06/08/2011 06:55
 dany Posts: 19819
|
ממש כך!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
תודה תותית יקירתי ,את יודעת הבעיה שזה לא תמיד עובד כך אבל בכל פעם שהשליטה כאן,רווח נקי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/08/2011 05:25
 אקורדיאון Posts: 16382
|
תודה תותית יקירתי ,את יודעת הבעיה שזה לא תמיד עובד כך אבל בכל פעם שהשליטה כאן,רווח נקי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2011 19:03
 tutit Posts: 2431
|
אקורדיאון כתב:
tutit כתב: אקו יקרה! באמת יום קשה ועוד מה שעברת עם אביך בנוסף להכל,לא יאומן שנשארת בשליטה פשוט מחוננת ...........גאה בך מאוד.......נשיבוקים והרבה הצלחה בהמשך♥ תודה יקירתי,אתמול נשקלתי ועל המקום ואמרתי למירי תארי לך שאמש הייתי מתחילה עם הפרוסה הראשונה והיום הייתי משלמת בשני קילו יותר.
אין כמוך♥הלוואי ונלמד ממך לא ליפול על אוכל ברגעי שבירה,כניחום מיידי,זו גאונותתתתת!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 08:27
|
dany כתב:
ועוד יום עבר לו ממש בסדר...............כן ירבו!!!!!!!!!!! ענת כתב: dany כתב: שמחה לדווח שיום אתמול עבר ממש ללא תקלות!!!!!!!!!!!!! בעזרת השם גם היום יהיה כך!!!!!!!!!!!! אמן כלך הכבוד נהדרת אקורדיאון כתב: dany כתב: אוי גם אני כל כך רוצה ירידה!!!!!!!!!!!!!!!! אבל צריך לעבוד מעצמו זה לא יקרה............חחחחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב: dany כתב: כפי שאמרתי את פשוט מחוננת ואפילו המשקל מסכים איתי  חחחחח תודה יקירתי.זה נתן לי המון מוטיבציה ועוד ההרצאה הוסיפה ומקווה לראות ירידה בשבוע הבא. אז בבקשה לעבודה. שימשיך כך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 05:05
|
ועוד יום עבר לו ממש בסדר...............כן ירבו!!!!!!!!!!!
ענת כתב:
dany כתב: שמחה לדווח שיום אתמול עבר ממש ללא תקלות!!!!!!!!!!!!! בעזרת השם גם היום יהיה כך!!!!!!!!!!!! אמן כלך הכבוד נהדרת אקורדיאון כתב: dany כתב: אוי גם אני כל כך רוצה ירידה!!!!!!!!!!!!!!!! אבל צריך לעבוד מעצמו זה לא יקרה............חחחחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב: dany כתב: כפי שאמרתי את פשוט מחוננת ואפילו המשקל מסכים איתי  חחחחח תודה יקירתי.זה נתן לי המון מוטיבציה ועוד ההרצאה הוסיפה ומקווה לראות ירידה בשבוע הבא. אז בבקשה לעבודה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2011 05:03
|
דובונית אכפת לי כתב:
אקו חמודה אני שמחה לשמוע שאתם חשים טוב יותר וכל הכבוד לך על השליטה שתמיד תדעו ימים שקטים ובריאים  תודה רבה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 12:03
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אקו חמודה אני שמחה לשמוע שאתם חשים טוב יותר וכל הכבוד לך על השליטה שתמיד תדעו ימים שקטים ובריאים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 06:35
 ענת Posts: 3849
|
dany כתב:
שמחה לדווח שיום אתמול עבר ממש ללא תקלות!!!!!!!!!!!!! בעזרת השם גם היום יהיה כך!!!!!!!!!!!! אמן כלך הכבוד נהדרת אקורדיאון כתב: dany כתב: אוי גם אני כל כך רוצה ירידה!!!!!!!!!!!!!!!! אבל צריך לעבוד מעצמו זה לא יקרה............חחחחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב: dany כתב: כפי שאמרתי את פשוט מחוננת ואפילו המשקל מסכים איתי  חחחחח תודה יקירתי.זה נתן לי המון מוטיבציה ועוד ההרצאה הוסיפה ומקווה לראות ירידה בשבוע הבא. אז בבקשה לעבודה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 06:31
|
שמחה לדווח שיום אתמול עבר ממש ללא תקלות!!!!!!!!!!!!! בעזרת השם גם היום יהיה כך!!!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
dany כתב: אוי גם אני כל כך רוצה ירידה!!!!!!!!!!!!!!!! אבל צריך לעבוד מעצמו זה לא יקרה............חחחחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב: dany כתב: כפי שאמרתי את פשוט מחוננת ואפילו המשקל מסכים איתי  חחחחח תודה יקירתי.זה נתן לי המון מוטיבציה ועוד ההרצאה הוסיפה ומקווה לראות ירידה בשבוע הבא. אז בבקשה לעבודה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 05:10
|
ליאת של יוני כתב:
