הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » יום טוב

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
30/07/2011 15:19

שאפתנית
שאפתנית
חיוך מהלב אני מקווה שהשבת עברה לה בנעימים ובטעימים.
0 קישור קבוע (Permalink)
30/07/2011 11:25

קרולין
קרולין
חיוך מהלב יקרה,
איזה יופי של בשורות....
שתמיד תקבלי בשורות טובות, שתהיה לך בריאות שלמה ורק טוב תמיד. אמן.
האופטימיות שלך מדבקת.
המשך שבת נפלאה.
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
30/07/2011 05:07

אקורדיאון
אקורדיאון
חיוך מהלב כתב:
תודה לכולכן על מילה חמה ועל הכל. תבורכו ואיזה מקסימות אתן וגם כל האיורים שאתן שולחות שמביאות צבע לאתר והמון שמחה.
מתקדמת לאיטי צעד אחר צעד ובכלל יש לי חנות סודית שבה מוכרים לי סבלנות בטונות. לעיתים אפילו באמצע הלילה אם אני זקוקה, אני מבקשת משלוח מיוחד
שולחים אותו אלי מהחנות הסודית בלי בעיה ואז יש לי את הסבלנות שאולי גם באה עם הגיל, אבל בעיקר מהחנות הזו. אגלה לכם את הכתובת אם תזדקקו לה. תאמינו לי אני מבקשת המון סבלנות לעבור בשקט את הכל, ולהגיע אל חוף המבטחים. הכל בעזרתו של הקב"ה כמובן. שבת שלום מבורכת

אהבתי מאוד.
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 19:54

dany
dany
שבת שלום חיוך יקרה
והמשיכי עם האופטימיות המשגעת שלך.
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 16:19

EFF
EFF
חיוך מהלב..איזה ניק משמעותי יש לך, וזה גם מה שחשוב בחיים -חיוך וצחוק שיוצא מהלב וחודר ללבבות הסובבים.
המשיכי לשמור על אופטימיות ורוח מרוממת - מקומה של הנפש בריפוי הוא בשורה הראשונה!!!!!
שבת נ-פ-ל-א-ה
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 16:06

חיוך מהלב
חיוך מהלב
תודה לכולכן על מילה חמה ועל הכל. תבורכו ואיזה מקסימות אתן וגם כל האיורים שאתן שולחות שמביאות צבע לאתר והמון שמחה.
מתקדמת לאיטי צעד אחר צעד ובכלל יש לי חנות סודית שבה מוכרים לי סבלנות בטונות. לעיתים אפילו באמצע הלילה אם אני זקוקה, אני מבקשת משלוח מיוחד
שולחים אותו אלי מהחנות הסודית בלי בעיה ואז יש לי את הסבלנות שאולי גם באה עם הגיל, אבל בעיקר מהחנות הזו. אגלה לכם את הכתובת אם תזדקקו לה. תאמינו לי אני מבקשת המון סבלנות לעבור בשקט את הכל, ולהגיע אל חוף המבטחים. הכל בעזרתו של הקב"ה כמובן. שבת שלום מבורכת

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 16:05

חיוך מהלב
חיוך מהלב

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 15:40

אקורדיאון
אקורדיאון
חיוך איזה יופי,התקדמות בצעדי ענק.
המון בריאות.
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 14:27

רבקה
רבקה
חנה'לה
אהבתי את גישתך החיובית שתוביל אותך
לדרך שרק טוב יצמח ממנה
כל הכבוד לך
שולחת לך כרגיל המון איחולי בריאות
שבת מבורכת וקלה בשליטה ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 13:06

קרולין
קרולין
הי הססניתתתת,
שבת שלום ומבורך גם לך.
כיף שהצטרפת אלינו למש' הפורום הנפלא שלנו.
ים של הצלחהההה בתהליךךךךך...
קרולין.
smile
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 12:46

חיוך מהלב
חיוך מהלב
רבקה כתב:
תבורכי גם את הססנית יקירה
כייף שאת משתתפת ומשתפת
שבת ברוכה

רבקה היקרה
וכל שאר המקסימות, אמש קיבלתי אישור להפסיק את הדיאטה הקשה שעשיתי על מנת לעבור בשלום עוד שלב בדרך לריפוי המלא. קיבלתי אישור לאכול כל מה שאני רוצה. הדבר הראשון שעולה לראש הוא להסתער על כל הדברים שנמנעו ממני. ובעברי כמה פעמים הייתי בבולמוס ובקטע של "מגיע לי" ורחמים עצמיים עכשיו זה הכי ברור נכון? אבל לא. חשבתי לעצמי הרי בעצמך את יודעת שיש מחיר להסתערות על אוכל ואת הרי יודעת שיש גם פרס גדול בכך שמתאפקים ואוכלים נכון וגם אם מותר, זה לא אומר שצריך להתסער. אולי רק אולי אגיע למצב שבו אוכל לאכול משהו כמו קובית שוקולד אחת איך אומרת מירי : "הרזים המסריחים"....? אולי אולי בזכות כל מיני דברים שעברתי אלמד להיות כזו? אולי לא ואולי רק במקרים מסויימים? אבל דבר אחד למדתי בגדול. אם את אוכלת נכון וטוב והולכת לפי "התורה" של מירי לא רק שיש תוצאות אלא גם בבדיקות דם רואים את התוצאות ומה יותר חשוב מכך? במיוחד שאני באה מבית שבו הרגלי האכילה היו לא טובים ובמיוחד נושא הכמויות. גם על זה הייתי צריכה מאד להקפיד בשבועות האחרונים ויש שכר לכך. אני הרבה פחות רעבה. נכון העיניים עדיין אוכלות הכל אבל הראש עובד קצת אחרת. אז נכון שארשה לעצמי לאכול קצת אחרת בשבת הזו ולהנות מדברים שלא יכולתי אבל הכל במידה והכל מדוד ובמחשבה לפני עשייה. לא אתן לאוכל לשלוט בי אני זו שמחליטה ואני זו שמבצעת והשליטה בידי. זה הכי חשוב וזה הרי מה שמירי אומרת כל הזמן. ההרגשה שאני בשליטה אין דומה לה. נקווה לטוב. אני לא יודעת כיצד לצרף קישורים וגם תמונות אבל שולחת לכולכן ברכת אהבה שמחה ואושר בשבת זו הקרבה עלינו לשלום. שיהיה רק טוב לכולכן ותבורכו חנה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 12:27

tutit
tutit
סופשבוע מקסים לכולכן..............
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 10:35

רבקה
רבקה
תבורכי גם את הססנית יקירה
כייף שאת משתתפת ומשתפת
שבת ברוכה
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 10:03

אשירה
אשירה
הססנית כתב:
לפני שאתפנה לעיסוקיי הרבים, מנצלת את הרגע לאחל יום טוב ושבת שלום. נעמתם לי מאד השבוע!

ההנאה כולה שלנו,
סוף שבוע טוב גם לך,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 09:34

dany
dany
שבת שלום
וסופ"ש רגוע שלו ושקט
שפיות ושליטה אמן

הססנית כתב:
לפני שאתפנה לעיסוקיי הרבים, מנצלת את הרגע לאחל יום טוב ושבת שלום. נעמתם לי מאד השבוע!
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 09:13

שרה
שרה
בס''ד
יום נפלא ושבת שלום,
שרה
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 09:00

ענת
ענת
גם לך יקירתי
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 08:56

הססנית
הססנית
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!