29/07/2011 23:34
 tutit Posts: 2431
|
הי עמית ! מצטרפת לבנות גם לדעתי מאוד מסוכן לעזוב את המסגרת ותמיד שאני בערב מכינה לי המון ירקות אני נזכרת בתקופה שלפני הדיאטה הייתי מכינה סנדויץ ועוד אחד ועוד אחד עד שהייתי מתפוצצת.................ואין מצב שבלי מסגרת היום אני אחתוך בערב ירקות כמו שמירי אמרה פעם בהרצאה תחשבי על זה...................שיהיה סופשבוע מקסים לכולנו.....בהצלחה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/07/2011 07:03
 tal_f Posts: 900
|
הי, אני יכולה רק לדבר מנסיוני. אני התחלתי כחיילת אצל מירי ולאחר מספר שנים עזבתי וניחשת נכון...עליתי הכל חזרה. חזרתי אל הבית החם של מירי .עברתי איתה נישואים, אובדן אמא ו2 ילדים. אני מאמינה בכל ליבי שאני אדם אחר בזכות מירי והמסגרת. מקווה שאת בין האנשים שיכול לבד ואם לא אז אל תתביישי לחזור. אין למחיר לתמיכה של הקבוצה הזו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/07/2011 06:53
 1103 Posts: 5022
|
עמית שלום
חבל חבל חבל שהחלטת לעזוב.סיבותיך עימך וכפי שכתבו לך חברותי מסוכן שם בחוץ.
לא עוזבים בית חם ותומך.איני יודעת בכמה זמן עשית את הדרך והגעת ליעד,עתה כדאי לך
לשמור על ההשג ואין טוב מאשר להשאר במסגרת.רובינו נמצאים במסגרת מעל 20 שנה,
אנו מתיחסים למסגרת כביטוח לכל החיים.
אני מקווה שתמלכי בדעתך ותשארי עמנו ואם תחליטי שמספיק לך ואת יכולה לבד,אני מאחלת לך
שתצליחי לשמור על ההשג לאורך שנים.דלת הפורום תמיד פתוחה לכל החוזרים אשר מתקבלים בחום ואהבה.
נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/07/2011 01:29
 קרנושה Posts: 3420
|
מצטרפת לכל המילים ובייחוד למירי. תשקלי את צעדייך כי באמת שזה חבל כשזה עולה - מנסיון.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2011 23:36
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
עמית יקרה מאד תודה על השיתוף והפירגון...... מירי בלקין קודם כל זה בית חם, להרזיה ויותר חשוב לשמירה. אשמח אם תשקלי את החלטת העזיבה, כי לדעתי להמשיך להישקל כל שבוע ולקבל תגובה....ולהקשיב להרצאות השבועיות, זה כף. בייחוד שאת בלי לחץ כי היגעת למשקלך. אני מאחלת לך מקרב לב הצלחה והתמדה. שלך תמיד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2011 20:23
 אקורדיאון Posts: 16382
|
עמית ברור שההחלטה היא בהחלט שלך אבל כל כך נכון כתבה שרה,מסוכן בחוץ,כדאי לחשוב שנית אם שווה לצאת מהמסגרת המופלאה הזאת. במה שלא תבחרי מאחלת לך המון הצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2011 17:05
 שרה Posts: 111
|
בס''ד עמית שלום, תודה על ששתיתפת בסיפור המהלך שלך, לא הבנתי עדיין מדוע את עוזבת? לדעתי מסוכן שם בחוץ. בהצלחה שרה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2011 13:18
 שאפתנית Posts: 8392
|
ברכות עמית עם הגעתך למשקל היעד. חבל שאת עוזבת את המסגרת שלנו. אני מקווה שתצליחי גם לבד ואם לא אז את יודעת איפה אנחנו נמצאות. בהצלחה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2011 12:51
 קרולין Posts: 6651
|
עמית יקרה, תודה רבה לך על השיתוף. מצטרפת לדני שלנו, למה לעזוב??? מירי בלקין זה בית חם...ובית חם ....לא עוזבים! חבל.... בכל מקרה שיהיה לך ים של הצלחההההההה בכל אשר תעשי. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2011 11:50
 dany Posts: 19819
|
תודה עמית שנכנסת וכתבת כל כך יפה. רק יש לי שאלה אם הדרך היא הדרך המנצחת למה לעזוב???????????? מאחלת לך הצלחה בכל אשר תפני.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2011 11:38
 עמית Posts: 3
|
בוקר טוב לכל חברות הפורום ובעיקר למירי ומיכל, במהלך שנותיי ביקרתי אצל מספר דיאטניות, ופעם אחת אף "חטאתי" ובחרתי בדיקור. אודה על האמת, כי לא ניתן להגדיר אותי, גם בתקופות השיא שלי כבעלת משקל יתר, אך עם זאת בריאות, ספורט, מראה צעיר וגוף רזה במידה הם ה"שריטות" שלי. בגילי, 48, ולאחר דיאטות רבות, מלאכת הירידה אינה קלה, וכן השלת הקילוגרמים העודפים הייתה איטית, אך מהנה !!! ולכן אני כותבת. 1. תפריט מגוון ביותר (!) שמוכיח לכל המלינים, כי אפשר גם לאכול טעים וגם לרדת במשקל. אני חובבת בישול מצוייה, עשיתי שימוש רב בפורום המתכונים וכמובן נעזרתי במיכל שליוותה אותי לכל אורך הדרך בלהבין את שילובם בתפריט היומי. 2. זה המקום לציין את זמינותה של מיכל, סבלנותה לשאלות שטותיות ומשמעותיות כאחד והתייחסותה העניינית והסופר-מהירה. תשובות שמדרבנות ומסייעות בשינוי ההרגלים. היכולת להפנות כל שאלה/טירדה בכל עת מאוד מאוד נוחה ונעימה. 3. וגולת הכותרת, מירי. תודה על האפשרות להצטרף במתכונת אינטרנטית שלשגרת חיי מסתבר מאוד-מאוד-מאוד מתאימה . תודה רבה על הידע, האנרגיה, הסימפטיה ושאר הצבעים שאת מעבירה אלינו במהלך הרצאותייך. התלהבות בלתי נלאית ! הסתכלות נכוחה את הדברים, הבנתם בתוך קונסטלציית הכובעים שכל אחד מאיתנו נושא, והלמידה לקבל גם את ה"מעידות" הכל-כך אנושיות מבלי להרגיש עימן רע או לשקוע ולדעת להמשיך באופטימיות אל היעד . בימים אלו אני עומדת לסיים את ההתקשרות, אני מאחלת לכולם/ן בהצלחה, אני מאחלת לעצמי להמשיך ולהצליח לשמור, והיום בניגוד לתמיד, אני יודעת לאן לחזור, גם אם זה לחיזוק קטן רגע לפני התערמות כדור השלג. ומעל מעל הכל, בריאות ואושר לכולם, ושוב תודה גדולה לכן, מירי ומיכל, שליוותן אותי, עמית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|