הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בושם חדש של ג'בנשי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/08/2011 05:28

אקורדיאון
אקורדיאון
tutit כתב:
איזה כיף שהוספתן גם המלצות משלכן אני גם אנסה ואעדכן
ואל תשכחו את ג'יבנשי סיקרט כי הטרזור פה כיכב גם בתמונות ואני המלצתי על הג'יבנשי חחחחח

אכן הסיקרט טוב .
0 קישור קבוע (Permalink)
05/08/2011 18:55

tutit
tutit
איזה כיף שהוספתן גם המלצות משלכן אני גם אנסה ואעדכן
ואל תשכחו את ג'יבנשי סיקרט כי הטרזור פה כיכב גם בתמונות ואני המלצתי על הג'יבנשי חחחחח
0 קישור קבוע (Permalink)
30/07/2011 05:56

dany
dany
תודה על העצות............
לי יש בעיה עם ריחות מתוקים עושים לי כאב ראש נורא........ לעיתים מריח לי כמו פירות רקובים............ מה לעשות כל אחד והשגעונות שלו, אז אני המון שנים עם הצי'רוטי,
dkny הירוק, והפושטי של גייד שהוא הכי פחות מתוק.

tutit כתב:
תודה לכולכן על השיתוף....ולגבי הלייט בלו הוא לימוני ופרשי וגם אני אוהבת אותו...........
נזכרתי בעוד בושם שמאוד אהבתי פעם וחזר לא מזמן בקולקציה חדשה טרז'ור...מכירות?אז הנה החדש

אבל עדיין של ג'יבנשי יותר מיוחד לדעתי........תריחו ותגיבו.....בהצלחה........

אה ועצה מהקוסמטיקאית גליה תורן חן-"- כשאת יוצאת לבחור ניחוח בחנות ממולץ להגיע עם פולי קפה! או שוקולד מריר- הקפאין שבקפה ובשוקולד "מוחק" את זיכרון הריח ומאפשר לך להמשיך ולהריח ריחות נוספים"....מענייןןן תודו...
והיא מוסיפה" המקום המומלץ ביותר לאחסון בשמים לאורך זמן הוא איזור חשוך בעל טמפרטורה יציבה וקבועה בבית. האור עשוי לזרז חמצון של הבושם בעוד שינויי טמפרטורה ולחות יכולים להגביר תהליכי פירוק המרכיבים.
לבושם אלכוהולי ( מרבית הבשמים הנפוצים ) יש אורך חיי מדף של 3 שנים מרגע הפתיחה! וזאת בזכות האלכוהול שהוא חומר משמר מצויין.
ניתן לאחסן בשמים מסויימים ובמיוחד גרסאות קיץ של בשמים במקרר, במידה ורוצים להתרענן איתם בקיץ. לעומת זאת בחורף ממש אין צורך לשמור בושם במקרר, זה לא ישמר אותו ליותר זמן!
במגירה או בארון בחדר ההלבשה או השינה יהיה לו יותר נעים..."
0 קישור קבוע (Permalink)
30/07/2011 05:14

אקורדיאון
אקורדיאון
avi_i כתב:
אני משתמשת ב LIGHT BLUE של דולצ'ה וגבאנה

בושם מעולה.
0 קישור קבוע (Permalink)
30/07/2011 05:13

אקורדיאון
אקורדיאון
EFF כתב:
אני כמובן אנסה (אוהבת בשמים) למרות נאמנות שלי ל"פור הר" של נרסיסו רודריגז,ובושם נפלא של קרטייה בשם "דקלרשיון" יוניסקס נפלא...(כמה מצחיקים שמות הבשמים כשהם נרשמים בעברית....)

