04/08/2011 13:56
 ריבל'ה Posts: 266
|
כל הכבוד נחושה יקירה, לרדת חצי קילו, אחרי חופשה מגיע לך צל"ש. אני לא רק שלא ירדתי גם עליתי במשקל. עכשיו אני באיזון חוזרת. אבל לי החופשה היתה גם מטעמי בריאות, ואכלתי לחזק את גופי ולכן לא חשבתי על דיאטה. אבל כל הכבוד לך, את באמת מודל לחיקוי. באהבה ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 08:09
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד נחושה, אכן את מוכיחה שהנחישות משתלמת אחרי חופשה חצי קילו פחות. את מלכה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 04:57
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד נחושה מאחלת לך להמשיך כך שיהיה לך יום נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 04:44
 אקורדיאון Posts: 16382
|
נחושתי את באמת מודל לחיקוי. יישר כח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 21:59
 tal_f Posts: 900
|
כל כך כיף לשמוע שזה אפשרי . את לא מוותרת לעצמך ורואה את היתרון בהרגשה הטובה של השליטה באוכל. ההרגשה הזו כל כך חזקה ומחזקת. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם והמשך ירידות...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 20:54
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי יקירתי, היה לי לעונג לראותך ולחבקך חזקקקקקקקקקקקקק! את נראית טוב וכולך קורנת אור ושמחת חיים. חצי פחות אחרי בית מלון זה מה שנקרא: מחוננת ברמות על! הכל הכל אפשרי זה רק ענין של בחירה ,מודעות והחלטה! בראבו על הדרייב להצליח, על הרישוםםםםםםםםםםם את מחוננת אמיתית!!! איתך תמיד לאורך כל הדרך. נשיקות חמותתתת וכל אהבתי, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 20:27
 EFF Posts: 6417
|
גם נחושה..גם מחוננת..גם מוכשרת....הדרך להצלחה סלולה !!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 20:21
 קרנושה Posts: 3420
|
נחושה כתב:
היי פורום אהוב וקשוב... זאת לא טעות דפוס או מתיחה... נחושתכם היתה אמורה להיות בשיט ליוון ובשל קריסה של הענף ושני ביטולים, נחושתכם במלון בת"א רואה ים אבל קצת אחרת... לקחתי את הפנקס שלי למלון ואמרתי לעצמי שיכול להיות שאהיה על המקום או שאצליח לרדת [לא שוחה] אבל כל עוד יש לי רצון לנחליף קידומת, אני צריכה ממש אבל ממש להשתדל ולקחת אחריות על הנושא כולל בחופשה... אני רושמת כל מה שנכנס לפה ושמחה לבשר שזה עובר בכיף גדול ובשליטה, ללא הרגשת מפוצצות או הרגשת תסכול של "חבל שתקעתי" שהיו לי בעבר באירוחים בבתי מלון. העניין של הרישום ומירי בצלחת ולקיחת אחריות מבלי לאכול "חבלים של הילדים" או "רק תטעמי של הבעל" מוציא אותי חזקה נחושה ומחוננת עוד יותר. אני לא כותבת מתוך שוויץ או פי פור קומפלימנט אלא לומר לכם שהדבר בידינו...אני לא מרגישה פריירית או מופסדת להיפך... אני מקווה מאוד לתוצאות יפות כבר בשקילה הקרובה... אוהבת ומתגעגעת ואנסה בעשר דקות הקרובות להתעדכן ולהגיב  נחושתכם
ת-ו-ת-ח-י-ת!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 19:46
|
כל הכבוד נחושה, אני בטוחה שאת רואה ירידה. אני מחכה לעדכון! נחושה כתב:
תודה פורום אהוב על התגובות הנהדרות, חזרתי מהמלון, התיקים פורקו, הכביסה על החבל, ואני אצה רצה להתקלח ולנסוע להרצאה שמחכה לי, למעמד השקילה ולפרלמנט האהוב שהתגעגעתי אליו כל כך.... לוקחת איתי את הפנקס למירי, מבטיחה לעדכן ולהתעדכן בערב.... נשיבוקים אהובים נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 17:02
|
כל הכבוד שאת לא מוותרת למרות כל המשימות............. בהצלחה ולהשתמע
