןןן.
אשירה יקירתי,
שתהיה לבתך היקרה נסיעה טובה. שתיסע בשלום ותחזור הביתה ב"ה בשלום.
אהבתי מאד את הרצון שלך להפתיע את בתך לכשתחזור....שווה את כל ההשקעה... בהצלחה את יכולה!!!
נשיקות
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
02/08/2011 10:58

dany
dany
נסיעה טובה לביתך................
ומקווה שבאמת תנצלי את ההזדמנות לשנות!!!!!!!!!!!!!!

אשירה כתב:
בוקר טוב לכולן,
איזה כיף שיש עם מי לחלוק בכל שעה משעות היממה,
נפרדתי כעת מבתי הצעירה, היא בדרכה לשדה תעופה לבלות את הקיץ עם החבר שלומד בחו"ל ולא אראה אותה כחודשיים.
מתרגלים למצב, שמחים איתה, כמובן נתגעגע, אבל כשטוב לה טוב גם לנו.
כעת יש לי עוד הזדמנות לקחת את הזמן עד שובה ולהפתיע אותה, כי כבר סיפרתי כאן שהיא כל כך מבקשת שאדאג יותר לעצמי.
אאמץ את הרישום, בלי פחמימות מחמש, השתדלות לשלוש ארוחות מקסימות ארבע, מים מים בששון, הימנעות ממתוק כמיטב יכולתי, וכמובן השתתפות פעילה בפורום שבשבילי זהו גם כן כלי חשוב בתהליך.
אני מודה שוב למירי ולכן על הבית החם שיצרתן כאן לכולנו,
בוקר נפלא ונהדרsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
02/08/2011 10:57

dany
dany
יום נפלא לכולם
והצלחה לכל המתחילים היום לחזור לתלם............ רישום, פחמימות עד חמש, שתית מים, וכמובן להיות כאן ולא לוותר...............
0 קישור קבוע (Permalink)
02/08/2011 10:33

רעותה
רעותה
ובאמת שזה יום נפלא לשנס מותניים ,
ולהתחיל להחזיר את השליטה .
בהצלחה לכל הנשקלים היום.
רעותה
0 קישור קבוע (Permalink)
02/08/2011 10:22

אשירה
אשירה
שאפתנית ורבקה'לה,
תודה לכן, מתוקותיי!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
02/08/2011 09:54

רבקה
רבקה
אשירה יקרה
שבתך תיסע בשלום ותחזור בשלום
ושתהנה מכל רגע
ואת יקירתי אנחנו חוזרים למשאלה כשבנך יקירך נסע
עושים מאמצים להפתיע את בתך לכשתחזור
כשאת שולטת ומצליחה
קדימה אשירה'לה זה אפשרי
חיבוק
0 קישור קבוע (Permalink)
02/08/2011 09:49

רבקה
רבקה
אקורדיון יקירתי
תבורכי גם את בבוקר שלישי קסום
את נהדרת וממשיכה להיות מקסימה
גם במראה וגם בנשמה
אוהבת
0 קישור קבוע (Permalink)
02/08/2011 06:50

שאפתנית
שאפתנית
בוקר טוב גם לכן בנות יקרות,
אקו כל הכבוד על השקילה המוצלחת. אני ממתינה בקוצר רוח לשמוע את ההרצאה השבועית של מירי ומאחלת לך המשך שבוע מוצלח!
אשירה, נסיעה טובה לביתך. אני בטוחה שהפרידה לא קלה אבל כמו שכתבת, הם כבר גדולים וחיים את חייהם וזו באמת הזדמנות בשבילך להפתיע אותה, חודשיים זה הרבה זמן והיא תחזור ותראה איזה שינוי עשית ואין ספק שזה יחמם את ליבה. אני מאחלת לך בהצלחה, אני התחלתי מאתמול שוב רישום וזה באמת עוזר. את מרגישה יותר מוגנת יש בפנקס הקטן הזה מין הרגשה של בטחון אז תאמצי בחום ותצליחי.
שיהיה יום טוב לכולנו!!
0 קישור קבוע (Permalink)
02/08/2011 05:27

אשירה
אשירה
בוקר טוב לכולן,
איזה כיף שיש עם מי לחלוק בכל שעה משעות היממה,
נפרדתי כעת מבתי הצעירה, היא בדרכה לשדה תעופה לבלות את הקיץ עם החבר שלומד בחו"ל ולא אראה אותה כחודשיים.
מתרגלים למצב, שמחים איתה, כמובן נתגעגע, אבל כשטוב לה טוב גם לנו.
כעת יש לי עוד הזדמנות לקחת את הזמן עד שובה ולהפתיע אותה, כי כבר סיפרתי כאן שהיא כל כך מבקשת שאדאג יותר לעצמי.
אאמץ את הרישום, בלי פחמימות מחמש, השתדלות לשלוש ארוחות מקסימות ארבע, מים מים בששון, הימנעות ממתוק כמיטב יכולתי, וכמובן השתתפות פעילה בפורום שבשבילי זהו גם כן כלי חשוב בתהליך.
אני מודה שוב למירי ולכן על הבית החם שיצרתן כאן לכולנו,
בוקר נפלא ונהדרsmile

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר טוב ליום שלישי -פעמיים כי טוב

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!