27/07/2011 17:31
 רבקה Posts: 8411
|
הססנית כתב:
בוקר טוב יום רביעי, שלי שני לשינוי, נשקלתי ולא ראיתי תזוזה, אני יודעת שזה מגוחך אבל בכל זאת תזוזה קטנה הייתה עושה לי את היום...
תשובתך בגוף המשפט זו הסיבה לשקילה פעם אחת בשבוע ומירי אומרת שגם זה מספיק מזוכיסטי אז בבקשה הססנית(כרגע) המשקל הביתי למעלה לבויידם הצלחה בשקילה השבועית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2011 16:17
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ממש לא כדאי להשקל כל יום,מספיק בהחלט פעם בשבוע . בחרי לך יום והתמידי להשקל בו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2011 14:37
 קרנושה Posts: 3420
|
יקירתי, אין טעם בשקילה יום יומית..זה רק יכול להחמיר את התהליך וכל מה שמירי בונה איתנו..הכי נכון עבורך להישקל פעם בשבוע. בזמן קבוע ועם הפנמה שצריך אורך רוח והמון סבלנות וחיוביות בתהליך של הרזיה. אין הוקוס פוקוס יש לעשות, להתמיד ולהיות שם בכל מאודך. וכך תבוא ההצלחה. ואם את רוצה לעשות משהו שיעשה לך את היום, לכי תראי סרט טוב, שמעתי ש"מסיבת רווקות" קורע מצחוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2011 10:53
 קרולין Posts: 6651
|
הססנית יקרה, לא נכון ולא מומלץ להשקל כל יום זה משגע לנו את המוח...ו ח ב ל גם ככה התהליך לא קל בכלל.... פעם בשבוע זה מ ס פ י ק והכי אפקטיבי! שיהיה לך בהצלחהההההה....ס ב ל נ ו ת יקירתי והכל יהיה לך בסדר. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2011 09:58
 אשירה Posts: 4292
|
אומרים שלא כדאי להישקל כל יום, אני אישית, שגם אני בדיאטה דרך אינטרנט, כן משתדלת כי אחרת אני מרגישה שאני מאבדת שליטה, כל אחד מוצא את מה שמתאים לו, אבל בטח לא כדאי שזה ישפיע על מצב הרוח, מירי ממליצה חד משמעית להישקל רק פעם בשבוע וכנראה היא צודקת, וחוץ מזה אם היית בסדר באוכל את תראי את התוצאה בימים הבאים,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2011 08:59
 הססנית Posts: 50
|
בוקר טוב יום רביעי, שלי שני לשינוי, נשקלתי ולא ראיתי תזוזה, אני יודעת שזה מגוחך אבל בכל זאת תזוזה קטנה הייתה עושה לי את היום...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|