02/08/2011 19:42
 dany Posts: 19819
|
אכן מעגל קסמים רבקה כתב:
edited by dany on 8/2/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2011 19:26
 רבקה Posts: 8411
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2011 17:48
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
בהצלחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה אמןןןןןןןןןןןןןו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2011 11:11
|
בהצלחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2011 06:56
 שאפתנית Posts: 8392
|
כולנו כאן להשיג את אותה המטרה ואין ספק שנעשה זאת !!! ממשיכות קדימה. אצלי נפתח יום שני של רישום בפנקס הקטן והירוק שלי. מקווה לראות ירידה יפה בסוף השבוע (שינוי קידומת). יום טוב בנות!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2011 04:37
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בנות אנחנו נחליט שמגשימים את הירידה,כל אחת תחליט רק כמה וקדימה לעשייה ללא התנגדויות ותירוצים בהם כולנו אלופים. הצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 22:53
 ריבל'ה Posts: 266
|
אקו יקרה, וכל החברות המקסימות, וכמו שדני היקרה אומרת יש לנו חודשיים עד החגים ומזל שהחגים בסוף ספטמבר, ויש סיכוי - תמיד יש סיכוי - לי, לך, לה, לנו, לכולנו - להוריד, כמה שיותר... ונצליח, היום התחלתי שוב דיאטה, דיאטה - וכולנו יוצאים למשימה עד ראש השנה. בהצלחה לכולנו, באהבה ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 17:13
 הסמויה Posts: 2467
|
ב ה צ ל ח ה !!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 17:13
|
בהצלחה לך ולי באמת אין הרבה לרדת ולהרגיש ממש מעולה!!!!!!!!!!!
שאפתנית כתב:
 צודקת, זו הדרך הנכונה והלוואי ועד החגים אצליח באמת להיפטר מעוד כמה ק"ג כדי שארגיש טוב עם עצמי. הקיטנה נמשכת ואני מקווה לראות תוצאות יפות לקראת החגים. dany כתב: אמרתי היום בבוקר שזה 1.8 וראש חודש אב חודשיים לראש השנה פול זמן לעשות שינויים ולהרגיש עם עצמי טוב......... היום הולך מצויין, אז יום יום ושעה שעה.........
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 17:10
|
צודקת, זו הדרך הנכונה והלוואי ועד החגים אצליח באמת להיפטר מעוד כמה ק"ג כדי שארגיש טוב עם עצמי. הקיטנה נמשכת ואני מקווה לראות תוצאות יפות לקראת החגים. dany כתב:
אמרתי היום בבוקר שזה 1.8 וראש חודש אב חודשיים לראש השנה פול זמן לעשות שינויים ולהרגיש עם עצמי טוב......... היום הולך מצויין, אז יום יום ושעה שעה.........
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 17:08
|
אמרתי היום בבוקר שזה 1.8 וראש חודש אב חודשיים לראש השנה פול זמן לעשות שינויים ולהרגיש עם עצמי טוב......... היום הולך מצויין, אז יום יום ושעה שעה.........