נחושה כתב:
תודה פורום אהוב על התגובות הנהדרות, חזרתי מהמלון, התיקים פורקו, הכביסה על החבל, ואני אצה רצה להתקלח ולנסוע להרצאה שמחכה לי, למעמד השקילה ולפרלמנט האהוב שהתגעגעתי אליו כל כך.... לוקחת איתי את הפנקס למירי, מבטיחה לעדכן ולהתעדכן בערב.... נשיבוקים אהובים נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 16:04
 נחושה Posts: 6982
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2011 11:00
|
נחושתי מתוקה חופשה נעימה וכייפית, וכבר ידוע שאת מחליטה את עושה!!!!!!!!!!! מצפה לשמוע עוד רשמים ...... המון המון הצלחה וכל הכבוד על ההצמדות לפנקס!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2011 10:32
 דרך המלך Posts: 5707
|
נחושתי מחוננת ממש כל הכבוד לך!!!תהני בחופשה ואם נחישות כמו שלך אין לי ספק שתתצליחי בגדול לשנות קידומת ועוד... תהני יקירתי ושיהיה המון בהצלחה. נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2011 10:28
 רעותה Posts: 869
|
תהנו יקירתי נשיקות למחוננת ממני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2011 06:54
|
כל הכבוד על השליטה גם בחופשה!!! נכון, לא הפלגת ליוון ונשארת בארץ אבל את ממוקמת במלון עם נוף נפלא ומפיקה מזה את המירב. את בוחרת מה להכניס לפה ושומרת על שליטה. תהני מהחופשה, תנוחי, תאגרי כוחות וכמובן תעדכני ותתעדכני כי זה חלק מהחופש הפורום הזה. אני בטוחה שבשקילה הבאה את רואה שינוי קידומת. חופשה מהנה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2011 04:40
 אקורדיאון Posts: 16382
|
כל מילה בסלע נחושה יקירתי. מסירה את הכובע בפנייך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 22:48
 ריבל'ה Posts: 266
|
נחושה יקרה. תגידי את בן אדם, בשר ודם, או מלאך? אני חושבת שאת מלאך !!!! להתמודד עם אכזבה של ביטול שיט ליוון, ללכת כתחליף לת"א ועוד לרשום בפנקס, ולשמור על הדיאטה.
אני מצדיעה לך יקירה. מצדיעה ! ומצדיעה לך ! יש המון ללמוד ממך. חזקי ואמצי, והשקילה הקרובה... נו, שיהיה בטוב... באהבה ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 22:42
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי יקירתי! מחונננת ברמותתת על!!!!! תמיד אפשר לבחור אחרת!! בראבו!!! תמשיכי להנות ולבלות , שמרי על עצמך ונתראה ב"ה ברביעי שומרת לך מקום לידי. נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 22:22
 נחושה Posts: 6982
|
היי פורום אהוב וקשוב... זאת לא טעות דפוס או מתיחה... נחושתכם היתה אמורה להיות בשיט ליוון ובשל קריסה של הענף ושני ביטולים, נחושתכם במלון בת"א רואה ים אבל קצת אחרת... לקחתי את הפנקס שלי למלון ואמרתי לעצמי שיכול להיות שאהיה על המקום או שאצליח לרדת [לא שוחה] אבל כל עוד יש לי רצון לנחליף קידומת, אני צריכה ממש אבל ממש להשתדל ולקחת אחריות על הנושא כולל בחופשה... אני רושמת כל מה שנכנס לפה ושמחה לבשר שזה עובר בכיף גדול ובשליטה, ללא הרגשת מפוצצות או הרגשת תסכול של "חבל שתקעתי" שהיו לי בעבר באירוחים בבתי מלון. העניין של הרישום ומירי בצלחת ולקיחת אחריות מבלי לאכול "חבלים של הילדים" או "רק תטעמי של הבעל" מוציא אותי חזקה נחושה ומחוננת עוד יותר. אני לא כותבת מתוך שוויץ או פי פור קומפלימנט אלא לומר לכם שהדבר בידינו...אני לא מרגישה פריירית או מופסדת להיפך... אני מקווה מאוד לתוצאות יפות כבר בשקילה הקרובה... אוהבת ומתגעגעת ואנסה בעשר דקות הקרובות להתעדכן ולהגיב נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|