02/08/2011 17:46
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפתנית כתב:
זה תלוי במבנה הגוף יקירתי, אצלי השומן מצטבר ביריכיים ולא בחלק העליון. הייתי מתה להתפטר מהם למרות שבסך הכל הם הצטמקו עם הירידה במשקל ואני גאה ללבוש מידה 44 ולא מידה 56 (מה שהיה בעברי) הסמויה כתב: כל עודף המשקל מצטבר מהמותניים ומעלה אכן שאפתנית זה הסיפוק ובאמת לא משנה המשקל .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2011 17:45
 אקורדיאון Posts: 16382
|
הסמויה כתב:
לדעתי זו המלחמה הכי ארוכה שקיימת היא פשוט נמשכת כל החיים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2011 11:43
 שאפתנית Posts: 8392
|
כן יקירתי אני בטוחה וכמו שמירי אומרת אם הייתי צריכה להסתכל על טבלאות משרד הבריאות אז זה היה יותר אבל אני לא שואפת להגיע לשם, אני מאוד אשמח לרדת קודם חמישה קילו, אח"כ להוסיף עוד חמישה והיתר יהיו מתנה נהדרת! dany כתב:
את בטוחה שיש לך עוד 15 לרדת ??????????????? אך כפי שאת אומרת חמישה........... ואחר כך תבדקי הלאה. בהצלחה!!!!!!!!!!! שאפתנית כתב: תודה יקירה, אני עדיין בתהליך והלוואי ואצליח להוריד עוד 15 ק"ג שכמובן אני פורטת אותם ומתמקדת בחמישה הראשונים. אשירה כתב: וואו, איזה נפלא יקירה, את מתקדמת בצעדי ענק למשקל היעד!!! נשיקות, שאפתנית כתב: זה תלוי במבנה הגוף יקירתי, אצלי השומן מצטבר ביריכיים ולא בחלק העליון. הייתי מתה להתפטר מהם למרות שבסך הכל הם הצטמקו עם הירידה במשקל ואני גאה ללבוש מידה 44 ולא מידה 56 (מה שהיה בעברי) הסמויה כתב: כל עודף המשקל מצטבר מהמותניים ומעלה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2011 11:06
 dany Posts: 19819
|
את בטוחה שיש לך עוד 15 לרדת ??????????????? אך כפי שאת אומרת חמישה........... ואחר כך תבדקי הלאה. בהצלחה!!!!!!!!!!!
שאפתנית כתב:
תודה יקירה, אני עדיין בתהליך והלוואי ואצליח להוריד עוד 15 ק"ג שכמובן אני פורטת אותם ומתמקדת בחמישה הראשונים. אשירה כתב: וואו, איזה נפלא יקירה, את מתקדמת בצעדי ענק למשקל היעד!!! נשיקות, שאפתנית כתב: זה תלוי במבנה הגוף יקירתי, אצלי השומן מצטבר ביריכיים ולא בחלק העליון. הייתי מתה להתפטר מהם למרות שבסך הכל הם הצטמקו עם הירידה במשקל ואני גאה ללבוש מידה 44 ולא מידה 56 (מה שהיה בעברי) הסמויה כתב: כל עודף המשקל מצטבר מהמותניים ומעלה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2011 10:13
|
תודה על העידוד רבקה!  רבקה כתב:
שאפתניתי את תצליחי ועוד איך כבר הספקתי להכירך שאת יודעת לעשות זאת בהצלחה נשיבוקים ויום נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2011 09:47
 רבקה Posts: 8411
|
שאפתניתי את תצליחי ועוד איך כבר הספקתי להכירך שאת יודעת לעשות זאת בהצלחה נשיבוקים ויום נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2011 07:52
|
תודה יקירה, אני עדיין בתהליך והלוואי ואצליח להוריד עוד 15 ק"ג שכמובן אני פורטת אותם ומתמקדת בחמישה הראשונים. אשירה כתב:
וואו, איזה נפלא יקירה, את מתקדמת בצעדי ענק למשקל היעד!!! נשיקות, שאפתנית כתב: זה תלוי במבנה הגוף יקירתי, אצלי השומן מצטבר ביריכיים ולא בחלק העליון. הייתי מתה להתפטר מהם למרות שבסך הכל הם הצטמקו עם הירידה במשקל ואני גאה ללבוש מידה 44 ולא מידה 56 (מה שהיה בעברי) הסמויה כתב: כל עודף המשקל מצטבר מהמותניים ומעלה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2011 07:11
 אשירה Posts: 4292
|
וואו, איזה נפלא יקירה, את מתקדמת בצעדי ענק למשקל היעד!!! נשיקות, שאפתנית כתב:
זה תלוי במבנה הגוף יקירתי, אצלי השומן מצטבר ביריכיים ולא בחלק העליון. הייתי מתה להתפטר מהם למרות שבסך הכל הם הצטמקו עם הירידה במשקל ואני גאה ללבוש מידה 44 ולא מידה 56 (מה שהיה בעברי) הסמויה כתב: כל עודף המשקל מצטבר מהמותניים ומעלה
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/08/2011 07:02
|