אפילה גם אני מאוהבת בו ומשתמשת.
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 23:55

מיכל שרון
מיכל שרון
וואו איזה פוסט מפתיע..
טוב לי יש שניים שמככבים... הקבוע שלי הוא gio הירוק (לא זוכרת של מי)
השני הוא dkny הירוק תפוח

חוץ מזה לאירועים מיוחדים שמור הרכש החדש - ג׳אדור
edited by מיכל שרון on 7/29/2011
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 22:48

tutit
tutit
חחחחחחחחח ברור אם יהיה לנו בתיק שוקולד הוא יגמר לפני שנסיים להריח את הבשמים.....
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 21:21

נחושה
נחושה
tutit כתב:
תודה לכולכן על השיתוף....ולגבי הלייט בלו הוא לימוני ופרשי וגם אני אוהבת אותו...........
נזכרתי בעוד בושם שמאוד אהבתי פעם וחזר לא מזמן בקולקציה חדשה טרז'ור...מכירות?אז הנה החדש

אה ועצה מהקוסמטיקאית גליה תורן חן-"- כשאת יוצאת לבחור ניחוח בחנות ממולץ להגיע עם פולי קפה! או שוקולד מריר- הקפאין שבקפה ובשוקולד "מוחק" את זיכרון הריח ומאפשר לך להמשיך ולהריח ריחות נוספים"....מענייןןן תודו...
והיא מוסיפה" המקום המומלץ ביותר לאחסון בשמים לאורך זמן הוא איזור חשוך בעל טמפרטורה יציבה וקבועה בבית. האור עשוי לזרז חמצון של הבושם בעוד שינויי טמפרטורה ולחות יכולים להגביר תהליכי פירוק המרכיבים.
לבושם אלכוהולי ( מרבית הבשמים הנפוצים ) יש אורך חיי מדף של 3 שנים מרגע הפתיחה! וזאת בזכות האלכוהול שהוא חומר משמר מצויין.
ניתן לאחסן בשמים מסויימים ובמיוחד גרסאות קיץ של בשמים במקרר, במידה ורוצים להתרענן איתם בקיץ. לעומת זאת בחורף ממש אין צורך לשמור בושם במקרר, זה לא ישמר אותו ליותר זמן!

מה פתאום שוקולדWhaaaaa?, אין מצב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 20:58

tutit
tutit

0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 19:20

קרנושה
קרנושה
tutit כתב:
השבוע נכנסתי לאיזה משרד שבו היה עלי לעשות דבר מה....ישבה שם מזכירה מטופחת
שאותה אני מכירה ואני מאוד אוהבת ....
עם ריח מדהיםםםםם שעדיין לא הרחתי אף פעם,היא קמה ממקומה ועשתה סיבוב ובעוד אני ממתינה לה
אני שמה לב שכל העמדה שלה עדיין מריחה מהבושם הזה כאילו היא עדיין שם.............
שאלתי אותה את שמו (סיקרט) ואתן מוזמנות להריח בביקורכן הבא בניו פארם או חנות בשמים אחרת ולומר לי אם אהבתן........
מי שרוצה להמליץ על בושם אחר שממש עובד....שתרשום..........
דרך אגב עד היום השתמשתי בקוקו שאנל מדמואזל עם הפקק הלבן אין אותו במדפים רק בחדר של ההנהלה כי הוא יקר.....ואם יש אז בדרך כלל הטסטר לא בחוץ .
אבל הבושם הזה של ג'יבנשי הרבה יותר טוב לדעתי.....
מישהי מכירה? (אני כבר מתכננת לקנות אותו הוא ב40% עכשיו בניו פארם )

תודה על ההמלצות אני אנסה..
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 19:09

קרנושה
קרנושה
**כשבא משוב רוח...ומצברוחה, לא רוחה...חחחחח
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 19:08

קרנושה
קרנושה
טוב אהובתי ביקשת שאשתף מה"ארון שלי" אז הנה..אני חולקת אתכם את המידע כיוון שמאד חשובה לי אסטטיקה בחיים וככל שהעולם יותר יתרסס, כך יהיה לנו נעים יותרsmile

