הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » רגישויות למזון

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
29/07/2011 18:21

נחושה
נחושה
אשירה יקרה,
אתמול ארחתי את גיסי שאסור לו מוצרי חלב ואסור לו סוכר...בכל פעם אני מאתגרת את עצמי ותאמיני לי שהיה מה לאכול על השולחן:
סלט גזר וצנוניות במיץ לימון מעט שמן וסוכרדייט אחד, פשטידת נורמנדי, פשטידת קישואים פרווה, ברוקלוי טרי מאודה ברוטב לבן של מירי (מהמתכון עם הכרובית), סירות תפ"א ובטטה במלח גס ושמן זית בתנור, סלט ירקות גדול וטעים, שתיה ועוגיות ללא סוכר
כולם נהנו, אני כמובן ויתרתי על העוגיות
צריך יקירה לנסות לגוון, המון בהצלחה....ויש צרות גדולות יותר....
שבת שלום ונשיבוקים
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 12:38

tutit
tutit
אשירה יקרה!
האם מותר לך מוצרים מחלב עזים כמו שמירי הזכירה בהרצאה האחרונה???או מוצרי חלב מסויה?
לא קל לוותר על מוצרי החלב......אני ממש מבינה ללבך..............♥
מקווה שתמצאי תחליפים נאותים...תתיעצי עם מיכל ומירי.........חבל שתסבלי אולי יש דברים שתוכלי לאכול במקום.....
בהצלחה.................נשיבוקים♥
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 05:00

dany
dany
בהצלחה יקירה
וכל יום עשי משהו קטן למען עצמך!!!!!!!!
שבת שלום
נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
29/07/2011 04:43

אקורדיאון
אקורדיאון
אשירוש עשי רק את אשר את מסוגלת כיום לבצע כדי להרגיש בטוב.
חיבוק גדול לחיזוק.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/07/2011 21:52

אשירה
אשירה
תודה לכן יקירותי על ההתייחסות, ההבנה, התמיכה והחיזוקים.
אני מודעת היטב למצבי, כל הזמן לומדת עוד ועוד, אך אומר בכנות שלא תמיד מצליחה להתאפק.
המטרה היא להגיע למצב שאל כל הדברים האסורים לי פשוט אתייחס כמו אל רעל, או איך מירי אומרת פימו, פלסטיק וכדומה.
הגוף לא מקבל דברים שמזיקים לו ואצלי האיתות הוא הנוזלים שמצטברים, אני בהחלט מתייחסת לזה כאל בעיה רפואית ולא רק בעית משקל.
ישנן דרכים שכן עובדות על הבעיה כמו שיטת ה-RAW FOOD, ניסיתי זאת במצפה אלומות, לשם הגעתי נפוחה כולי ואחרי שבוע חזרתי עם רגליים דקיקות,
זה עודד אותי מאוד ונתן לי מוטיבציה לתקופה מסוימת, אבל זה כרוך במהפך מאוד מאוד גדול, השקעה עצומה ושינוי כל אורח החיים,
בינתיים קשה לי להרים פרויקט כזה.
אוהבת,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
28/07/2011 20:17

אקורדיאון
אקורדיאון
אשירוש באמת סיפור לא פשוט אבל עדיין יש לא מעט מזונות שאת יכולה לתמרן איתם ואפילו להנות.
מאחלת לך המון בריאות ובהצלחה.
נשיבוקים יקירתי.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/07/2011 17:18

קרנושה
קרנושה
יקירה שלי,
יש לי חבר מאד טוב שסובל מצליאק. הוא אוכל הכל ללא גלוטן ואת יודעת מה? הוא ירד במשקל יפה למרות שלא היה שמנמן. עוד מעט העולם יעבור לאכילה ללא גלוטן והיא
כמו שזה נראה לי עכשיו הרבה יותר נכונה. יש מקומות שממש נותנים תפריטים עבור הענין ואת לא צריכה להיות מבואסת, את לא לבד בקטע הזה ולא לבדך בכלל נקודה.
תבדקי גם עם מירי ומיכל והכי חשוב תרגישי טוב יקרה. הכל יהיה בסדר!♥
0 קישור קבוע (Permalink)
28/07/2011 13:24

שאפתנית
שאפתנית
אשירה גם אני כאן כדי לחזק את ידיך ולומר לך לא לוותר. עם כל המגבלות שיש לך בדרך את עדיין יכולה למצוא תחליפים ולהמשיך בדרכך בהצלחה.
כן הייתי ממליצה לך לנסות ולדבר עם מיכל או מירי והן ייעצו לך הכי טוב שיש מה אפשר לאכול במקום ואיך לגוון.
בהצלחה יקירתי והעיקר לא לוותר!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
28/07/2011 12:41

קרולין
קרולין
אשירה יקירתי,
אכן כן...זה ממש ממש לא נעים ולא פשוט להיות רגיש למזונות מסויימים.
מאחלת לך מכל הלב ,להמשיך להיות אופטימית ולמצוא מאכלים שמתאימים לך וטעימים לך ....
בהצלחה יקירתי בהכלללללללל ורק טוב שיהיה לך.
נשיקות
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
28/07/2011 12:24

