הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הרבה זמן לא היה סוף שבוע כזה מוצלח

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
01/08/2011 06:58

tal_f
tal_f
תודה אני משתדלת , ובעזרתכם ובעזרת מירי אני אצליח !
0 קישור קבוע (Permalink)
31/07/2011 10:49

קרולין
קרולין
טלי יקרה,
בראבו על השליטה!!! זה אושר גדול!
ים של הצלחה בתהליך....
שיהיה לך שבוע טוב ומוצלח.
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
31/07/2011 10:47

אשירה
אשירה
טל יקרה,
את ממש בקטע של שינוי דפוסי התנהגות וזה מפתח להצלחה בכל דבר,
כל הכבוד, המשיכי כך,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
31/07/2011 06:55

dany
dany
איך מירי אומרת בסוף מכניסים בדלת האחורית את ההרגלים הנכונים!!!!!!

שאפתנית כתב:
כמה שאת צודקת. הירידה עד כמה שהיא חשובה וחיונית לנו מתגמדת לעומת תחושת העשיה והעמידה האיתנה אל מול הפיתויים. מסכימה איתך.
אצלי אתמול בערב הזמנתי לילדי ולבעלי פיצה ולא היתה לי התלבטות בנושא כי פיצה זה לא אישיו בשבילי ואני לא מתגרה ממנה. הנחתי להם בצלחות את פרוסת הפיצה ועמדתי במטבח בגאון ובכייף לחתוך סלט ירוק עם טונה וביצה קשה. מה אתם חושבים קרה בסוף, בעלי כמובן הצטרף לסלט ונשנש בנחת.
פשוט תענוג סלט אמיתי גדול ומושקע ככה שהפיצה אפילו לא קרצה.
tal_f כתב:
איזה כיף , ההתחייבות שלי כאן לשמור בחתונה ביום שישי הצליחה. ביום שבת הצלחתי לתכנן וגם לבצע את התיכנון של מה ואיך (ברוגע) לאכל . אפילו הפגישה שתמיד מפילה אותי בביתה של סבתי הצליחה. הלכתי לשם לאחר ארוחה והבטחתי לעצמי אפילו לא למזוג שתיה שכן כניסה למטבח אצלה תמיד מסתיימת בחטיפה לא מתוכננת של אוכל. פשוט נהנתי לשבת ולשמוע אותה מדברת .
זה לא משנה אם ארד השבוע או לא , החשוב הוא ההרגשה הזו שאני שולטת בחיים שלי ולא האוכל. שאני עושה צד קדימה ולא עומדת במקום.
איזו מוטיבציה, אני מקווה להמשיך קדימה השבוע .... השבוע הקרוב עמוס מאוד מבחינת העבודה. אני מקווה שזה לא ישתלט עלי ואקיים הבטחותי לעצמי.
לכולן הצלחה השבוע , ישר כוח !
0 קישור קבוע (Permalink)
31/07/2011 06:54

שאפתנית
שאפתנית
כמה שאת צודקת. הירידה עד כמה שהיא חשובה וחיונית לנו מתגמדת לעומת תחושת העשיה והעמידה האיתנה אל מול הפיתויים. מסכימה איתך.
אצלי אתמול בערב הזמנתי לילדי ולבעלי פיצה ולא היתה לי התלבטות בנושא כי פיצה זה לא אישיו בשבילי ואני לא מתגרה ממנה. הנחתי להם בצלחות את פרוסת הפיצה ועמדתי במטבח בגאון ובכייף לחתוך סלט ירוק עם טונה וביצה קשה. מה אתם חושבים קרה בסוף, בעלי כמובן הצטרף לסלט ונשנש בנחת.
פשוט תענוג סלט אמיתי גדול ומושקע ככה שהפיצה אפילו לא קרצה.
tal_f כתב:
איזה כיף , ההתחייבות שלי כאן לשמור בחתונה ביום שישי הצליחה. ביום שבת הצלחתי לתכנן וגם לבצע את התיכנון של מה ואיך (ברוגע) לאכל . אפילו הפגישה שתמיד מפילה אותי בביתה של סבתי הצליחה. הלכתי לשם לאחר ארוחה והבטחתי לעצמי אפילו לא למזוג שתיה שכן כניסה למטבח אצלה תמיד מסתיימת בחטיפה לא מתוכננת של אוכל. פשוט נהנתי לשבת ולשמוע אותה מדברת .
זה לא משנה אם ארד השבוע או לא , החשוב הוא ההרגשה הזו שאני שולטת בחיים שלי ולא האוכל. שאני עושה צד קדימה ולא עומדת במקום.
איזו מוטיבציה, אני מקווה להמשיך קדימה השבוע .... השבוע הקרוב עמוס מאוד מבחינת העבודה. אני מקווה שזה לא ישתלט עלי ואקיים הבטחותי לעצמי.
0 קישור קבוע (Permalink)
31/07/2011 06:26

dany
dany
כפיים טלי
אין על הרגשת השליטה והמחויבות האמיתית.
כל הכבוד ומאחלת לך כך גם להמשיך.
0 קישור קבוע (Permalink)
31/07/2011 04:52

אקורדיאון
אקורדיאון
אמת ויציב גישה בוגרת ונכונה.החשוב להיות ישר עם עצמך והירידה מגיעה.
שבוע נפלא ויישר כח.
0 קישור קבוע (Permalink)
31/07/2011 00:32

miribelkin
miribelkin
Administrator
טלי איזה כף שאחרי כל כך הרבה זמן את איתנו בכף בפורום.
תמשיכי כך אנחנו נהנים מימך ואת באמת מודל חיקוי חיובי,
אוהבת אותך וגאה בך על הנחישות ווההתמדה שלך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
30/07/2011 23:00

רבקה
רבקה
טל יקרה
גישה חיובית כמו שהצגת כאן
תוביל אותך למלוא הצלחה
כל הכבוד על המטיבציה והעשייה
המשיכי כך חבל לקלקל
0 קישור קבוע (Permalink)
30/07/2011 22:57

נחושה
נחושה
כל הכבוד, ככה צריך מתוך מודעות ובחירה לשלוט באוכל ולא להיכנע לו ועדיפה חברותא נעימה מארוחה דשנה....
כל הכבוד
Applause
0 קישור קבוע (Permalink)
30/07/2011 22:22

tal_f
tal_f
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הרבה זמן לא היה סוף שבוע כזה מוצלח

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!