הפייבוריט מס' אחת שלי הוא כמו של אבי-Light Blue של דולצ'ה וגבאנה http://dutyfree.arkia.co.il/pl_product~904669~4~402.htm
הפייבוריט הנוסף הוא אמפוריו ארמני - Emporio Armani זהוב http://www.tutit.co.il/scripts/prodView.asp?idProduct=38
מה שטלי הריחה ממני השבוע והוא בושם מאד מאד יקר, במקור מאיטליה - מבית לורנזו וילורסי - טאן דה נאג' (פרח הלילה) - http://www.lorenzovilloresi.co.il/
הוא מיוחד וייחודי כיוון שהוא בניחוח עדין ומתוק, העלות שלו בישראל נעה בין 500-700 צריך לבדוק ממי רוכשים, בכפר סבא יש חנות שמוכרת ב-500. מי שנוסע לאיטליה-שיביא לכולנו! גרושים.
(לי יש את השקוף אבל יש לו וריאציות שונות ומצוינות לפי מה שהבנתי). בושם שנשאר שעות וכשבאה רוחה אז כולם משתגעיםsmile
הפייבוריט הקלאסי שלי, אחד האהובים שנשארים איתי לנצח הוא בושם ייחודי של ג'וצי Envy - http://www.tutit.co.il/scripts/prodView.asp?idProduct=32
הוא בושם עדין, שנשאר עליי משעה 6 בבוקר ועד הערב כל הזמן מעירים לי על זה..אל תשכחו זה ענין של חומציות עור. מאד אינדיווידואלי.
ועוד שניים שאני אוהבת וממליצה בחום-
רומאנס, של ראלף לורן - http://www.just4you.co.il/products/71189 בושם מעולה!!!
בולגרי שקוף - http://www.just4you.co.il/products/86260

התרססות נעימה ונדיבה♥
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 16:54

avi_i
avi_i
אני משתמשת ב LIGHT BLUE של דולצ'ה וגבאנה
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 16:14

EFF
EFF
אני כמובן אנסה (אוהבת בשמים) למרות נאמנות שלי ל"פור הר" של נרסיסו רודריגז,ובושם נפלא של קרטייה בשם "דקלרשיון" יוניסקס נפלא...(כמה מצחיקים שמות הבשמים כשהם נרשמים בעברית....)
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 15:48

אקורדיאון
אקורדיאון
תודה יקירה.
הקוקו יקר אבל מעולה ואני משתמשת בקוקו ששמו קוקו,נסי למרת שיקר שווה.
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 12:35

tutit
tutit
ואם מישהי רוצה לקנות לבעל אני ממליצה על ה1 מיליון.....הוא הלהיט עכשיו
לכל העולם יש אותו
תרשמו לכן בארנק את 2 אלו ותריחו בהזדמנות.............ולא לשכוח להגיב אח"כ אם אהבתןsmile
+1 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 11:12

tutit
tutit
השבוע נכנסתי לאיזה משרד שבו היה עלי לעשות דבר מה....ישבה שם מזכירה מטופחת
שאותה אני מכירה ואני מאוד אוהבת ....
עם ריח מדהיםםםםם שעדיין לא הרחתי אף פעם,היא קמה ממקומה ועשתה סיבוב ובעוד אני ממתינה לה
אני שמה לב שכל העמדה שלה עדיין מריחה מהבושם הזה כאילו היא עדיין שם.............
שאלתי אותה את שמו (סיקרט) ואתן מוזמנות להריח בביקורכן הבא בניו פארם או חנות בשמים אחרת ולומר לי אם אהבתן........
מי שרוצה להמליץ על בושם אחר שממש עובד....שתרשום..........
דרך אגב עד היום השתמשתי בקוקו שאנל מדמואזל עם הפקק הלבן אין אותו במדפים רק בחדר של ההנהלה כי הוא יקר.....ואם יש אז בדרך כלל הטסטר לא בחוץ .
אבל הבושם הזה של ג'יבנשי הרבה יותר טוב לדעתי.....
מישהי מכירה? (אני כבר מתכננת לקנות אותו הוא ב40% עכשיו בניו פארם )
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בושם חדש של ג'בנשי

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!