03/08/2011 11:40
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כרם ברוכה הבאה ותודה על השיתוף כל הכבוד על תובונותיך ועל עשייתך וההגעה ליעד תוך לימוד והפנמה בהצלחה על שמירה היעד ורק טוב ואכן ענת קל וכולם אצל מירי זה בית חם תודה מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 16:44
 dany Posts: 19819
|
כרם יקירה פוסט ממש מרגש ונוגע ללב. שמחה בשבילך למקום רגוע יותר . ומקווה שתתגברי על כל ה"מלחמות"
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 14:39
 שאפתנית Posts: 8392
|
שלום כרם, קראתי את הפוסט המרגש שלך. איזה אושר, הגעת למשקל יעד ואת מקבלת מחמאות וחיה בשלמות עם עצמך ומי צריך יותר מזה? תודה על הפוסט שלך, הוא נותן מוטיבציה וכוח להמשיך ולהתמיד ולקוות שיום אחד גם אני אגיע למצב שבו אהיה "רזה מתמיד". להגיע למשקל שאני כל כך שואפת להגיע אליו. בהצלחה בשמירה ושהחיים ימשיכו לחייך אליך. תהני, עבדת קשה ועכשיו את קוטפת אל הפירות. מסימה עם כל מה שכתבת על מירי, התובנות אליהן היא חושפת אותנו שגורמות לשינוי משמעותי בחשיבה ובהתנהגות שלנו. מירי תורמת לנו רבות גם בתזונה וגם בלימודים גבוהיים לחיים טובים יותר. אין ספק שזכינו! כרם כתב:
מירי יקירתי, "אם כבר - אז כבר", מצטרפת לענת, לתגובות האחרות ובכלל לכל מעריצייך. כבר רוצה להודות לך כמה חודשים, ואיכשהו לא מגיעה לזה. ההרצאות שלך מעוררות השראה ונותנות לי כל כך הרבה חומר למחשבה בחיים, והרבה הרבה מעבר לדיאטה והשמנה. אצלי המלחמה היא לא רק בשומן אלא גם בהפרעות אכילה היסטוריות של 20 שנה שאני נפטרת מהן מיום ליום ליום בעבודה קשה ומחושבת. אני כבר חצי שנה תלמידה אדוקה שלך דרך האינטרנט, ולפני כן הייתי בכמה גלגולים אצלך בחוגים. ההרצאות שלך, שאני רואה כמה פעמים בשבוע, הן אחד הדברים ששומרים עליי ברגעים הקשים. היום אחרי שתי לידות (בן 5 שעברתי את ההריון איתו אצלך ועליתי בזכותך רק 12 ק"ג ובן צעיר בן 10 חודשים שעליתי בהריון איתו 27 ק"ג כיון שלא הייתי במסגרת). אחרי שירדתי 20 ק"ג לבד, נשארתי עם עודף שכבר קשה היה לטפל בו, ובזכותך ירדתי 10 ק"ג בחצי שנה, ואני הכי רזה שהייתי אי פעם! אני אשה מאושרת (ונראית מעולה). לא מפסיקה לקבל מחמאות, כיף לי לקום בבוקר, אני קונה איזה בגדים שמתחשק לי ואוכלת ממש ממש טוב! אז המון תודה מקרב הלב, את אחת הנשים החכמות שזכיתי להכיר, ואני מבטיחה לבוא בקרוב לתת לך חיבוק אמיתי ולא רק דרך כאן בלוינסקי. נשיקות, כרם נ.ב. אני אנצור בליבי לנצח את המילים שאמרת באחת ההרצאות האחרונות: "לקח לי 61 שנה להבין שכשלי טוב - לכל מי שמסביבי טוב". אני מקווה שאני אלמד מהר יותר בזכותך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 14:33
 כרם Posts: 6
|
מירי יקירתי, "אם כבר - אז כבר", מצטרפת לענת, לתגובות האחרות ובכלל לכל מעריצייך. כבר רוצה להודות לך כמה חודשים, ואיכשהו לא מגיעה לזה. ההרצאות שלך מעוררות השראה ונותנות לי כל כך הרבה חומר למחשבה בחיים, והרבה הרבה מעבר לדיאטה והשמנה. אצלי המלחמה היא לא רק בשומן אלא גם בהפרעות אכילה היסטוריות של 20 שנה שאני נפטרת מהן מיום ליום ליום בעבודה קשה ומחושבת. אני כבר חצי שנה תלמידה אדוקה שלך דרך האינטרנט, ולפני כן הייתי בכמה גלגולים אצלך בחוגים. ההרצאות שלך, שאני רואה כמה פעמים בשבוע, הן אחד