רבקה
רבקה
אשירה יקירה
ליבי איתך בקושי הרב שעומד לפנייך באיסור מאכלים מסויימים ורבים
בטח היום יש הרבה תחליפים שיכולים להיות טובים עבורך
אני מאושרת שאת לא מרימה ידיים אלא ממשיכה בניסיונות
שבסופו של דבר יובילו להצלחת המשימה
מחזיקה לך אצבעות והכי מכל שמרי על עצמך
ותודה על השיתוף שיכול להיות לעזר לכולנו
תרגישי טוב וחיבוק
0 קישור קבוע (Permalink)
28/07/2011 11:48

dany
dany
זה אומר שאת יכולה לעשות את הדיאטה של אטקינס......................חחחחחחחחחחח
חלבונים וירקות.
אכן לא קל לעשות דיאטה שלפחות מחצית מהדברים אסורים. אך אפשר לחגוג ולשמוח עם מה שיש, נכון???? זה מה שמירי מלמדת אותנו תמיד לראות את החצי המלא של הכוס.
מקווה שבכל זאת תמצאי את הדרך לעשות את הדברים וגם לרדת וגם לא להזיק לגופך.
נשיבוקים

אשירה כתב:
רוצה לשתף אתכם בתופעה-בעיה שנקראת רגישויות למזון, זו לא ממש אלרגיה ולא לוקחים לזה תרופות, אבל כן רצוי וצריך להימנע ממזונות מסוימים.
לי יש בעיה שיש מיני מזונות שגורמים לגוף שלי צבירת נוזלים ברמות שמקשות על תיפקוד, עד כדי כך שקשה לי ללכת ואני נגררת.
בעבר הרחוק זה היה מלח, אחר כך התווספו גם מוצרי חלב וגם מוצרים המכילים גלוטן.
זה אומר שארוחת הבוקר של מירי המורכבת מיוגורט וקוואקר הייתה מחוץ לתחום,
בשלב כלשהו דני הסבה את תשומת ליבי שבקוואקר אין גלוטן והתחלתי לחגוג על דייסת קוואקר על מים או מעט חלב סויה ותפוח היה לי טעים ושמחתי.
בכל זאת כל הזמן לא הצלחתי להביא את גופי למצב של הוצאת הנוזלים המצטברים והנפיחות שבאה בעקבות זאת, ואז עלה החשד שקוואקר למרות שאין בו גלוטן גם הוא עושה לי את התופעה.
שלשום היה השיא, הפרדתי את דייסת הקוואקר מכל ארוחה אחרת, ופשוט זה לא יאמן, זמן קצר לאחר מכן הרגשתי כאילו הרגליים שלי נמצאות בתוך שקיות ניילון מלאות מים, הרגשת כבדות איומה, בקושי יכולתי ללכת, הנשימה הייתה כבדה, והמסקנה המתבקשת שגם קוואקר שאני כה אוהבת ירד מרשימת המזונות.
זה לא קל לעשות דיאטה בכלל, ובמיוחד כאשר גם מוצרים שמותר כמו גבינות, יוגורטים ומוצרי חלב שאני כה אוהבת אסור לי להסתכל עליהם, כל דבר המכיל טיפה יותר מלח אסור לי לנגוע בו, מוצרי מאפה מחוץ לתחום אבל זה פחות חשוב כי גם ככה הם לא דיאטה. בקיצור לא כיף.
תודה על היכולת לשתף,
אוהבת,
0 קישור קבוע (Permalink)
28/07/2011 11:43

דרך המלך
דרך המלך
כל כך מבינה לליבך. הבן שלי רגיש לדגים ואגוזים ובעיקר לריחות ולאדים של הדג. הבת שלי רגישה למוצרי חלב וזה כל הזמן עם יד על הדופק לבדוק מה כתוב על המוצרים.הבן שלי מצוייד במזרק באופן קבוע. זה בהחלט לא כייף אבל מסתגלים לכל דבר והיום ההצע גדול מאד אז בהצלחה יקירתי
0 קישור קבוע (Permalink)
28/07/2011 11:33

אשירה
אשירה
רוצה לשתף אתכם בתופעה-בעיה שנקראת רגישויות למזון, זו לא ממש אלרגיה ולא לוקחים לזה תרופות, אבל כן רצוי וצריך להימנע ממזונות מסוימים.
לי יש בעיה שיש מיני מזונות שגורמים לגוף שלי צבירת נוזלים ברמות שמקשות על תיפקוד, עד כדי כך שקשה לי ללכת ואני נגררת.
בעבר הרחוק זה היה מלח, אחר כך התווספו גם מוצרי חלב וגם מוצרים המכילים גלוטן.
זה אומר שארוחת הבוקר של מירי המורכבת מיוגורט וקוואקר הייתה מחוץ לתחום,
בשלב כלשהו דני הסבה את תשומת ליבי שבקוואקר אין גלוטן והתחלתי לחגוג על דייסת קוואקר על מים או מעט חלב סויה ותפוח היה לי טעים ושמחתי.
בכל זאת כל הזמן לא הצלחתי להביא את גופי למצב של הוצאת הנוזלים המצטברים והנפיחות שבאה בעקבות זאת, ואז עלה החשד שקוואקר למרות שאין בו גלוטן גם הוא עושה לי את התופעה.
שלשום היה השיא, הפרדתי את דייסת הקוואקר מכל ארוחה אחרת, ופשוט זה לא יאמן, זמן קצר לאחר מכן הרגשתי כאילו הרגליים שלי נמצאות בתוך שקיות ניילון מלאות מים, הרגשת כבדות איומה, בקושי יכולתי ללכת, הנשימה הייתה כבדה, והמסקנה המתבקשת שגם קוואקר שאני כה אוהבת ירד מרשימת המזונות.
זה לא קל לעשות דיאטה בכלל, ובמיוחד כאשר גם מוצרים שמותר כמו גבינות, יוגורטים ומוצרי חלב שאני כה אוהבת אסור לי להסתכל עליהם, כל דבר המכיל טיפה יותר מלח אסור לי לנגוע בו, מוצרי מאפה מחוץ לתחום אבל זה פחות חשוב כי גם ככה הם לא דיאטה. בקיצור לא כיף.
תודה על היכולת לשתף,
אוהבת,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » רגישויות למזון

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!