אני מקווה שאביך חסר לחוש בטוב, אין ספק שכולנו צריכים לשמור על עצמנו במזג אויר כזה. אני בטוחה שהרגשת סיפק כלשהו למראה הכבוד שחלקו לאימך חבריה. כל הכבוד לדיבור הפנימי שעבד ו"הציל" אותך ממעשה שגוי. אכן אבי מרגיש בטוב ואני ממשיכה בשליטה ומקווה שכך יהיה גם בסוף השבוע. נכון הדיבור הפנימי הציל אותי אך זה קרה אך ורק בזכות המסגרת שלנו,אני משוכנעת שאחרת הייתי מתנפלת מבלי לחשוב פעמיים. יום נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 05:07
|
dany כתב:
אוי גם אני כל כך רוצה ירידה!!!!!!!!!!!!!!!! אבל צריך לעבוד מעצמו זה לא יקרה............חחחחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב: dany כתב: כפי שאמרתי את פשוט מחוננת ואפילו המשקל מסכים איתי  חחחחח תודה יקירתי.זה נתן לי המון מוטיבציה ועוד ההרצאה הוסיפה ומקווה לראות ירידה בשבוע הבא. אז בבקשה לעבודה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/08/2011 03:03
 ליאת של יוני Posts: 189
|
אני מקווה שאביך חסר לחוש בטוב, אין ספק שכולנו צריכים לשמור על עצמנו במזג אויר כזה. אני בטוחה שהרגשת סיפק כלשהו למראה הכבוד שחלקו לאימך חבריה. כל הכבוד לדיבור הפנימי שעבד ו"הציל" אותך ממעשה שגוי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2011 18:04
|
אוי גם אני כל כך רוצה ירידה!!!!!!!!!!!!!!!! אבל צריך לעבוד מעצמו זה לא יקרה............חחחחחחחחחחחחחחח
אקורדיאון כתב:
dany כתב: כפי שאמרתי את פשוט מחוננת ואפילו המשקל מסכים איתי  חחחחח תודה יקירתי.זה נתן לי המון מוטיבציה ועוד ההרצאה הוסיפה ומקווה לראות ירידה בשבוע הבא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2011 17:52
|
שאפתנית כתב:
בזו גדולתך אקו, את יודעת לעצור בדיוק בזמן ולא ליפול לבורות האלו. אין ספק שאם היית "מנשנשת" אתמול המשקל היה מראה עליה ולא על המקום. אקורדיאון כתב: tutit כתב: אקו יקרה! באמת יום קשה ועוד מה שעברת עם אביך בנוסף להכל,לא יאומן שנשארת בשליטה פשוט מחוננת ...........גאה בך מאוד.......נשיבוקים והרבה הצלחה בהמשך♥ תודה יקירתי,אתמול נשקלתי ועל המקום ואמרתי למירי תארי לך שאמש הייתי מתחילה עם הפרוסה הראשונה והיום הייתי משלמת בשני קילו יותר. אכן כך חשתי כי אם הייתי מתחילה עם הביס הראשון זה היה הוריקן רציני.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2011 17:51
|
dany כתב:
כפי שאמרתי את פשוט מחוננת ואפילו המשקל מסכים איתי  חחחחח תודה יקירתי.זה נתן לי המון מוטיבציה ועוד ההרצאה הוסיפה ומקווה לראות ירידה בשבוע הבא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2011 10:54
|
כפי שאמרתי את פשוט מחוננת ואפילו המשקל מסכים איתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2011 06:51
 שאפתנית Posts: 8392
|
בזו גדולתך אקו, את יודעת לעצור בדיוק בזמן ולא ליפול לבורות האלו. אין ספק שאם היית "מנשנשת" אתמול המשקל היה מראה עליה ולא על המקום. אקורדיאון כתב:
tutit כתב: אקו יקרה! באמת יום קשה ועוד מה שעברת עם אביך בנוסף להכל,לא יאומן שנשארת בשליטה פשוט מחוננת ...........גאה בך מאוד.......נשיבוקים והרבה הצלחה בהמשך♥ תודה יקירתי,אתמול נשקלתי ועל המקום ואמרתי למירי תארי לך שאמש הייתי מתחילה עם הפרוסה הראשונה והיום הייתי משלמת בשני קילו יותר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2011 04:43
|
miribelkin כתב:
אקו יקרה כמי שהיכירה את אימך הנפלאה ז"ל לא פלא שהיו המון אנשים...כולנו מרגישים בחסרונה....... ובמיוחד אביך היקר שלא פלא שהתמוטט ודאגת לו כל כך. כל הכבוד על השליטה את מדהימה אוהבת מירי תודה יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2011 04:43
|
tutit כתב:
אקו יקרה! באמת יום קשה ועוד מה שעברת עם אביך בנוסף להכל,לא יאומן שנשארת בשליטה פשוט מחוננת ...........גאה בך מאוד.......נשיבוקים והרבה הצלחה בהמשך♥ תודה יקירתי,אתמול נשקלתי ועל המקום ואמרתי למירי תארי לך שאמש הייתי מתחילה עם הפרוסה הראשונה והיום הייתי משלמת בשני קילו יותר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2011 04:41
|
ריבל'ה כתב:
אקו יקרה. את גדולה מהחיים. גדולה בגדול, אבל ממש בגדול !! אני מזדהה עם כל מה שכתבו לך החברות... אחרי יום קשה, את מתגברת... מאחלת לך את כל הטוב שבחיים, ושתיראי רק אור וישועות, ותהיי בשמחות ואימך תיזכה למנוחה שלימה בשמים, והיא ודאי גאה מאוד, בבת היקרה שלה, וודאי מברכת אותך משמים. חזקי ואמצי, ורק בשורות טובות. באהבה ריבל'ה תודה רבה רבה,אמן לכל דברייך מחממי הלב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|