הדברים ששומרים עליי ברגעים הקשים. היום אחרי שתי לידות (בן 5 שעברתי את ההריון איתו אצלך ועליתי בזכותך רק 12 ק"ג ובן צעיר בן 10 חודשים שעליתי בהריון איתו 27 ק"ג כיון שלא הייתי במסגרת). אחרי שירדתי 20 ק"ג לבד, נשארתי עם עודף שכבר קשה היה לטפל בו, ובזכותך ירדתי 10 ק"ג בחצי שנה, ואני הכי רזה שהייתי אי פעם! אני אשה מאושרת (ונראית מעולה). לא מפסיקה לקבל מחמאות, כיף לי לקום בבוקר, אני קונה איזה בגדים שמתחשק לי ואוכלת ממש ממש טוב! אז המון תודה מקרב הלב, את אחת הנשים החכמות שזכיתי להכיר, ואני מבטיחה לבוא בקרוב לתת לך חיבוק אמיתי ולא רק דרך כאן בלוינסקי. נשיקות, כרם נ.ב. אני אנצור בליבי לנצח את המילים שאמרת באחת ההרצאות האחרונות: "לקח לי 61 שנה להבין שכשלי טוב - לכל מי שמסביבי טוב". אני מקווה שאני אלמד מהר יותר בזכותך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 13:02
 קרנושה Posts: 3420
|
בהחלט היא האחת והיחידה והאמונה שלי בלב שלם♥ המון הצלחה בהמשך..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 11:02
 קרולין Posts: 6651
|
אכן כן ענת יקרה, מירי שלנו היא האחת והיחידה. כולנו זכינו בה. שיהיה לך ים של הצלחהההה בהמשך התהליך. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 08:18
 tal_f Posts: 900
|
אכן מזל גדול שמירי בחיינו , ושאנו יכולים ללמוד ממנה ומהחברים במסגרת כלים לחיים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 06:50
 שאפתנית Posts: 8392
|
ועל זה נאמר מירי היא האחת והיחידה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 05:18
 dany Posts: 19819
|
לעשות שינויים זה ממש לא קל אז כל שינוי ואפילו הקטנטן ממש מבורך......... יישר כוח למורה ולתלמידות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 04:19
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן אכן אין דברים כאלה וזה אני אומרת לאחר למעלה מעשרים שנה יחד עם מירי. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 00:47
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
ענתי יקרה תודה על הפירגון.... תשתפי אותנו בפורום אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2011 23:42
 ריבל'ה Posts: 266
|
ענת קל המתוקה, איזה דברים נפלאים. אני איתך בכל מילה. ההרצאות של מירי - עשה לי משהו במוח, בתודעה תובנות נפלאות לחיים ולדיאטה. לדעת לחיות נכון, בכל המישורים. היא פשוט מדהימה. מאז שאני בדיאטה, הורדתי עוגות גם בשבת! ואצלי זה ממש נס! משעה 5 אני ממש ממש משתדלת להקפיד לא לאכול פחמימות גרעינים כמעט לגמרי הפסקתי לפצח ועוד הרבה הרגלים "מגונים". אז שיהיה לך בהצלחה בהמשך, כולנו איתך ביחד, עם מורת הדרך הנפלאה והאהובה שלנו, מירי היקרה. וגם אני יכולה לומר - איזה מזל שהצטרפתי. חזקי ואמצי יקירה. באהבה ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/07/2011 22:56
 ענת קל Posts: 17
|
מאז שהצטרפתי ראיתי רק שני הרצאות שלה ואין דברים כאלה!!! היא שינתה לי את החשיבה על האוכל בשניה.. ואני מרגישה שהביטחון העצמי שלי רק עולה ועל זה אני רוצה להגיד לך מירי תודה רבה.. ואיזה מזל שהצטרפתי כי הייתי אבודה. שיהיה לכולכן שבוע מדהים ללא קושי והרבה אופטימיותת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|