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 17:06
|
את צודקת בהחלט דניאלוש, לפעמים הגוף זקוק למנוחה, להאט את הקצב אז נכון יש שינויים ועולים במשקל אבל העליה היא ראלית יחסית ועדיין את במודעות כי את יודעת בדיוק כמה עלית ובאיזה פרק זמן. בימים אחרים לא רק שהיינו עולים יותר גם לא היינו מודעות לכמה עלינו וכמובן עוצמות עיניים בגלל שהבגדים לוחצים ולא עושות עם זה מאום. היום זה אחרת, אנחנו מפוקחות וגם אם יש עליה במשקל אנחנו מודעות לכמות המדויקת של הק"ג שעלו. dany כתב:
מעניין שגם אני הייתי טרודה במחשבות הללו בימים האחרונים איך מפסח אני לא מפסיקה לדשדש אחרי עליה של 6 קילו.............. כל יום מתחילה ויום עושה ויום לא ושוב ושוב..... ואני כאן בפורום כותבת, תומכת ונתמכת ובכל זאת הולכת ומקלקלת........ ומתוך המחשבות הללו הגעתי למסקנה שלעיתים צריך לא ללחוץ, כי הלחץ לוקח אותי רק למקומות עוד יותר קשים.......... הכוחות יגיעו , אני יודעת זאת שהם יגיעו, כפי שהיו לי יהיו לי שוב........... ובכל זאת אני יודעת שזה שאני כאן זה אומר שלא עליתי 20 קילו......... זו לא נחמה, אבל זו ידיעה שלולא המקום הזה המצב היה הרבה הרבה יותר גרוע. הסמויה כתב: הבעיה שזה כן קורה בשנית ובשלישית וברביעית כי כשהייתי רזה אמרתי אין דרך למעלה יותר בחיים והנה אני 8 קילו יותר בפחות משנה וכל הזמן אני אצל מירי , לא עזבתי כך שבתוך המסגרת זה קרה לי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 17:05
|
ממש כך כי לפחות ביום שאני שומעת את ההרצאה אני משתדלת אולי אני צריכה לשמוע את ההרצאה יום יום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 17:04
|
מעניין שגם אני הייתי טרודה במחשבות הללו בימים האחרונים איך מפסח אני לא מפסיקה לדשדש אחרי עליה של 6 קילו.............. כל יום מתחילה ויום עושה ויום לא ושוב ושוב..... ואני כאן בפורום כותבת, תומכת ונתמכת ובכל זאת הולכת ומקלקלת........ ומתוך המחשבות הללו הגעתי למסקנה שלעיתים צריך לא ללחוץ, כי הלחץ לוקח אותי רק למקומות עוד יותר קשים.......... הכוחות יגיעו , אני יודעת זאת שהם יגיעו, כפי שהיו לי יהיו לי שוב........... ובכל זאת אני יודעת שזה שאני כאן זה אומר שלא עליתי 20 קילו......... זו לא נחמה, אבל זו ידיעה שלולא המקום הזה המצב היה הרבה הרבה יותר גרוע.
הסמויה כתב:
הבעיה שזה כן קורה בשנית ובשלישית וברביעית כי כשהייתי רזה אמרתי אין דרך למעלה יותר בחיים והנה אני 8 קילו יותר בפחות משנה וכל הזמן אני אצל מירי , לא עזבתי כך שבתוך המסגרת זה קרה לי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 17:02
|
אני מבינה לליבך, אבל בכל הפעמים הללו שציינת זה עדיין קרה מתוך מודעות כי היית במסגרת אז תארי לך מה היה קורה אם לא היית במסגרת. זה ממש לא היה מסתכם ב-8 קילו יותר אלא ב-10 ויותר (ואני עדינה כי אני מכירה את עצמי ועל עצמי אני יכולה לומר לך שזה יכל להיגמר ללא מסגרת גם ב-20 קילו יותר כי כמו שאת יודעת יש יכולת!) הסמויה כתב:
הבעיה שזה כן קורה בשנית ובשלישית וברביעית כי כשהייתי רזה אמרתי אין דרך למעלה יותר בחיים והנה אני 8 קילו יותר בפחות משנה וכל הזמן אני אצל מירי , לא עזבתי כך שבתוך המסגרת זה קרה לי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 17:00
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 16:58
|
שאלה טובה, למה אנחנו מקלקלות לעצמנו. לפי דעתי זה בגלל האופוריה שהיינו מצויות בה והיא הורסת כל חלקה טובה. נרדמנו בשמירה אבל זה לא יקרה בשנית! הסמויה כתב:
זהו שאני רק לפני שנה הייתי ברזון הזה וקילקלתי לעצמי למה??????????...................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 16:55
|
אני יודעת וזוכרת אוףףףףףףףףףףףףףףףף וברור שהשאלה היתה רטורית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 16:54
|
שאלה ריטורית , הייתי כמוך באותו המקום!!!!!!!!!!!!!!!!
הסמויה כתב:
זהו שאני רק לפני שנה הייתי ברזון הזה וקילקלתי לעצמי למה??????????...................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 16:52
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|