28/07/2011 09:38
 שאפתנית Posts: 8392
|
אקו כל הכבוד על הבילוי המשפחתי. נשמע שנהנית וזה מה שחשוב וכמובן שמרת על שליטה (לא שחשבתי אחרת). אקורדיאון כתב:
גיסי היקר החליט שהוא חוגג איתי היום רק הוא ואני ובאמת חשבתי לעצמי שלא יצא לנו להיות רק שנינו לבד מזה שנים, תמיד המשפחה המלוכדת שלנו יחדיו. הבוקר נפגשנו כמובן בבית קפה הוא שיהיה בריא מאלה שאוכלים ואוכלים ונותרים רזים אבל כזה שבמידה ועולה קילו החגיגה מפסיקה במיידי עד להעלמותו. מה אומר היה לי בוקר נפלא ,בוקר של זמן איכות איתו והחלטנו ללכת כל מיזלי שברור כי הוא מכיל הרבה יותר קלוריות מזה שמכינים בבית אבל אני ביקשתי שלא להוסיף לי דבש או סילאן,הוא כמובן הלך על הכל היה טעים נעים,כוס קפה והאמינו לי עד לרגע זה אני עדיין מפוצצת. החלטנו שנחזור על בילוי משותף מידי פעם. חזרתי הביתה מרוצה גם מהפגישה וכמובן מהשליטה בלי קינוחים ועוד יום שיעבור בשלום. שיהיה ערב נהדר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2011 05:26
 dany Posts: 19819
|
עוד יום של הצלחה כל הכבוד לך וכייף שיש כזו משפחה
אקורדיאון כתב:
גיסי היקר החליט שהוא חוגג איתי היום רק הוא ואני ובאמת חשבתי לעצמי שלא יצא לנו להיות רק שנינו לבד מזה שנים, תמיד המשפחה המלוכדת שלנו יחדיו. הבוקר נפגשנו כמובן בבית קפה הוא שיהיה בריא מאלה שאוכלים ואוכלים ונותרים רזים אבל כזה שבמידה ועולה קילו החגיגה מפסיקה במיידי עד להעלמותו. מה אומר היה לי בוקר נפלא ,בוקר של זמן איכות איתו והחלטנו ללכת כל מיזלי שברור כי הוא מכיל הרבה יותר קלוריות מזה שמכינים בבית אבל אני ביקשתי שלא להוסיף לי דבש או סילאן,הוא כמובן הלך על הכל היה טעים נעים,כוס קפה והאמינו לי עד לרגע זה אני עדיין מפוצצת. החלטנו שנחזור על בילוי משותף מידי פעם. חזרתי הביתה מרוצה גם מהפגישה וכמובן מהשליטה בלי קינוחים ועוד יום שיעבור בשלום. שיהיה ערב נהדר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/07/2011 04:40
 אקורדיאון Posts: 16382
|
רבקה כתב:
אקורדיון מקסימה שרק תמשיכי לחגוג ולהנות זה מה שנקרא שבעה ימי משתה ואם את מצליחה גם לשלוט דיינו אז אם אנחנו בשבע ברכות קבלי ברכה לבריאות אושר והצלחה אוהבת תודה יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2011 17:27
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיון מקסימה שרק תמשיכי לחגוג ולהנות זה מה שנקרא שבעה ימי משתה ואם את מצליחה גם לשלוט דיינו אז אם אנחנו בשבע ברכות קבלי ברכה לבריאות אושר והצלחה אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2011 16:27
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2011 14:13
 קרנושה Posts: 3420
|
יומקסים והצלחה לכל הפרלמנט של יום רביעי♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2011 11:00
 קרולין Posts: 6651
|
המשך יום נהדר לכולםםםם. אשירה יקירתי, כל יום הוא נפלא להתחיל מחדששששששששש! איתך לאורך כל הדרך.... נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2011 09:38
 אשירה Posts: 4292
|
בוקר נהדר לכולכן, אתמול הפנתי עוד תובנה שמחבלת לי בדיאטה ואני מתכננת שינוי בעניין, זה תהליך ארוך ואין פה זבנג וגמרנו, לפעמים זה קצת מעייף, אבל אני נחושה לפחות בדבר אחד, מה שלא יהיה אני לא מרימה ידיים, כל זמן שאני חיה ונושמת אני אמשיך לנסות, אוהבת אתכן,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2011 06:54
 רייצ'ל Posts: 1323
|
בהצלחה לכל הנשקלים היום שיהיה יום מקסים רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2011 06:26
 ענת Posts: 3849
|
אמן ואמן גם לך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2011 05:21
 dany Posts: 19819
|
תודה יקירה גם לך יום נפלא והצלחה לקראת הסופ"ש חיבוקי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2011 05:17
|
ושוב עולה ריחו של סוף שבוע שיהיה רגוע. מאחלת לכולנו יום של שליטה מתוך בחירה,הקפידו על שתיה. הצלחה לכל הנשקלים. יום נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|