30/07/2011 18:58
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכל יקרה מרגש לקרא שהיה לך הפעם קל בקיבוץ. כפי שאני תמיד אומרת גם מים באבן עושים חור, סבלנות והתמדה ותגיע ההצלחה. שיהיה שבוע נפלא אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2011 14:56
 שאפתנית Posts: 8392
|
מיכלי תהנו מהביקור המשפחתי בצפון. מהנוף היפה, האנשים החמים ומזג האוויר היותר נעים (לפחות אני מקווה שיש לכם שם קצת רוח). שמחה שנהנית מארוחת ערב טעימה ועם הרבה שליטה ואיפוק. שבת שלום!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2011 12:07
 שלולית Posts: 32
|
מיכל כל הכבוד יש לי לעיתים הרגשה שאת ואני עוברות את אותם שלבים, בעצם....אולי כל השמנמודים???? היופי במה שכתבת הוא ההבנה שלא מדובר בחסה כרוב או גזר אלא בתחושה, כיוון ועשייה את נראית יופי בתמונה הזו... איך נגמר עם הלימודים, מה את עושה בימים אלו? מבחינתי הכל נשאר היכן שהפסקנו בשנה שעברה...... בהצלחה וכל הכבוד שלולית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2011 11:22
 קרולין Posts: 6651
|
מיכלי, בראבו על המודעות ,הבחירה והשליטה! מסתבר שתמיד אפשר לבחור אחרת... תמשיכו להנות ולכייף. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2011 06:00
 dany Posts: 19819
|
גאונה................... אין מילים......יישר כוח!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2011 05:03
 אקורדיאון Posts: 16382
|
תחושה נהדרת של שליטה. תהנו . שבת שלום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2011 03:37
 tal_f Posts: 900
|
את מדהימה ! כיף לקרוא את הפוסטים שלך. בארוחות שישי משפחתיות תמיד מתגנב הקול הפנימי "רק הפעם.." "כולם אוכלים סביבי ומה איתי?" . הקול משכיח לרגע את הרצון האמיתי שלנו. את הצלחת להתגבר עליו ולא להתפתות. עוד צעד חיובי . מאחלת לך המשך שליטה ומצב רוח שמח !
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/07/2011 01:19
 אשירה Posts: 4292
|
מיכל יקרה, כרגיל כיף לקרוא ת דברייך, את מצליחנית בדם, יודעת לשדר באופן ברור את רצונותייך, והנה זה עזר וקיבלת שיתוף פעולה נפלא מצד משפחתך, שיהיה לכם המשך סופ"ש נפלא,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/07/2011 22:54
 tutit Posts: 2431
|

כל הכבוד על השליטה.......והירידה הנפלאה...........סופשבוע מקסים ובהצלחה בהמשך..............♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/07/2011 21:19
 נחושה Posts: 6982
|
מיכלי יקרה, איזה פוסט מרגש ובעיקר בוגר. ההחלטה לעשות בשבילך ובשביל גיתי בשליטה ובמודעות ומתוך בחירה ולא מתוך הפסד מבלי להרגיש פראייר או תבוסתן.... גאה בכם מאוד ואני בטוחה שגם תומריקו וזה לא קשור רק לניצחונות או הפסדים אלא גם לבריאות שלנו פיזית ונפשית יישר כוח והמשך סופשבוע נהדררררררררררררררררר  נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/07/2011 21:01
 מיכל שרון Posts: 1318
|
פורום יקר, אני כותבת לכם מהקיבוץ... אחרי ארוחת ליל שישי מפנקת וטעימה, שבעה ומרוצה ובעיקר גאה! אחרי שירדתי 2 ק"ג בשבועיים האחרונים החלטתי שהפעם זה יהיה סופ"ש אחר, סופ"ש של שמירה והתאפקות ושליטה... סופ"ש שהוא אמנם קשה יותר (כמו כל סופ"ש רחוק מהבית הנטול אויבים שלי), סופ"ש שבו אני וגיתי מוקפים במשפחתי מצד אימי - הרזים המסריחים ששמרו את כל הגנים הטובים האלה לעצמם (; אבל החלטתי מבעוד מועד שזה לא ישבור אותי...
כי הרי כבר אמרתי לכם - אני מושקעת בעצמי!!! ואני שונאת להפסיד ויותר משנאת ההפסד שלי יש בי המון אהבה לניצחון, להישגים והצלחות!!!
אז כבר ביום חמישי התקשרתי ואמרתי מפורשות שאני וגיתי במומנטום חיובי של ירידות ואני מודיעה שכל נסיון "לפנק" אותנו יתקבל בעין לא טובה - בלי סלט פירות, בלי גלידות, בלי עוגות... אנחנו לא נעלמים מרוב רזון ויש הרבה פינוק ואקסטרות גם בלי אגף המתוקים. לשמחתי הגעתי היום וגיליתי שהתייחסו לאזהרותיי במלוא הרצינות וכל מה שנתקלנו בו היה רבע אבטיח שגם ככה לא עושה לנו את זה...
אז אני אחרי ארוחת ערב מעולה, נכון - יותר שמנה מזו שהייתי אוכלת בבית, נכון אכלתי גם קצת פחמימות שככה לא היו נאכלות... אבל .. וזה אבל גדול מאוד עכשיו כן? מוכנים? בניגוד לתמיד, הגברתי את הווליום הפנימי שלי וכל הארוחה הייתי קשובה ביותר לרעב ולשובע שלי וכשהשובע הארור הגיע (בטח ארור - רק רציתי עוד לאכול מכל הטעימויות שהיו בשולחן), הנחתי את הסכו"ם, מילאתי כוס מים קרים, שתיתי אותה מהר, התרחקתי מהשולחן ודי!!!
אז בסיכומו של עניין אני מאוד מרוצה... נכון.. לא נשמעה הצפירה, נכון היו חריגות.. אבל תחושת השליטה קיימת ובגדול!!! ואני בוחרת למדוד את ההצלחות שלי באופן יחסי ולא אבסולוטי ולכן יחסית לביקורים קודמים בקיבוץ עד לשלב זה - הייתי מלכה!!! ובאופן אבסולוטי.. ובכן אני ממשיכה לשאוף לשם כל שבוע מחדש...
שיהיה לכולנו המשך שבת נפלאה (:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|