30/07/2011 22:05
 נחושה Posts: 6982
|
ערב טוב פורום יקר, הרגע חזרתי מראשון מחברים שהוזמנו אליהם בעקבות ארוע משמח...לא חשוב הרעיון הוא שהיינו אמורים להגיע אליהם לסעודת מצווה ובשל אילצוץ משפחתי לא יכולנו ולכן היום הוזמנו במיוחד... בקיצור- מה לא היה על השולחן בסלון...זה הגיע בגלים.... מה תשתו? קפה קר עם המון קרח ....אם אין סוכרזית חצי כפית סוכר, תודה.... ואז זה התחיל- עוגה כושית, פיצוחים,עוגיות יבשות, אבטיח, וזהו...ויש לחץ פיזי מתון והם מארחים טריפוליטאים (חמים ואהובים) וזה ממשיך... ליצי, קחי הוא מושיט לי לפה....ואח"כ מגיע מנגו (מזל שאני לא אוהבת כי הוא דאג לפרוס עם מפית וחתוך לקוביות ו....הוציאו קולה וסודה ומי רוצה בירה....בקיצור מזל שסירבתי בעדינות: מראש הכנסתי לי לארנק את פתק הרישום ועט קטנה וישבתי לרשום: המחיר הקלורי הוא= 2 ליצי+5 קוביות אבטיח(ספרתי), חצי פרוסה עוגה כושית( בלי קרם)+ נס קפה קר קטן ובסוף כשלא יכולתי יותר אמרתי לה טוב מותק אני אשמח לתה עם נענע.... כל הכבודה נאכלה מ 17:00 עד 20:00 ונרשמה אחר כבוד מתוך מודעות ולא בהלקאה עצמית, אני חשה כגיבורה שיצאה משדה מוקשים ואני מתה עליהם באמת כי הם נורא רוצים לפנק... ב 21:00 נכנסתי הביתה, חיכה לי סלט קצוץ ומתובל וחצי קוטג 5% שהכינותי מראש ומים חמים עם לימון.... ועל זה נאמר "אם תרצו אין זו אגדה..." נחושה edited by נחושה on 7/30/2011
|