זה תלוי במבנה הגוף יקירתי, אצלי השומן מצטבר ביריכיים ולא בחלק העליון. הייתי מתה להתפטר מהם למרות שבסך הכל הם הצטמקו עם הירידה במשקל ואני גאה ללבוש מידה 44 ולא מידה 56 (מה שהיה בעברי) הסמויה כתב:
כל עודף המשקל מצטבר מהמותניים ומעלה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 17:45
 הסמויה Posts: 2467
|
כל עודף המשקל מצטבר מהמותניים ומעלה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 17:30
|
קוקי את ממש פטיט פטיט!!!!!!!!!!!! אני לידך גולית
הסמויה כתב:
גם אני, למרות שעליתי במכנסיים אני מידה 38 כך שאת יודעת........... אני לא איזה שמנה ענקית וביום יום הולכת במיני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 17:17
|
גם אני, למרות שעליתי במכנסיים אני מידה 38 כך שאת יודעת........... אני לא איזה שמנה ענקית וביום יום הולכת במיני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 17:15
|
תראי בסך הכל למרות העליה שלי אני 20 קילו פחות ממשהייתי בטופ........... אז עדיין אני יותר לכיוון למטה מאשר למעלה....... אבל יש בעיה ברגע שעולים רואים רק את העליה ולא מה שכבר ירד..........ולכן חייבת להפסיק עם הדשדוש הזה !!!!!!! אני יכולה כפי שיכולתי ואני מסוגלת זה לא בשמיים רק צריך לשמור באמת לא לזייף ולא לרבע את העיגול..............
שאפתנית כתב:
הלוואי והיינו יודעות את התשובה האמיתית אבל נראה לי שהיא מורכבת וחלק ממנה זה באמת האומץ לחפור עמוק בנפשנו. הפחד מלראות את עצמנו ממש רזים. הקבלה של עצמנו גם עכשיו אחרי שנשרו כמה ק"ג טובים אז רואים שינוי ומרגישים צורך לנוח קצת על זרי הדפנה (לפחות ככה זה אצלי כי באמת יש הבדל משמעותי אחרי ירידה של 25 ק"ג) אז נכון, יש לי להוריד עוד והגוף לא עושה עימי חסד אז יש מין קבלה של מצב קיים ומצד שני רצון להאבק ולהמשיך לרדת כי אני כל כך רוצה להיות יותר רזה. בקיצור, תשובה שמורכבת מכל כך הרבה דברים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 17:08
|
הלוואי והיינו יודעות את התשובה האמיתית אבל נראה לי שהיא מורכבת וחלק ממנה זה באמת האומץ לחפור עמוק בנפשנו. הפחד מלראות את עצמנו ממש רזים. הקבלה של עצמנו גם עכשיו אחרי שנשרו כמה ק"ג טובים אז רואים שינוי ומרגישים צורך לנוח קצת על זרי הדפנה (לפחות ככה זה אצלי כי באמת יש הבדל משמעותי אחרי ירידה של 25 ק"ג) אז נכון, יש לי להוריד עוד והגוף לא עושה עימי חסד אז יש מין קבלה של מצב קיים ומצד שני רצון להאבק ולהמשיך לרדת כי אני כל כך רוצה להיות יותר רזה. בקיצור, תשובה שמורכבת מכל כך הרבה דברים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 17:06
|
את יודעת שאומרים שצריך לבדוק ממש בקרביים למה זה קורה, וייתכן שלמרות שאני נמצאת בתוך הסיפור הזה כל חיי אולי בעצם מעולם לא הגעתי לתחתית הקרביים....... אולי אין לי באמת אומץ לפגוש את עצמי שם......... ואז מכסה את עצמי בשכבות.
הסמויה כתב:
בראש לא עשינו את השינוי הרצוי ולכן אנחנו מוותרות לעצמינו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 17:01
|
בראש לא עשינו את השינוי הרצוי ולכן אנחנו מוותרות לעצמינו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 17:00
|
גם אני גם אני כי כנראה מרוב חיובי ויתרנו לעצמנו...................הסמויה כתב:
צודקת חשיבה חיובית עוזרת ולמרות זאת אני ....עליתי במשקל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 16:57
|
חייבים לשמור על חשיבה חיובית כי כמו שכתבת סמויה זו מלחמה ארוכה ואני הייתי מגדירה את זה כאורח חיים ולא מלחמה ואז קל יותר להתמודד עם זה מתוך הבנה שזה דרך חיים והבונוס הוא ירידה במשקל. הסמויה כתב:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 16:55
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/08/2011 16:55
|
כל זמן שנחייה............ אבל אולי לא נגדיר את זה כמלחמה אז יהיה לנו יותר קל לא להוציא כל כך הרבה אנרגיה שלילית אלא לחשוב חיובי...........
הסמויה כתב:
לדעתי זו המלחמה הכי ארוכה שקיימת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|