הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כמו שמירי אומרת..המדינה סוערת ואנחנו חותכים סלט..

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
31/07/2011 06:43

שאפתנית
שאפתנית
אני גאה ושמחה שעם ישראל סוף סוף יוצא לרחובות ולא מקבל בהכנעה את כל הגזרות שנוחתות על ראשנו חדשות לבקרים.
כל הכבוד להם ושרק ימשיכו בדרכם ואנחנו אפי, נמשיך לחתוך סלט כי גם זה חלק מהמאבק - המאבק על הגיזרה!!
0 קישור קבוע (Permalink)
31/07/2011 06:40

dany
dany
אפי מוזר כל כך ראיתי את כל מה שקורה בטלויזיה ואמרתי זהו זה כבר לא שלי............ אני כבר מבוגרת................ קשה לי להאמין שאני לא נמצאת במקום הזה של החברה הנפלאים האלו שאולי אולי ישנו את פני המדינה............. כמו מתבוננת כבר ממקום חוץ גופי........... מקווה שאני מסבירה את עצמי . בכל מקרה היה לי מאד מאד מוזר.
0 קישור קבוע (Permalink)
30/07/2011 21:48

EFF
EFF
אז חברים - שבוע חדש - תהיינה סערות - יהיה בלגאן - אך לא ל"אבד" את עצמנו...גם בזמנים מיוחדים כאלו ,אנחנו חותכים סלט.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כמו שמירי אומרת..המדינה סוערת ואנחנו חותכים סלט..

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!