28/07/2011 14:37
 שאפתנית Posts: 8392
|
המזל הוא של כולנו וכייף לנו שיש לנו את המסגרת המדהימה הזו!! ליבי כתב:
תודה בנות יקרות שלי מזל שיש אותכן תאמינו לי !! 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2011 14:08
 ליבי Posts: 34
|
תודה בנות יקרות שלי מזל שיש אותכן תאמינו לי !!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2011 13:21
|
מסכימה בהחלט עם כל מילה.זו דרכנו ואנחנו ממשיכות בה. קרולין כתב:
ליבי ושאפתנית יקרות, וואו ה - כמה קילו האלו ...ש"מפרידים בינינו לבין האושר"  .....זה כ"כ מוכר ... אין ברירה, חייבים להמשיך לה ת מ י ד ולהשקיע בתהליך....לא קל, לא פשוט ...אבל בסוףףףף הסבלנות משתלמת... כבר כתבתי ששלב ה ש מ י ר ה הכי הכי לא קל ....בקיצור...אנחנו רצות למרחקים ארוכים....ובטח שלחץ וייאוש לא יועילו לנו.... אז ...כולנו ביחד ממשיכים בתהליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך. בהצלחההההההה רבהההההההההה לכולםםםםםםם. המשך יום נהדר ואחלה אחלה סופ"ש. קרולין. 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2011 12:46
 קרולין Posts: 6651
|
ליבי ושאפתנית יקרות, וואו ה - כמה קילו האלו ...ש"מפרידים בינינו לבין האושר" .....זה כ"כ מוכר ... אין ברירה, חייבים להמשיך לה ת מ י ד ולהשקיע בתהליך....לא קל, לא פשוט ...אבל בסוףףףף הסבלנות משתלמת... כבר כתבתי ששלב ה ש מ י ר ה הכי הכי לא קל ....בקיצור...אנחנו רצות למרחקים ארוכים....ובטח שלחץ וייאוש לא יועילו לנו.... אז ...כולנו ביחד ממשיכים בתהליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך. בהצלחההההההה רבהההההההההה לכולםםםםםםם. המשך יום נהדר ואחלה אחלה סופ"ש. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2011 12:28
 רבקה Posts: 8411
|
ליבי יקרה אסור להתייאש ממשיכים גם אם יש עצירה בירידה התמדה ודבקות במטרה יראו בסוף את התוצאה בהצלחה ובטוח שזה יגיע
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2011 11:45
 dany Posts: 19819
|
ברור שאסור לוותר כי אם אנחנו מוותרים אבוי הכל עולה בחזרה, המון הצלחה חיבוק
שאפתנית כתב:
מנסיוני האישי (ויש לי יותר מחמישה קילו מיותרים) אסור לוותר ולהרים ידיים. בסוף ננצח והגוף ימשיך לרדת. גם אני תקועה הרבה זמן סביב אותו משקל אבל החלטתי שאין הרבה ברירות. אני לא חוזרת למשקל העצום שהייתי בו קודם ולכן כל שנותר זה להמשיך ולהתמיד עם התזונה ובסוף הגוף יוותר ויראה ירידות. אז, לא להרים ידיים להמשיך ותראי שהחמישה האחרונים גם ירדו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2011 11:09
|
תודה על התמיכה!!!  אשירה כתב:
שאפתנית כתב: מנסיוני האישי (ויש לי יותר מחמישה קילו מיותרים) אסור לוותר ולהרים ידיים. בסוף ננצח והגוף ימשיך לרדת. גם אני תקועה הרבה זמן סביב אותו משקל אבל החלטתי שאין הרבה ברירות. אני לא חוזרת למשקל העצום שהייתי בו קודם ולכן כל שנותר זה להמשיך ולהתמיד עם התזונה ובסוף הגוף יוותר ויראה ירידות. אז, לא להרים ידיים להמשיך ותראי שהחמישה האחרונים גם ירדו. שאפתנית מתוקה, ברור שאת ממשיכה כי אין לנו אופציה אחרת, הצלחת כל כך יפה עד כה וגם זה יגיע, אנחנו במסלול לכל החיים, אין תאריך יעד וזה יבוא בזמן שתהיי הכי מוכנה לקבל את זה, אוהבת,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2011 10:38
 אשירה Posts: 4292
|
שאפתנית כתב:
מנסיוני האישי (ויש לי יותר מחמישה קילו מיותרים) אסור לוותר ולהרים ידיים. בסוף ננצח והגוף ימשיך לרדת. גם אני תקועה הרבה זמן סביב אותו משקל אבל החלטתי שאין הרבה ברירות. אני לא חוזרת למשקל העצום שהייתי בו קודם ולכן כל שנותר זה להמשיך ולהתמיד עם התזונה ובסוף הגוף יוותר ויראה ירידות. אז, לא להרים ידיים להמשיך ותראי שהחמישה האחרונים גם ירדו.
שאפתנית מתוקה, ברור שאת ממשיכה כי אין לנו אופציה אחרת, הצלחת כל כך יפה עד כה וגם זה יגיע, אנחנו במסלול לכל החיים, אין תאריך יעד וזה יבוא בזמן שתהיי הכי מוכנה לקבל את זה, אוהבת,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2011 10:36
 אשירה Posts: 4292
|
כנראה שהחמישה האחרונים הם באמת הקשים ביותר, זה פתח להצלחה מושלמת ולפעמים זה אולי קצת מפחיד ומאיים, אני לא אומרת זאת מנסיון כי אני רחוקה מזה כרחוק מזרח ממערב, אבל דעתי להאחז ולדבוק במסגרת עד שישתחרר שם משהו ותגיעי למשקל היעד, בהצלחה רבה לך,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2011 09:34
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2011 05:39
 dany Posts: 19819
|
סבלנות ואורך רוח הם שם המשחק............ לעשות מה שצריך כל יום............ לפי הכללים והתוצאה בוא תבוא!!!!!!!!!!!! מאחלת לך הצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2011 04:29
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן הרק חמישה קשים יותר מחמישים, הם ירדו ללא כל ספק רק סבלנות ולא להשבר. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2011 02:55
 1103 Posts: 5022
|
ליבי יקרה
להוריד 5 ק"ג לפעמים קשה יותר מאשר להוריד משקל גדול יותר. אין כל רע לעמוד זמן מה על המקום,לגוף התנהלות משלו,לפעמים אנו עומדים על המקום ואין ירידה זו עצירה לפני המשך הירידה. התמידי והמשיכי אל תרימי ידיים ואל תתיאשי ההצלחה לא תאחר להגיע. סוף שבוע נפלא בשליטה ובהצלחה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2011 00:05
|
miribelkin כתב:
ליבי יקרה תקשיבי להרצאה השבועית החדשה, שם יש לך תשובות מדויקות..............
תודה רבה מירי..אני אקשיב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2011 00:03
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
ליבי יקרה תקשיבי להרצאה השבועית החדשה, שם יש לך תשובות מדויקות..............
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2011 23:49
|
נשאר לי לרדת עוד 5 קילו ואני פשוט לא מצליחה לרדת אותם אוףףףףףףףף למה אני תקועה על המשקלללל האם זו תקופה??? שבוזה!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|