27/07/2011 18:05
 רבקה Posts: 8411
|
טלי יקירתי מקווה שאת במצב רוח טוב לאחר אמש אין ברירה שיחות להרגעת הרוחות זה הטוב ביותר בין בני זוג את נוסעת לחופשה חלומית בקלאב מד אני כל שנה נופשת שם אבל לא בחום יולי אוגוסט את חייבת להיות שקולה ובשליטה כי הנושא העיקרי שם זה האוכל ומדהים משם אפשר לחזור עם הרבה עודפים השתדלי להשאיר העודפים שם ולהנות מהכל מסביב הפעילויות, הים המקסים, וההופעות כייף לך תהני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2011 14:24
 קרנושה Posts: 3420
|
טלוש, את נפלאה כל כך ואני באמת חושבת ששום דבר לא נעשה בכוונה לפגוע בך. יש בך המון רגש כיוון שבתקופה האחרונה אני רואה אותך נלחמת, זה לא קל, אבל בהחלט יש לנו תקופות פשוטות יותר שהדיאטה והכל כייפי ויש כאלו שזה רק לצוף. מגיע לך מאד מאד להיות פעם בשבוע מנותקת במסגרת שלנו, אני לא חושבת שמה שנאמר היה בכדי להוריד לך את המוטיבציה, והקטנטן ילמד להתגעגע לאמא החתיכה שלו, אין מה לעשות. גם את בנאדם וגם את צריכה ניתוק לנשמה. תכלס גם בשבילי החוג הזה הוא לעצמי ומעצמי בשבילי. אני בטוחה שהיום התחושה כבר אחרת, תהי רגועה ותדברי איתו. תשתפי אותו ברגשותייך, כמו שזכור לי יש לך בעל נפלא וקשוב. תספרי לנו איך בחופש..נשיבוקים ואוהבת אותך♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2011 10:51
 קרולין Posts: 6651
|
טלי יקרה, מקווה שאת היום מרגישה טוב יותר.... מסכימה עם הבנות המקסימות...לדבר לדבר לדבר....זה תמיד עוזררררר, בטוחה שאם תסבירי ותנהלי איתו שיחה ברוגע ובאסרטיביות...הוא י ב י ן ויתחשב מאדד בפעם הבאה! בהצלחה. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2011 10:02
 אשירה Posts: 4292
|
טלי יקרה, אם החלטת להגיב כמו שהגבת כנראה היית חייבת את זה לעצמך ואל תשפטי את עצמך, לפעמים זעזוע קטן עושה יותר מהרבה ויתור והבלגה, אני מקווה שאת מרגישה טוב כעת ולגבי רון הבובון אין לי ספק שלא נחסך ממנו מאום,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2011 09:32
 רחלה Posts: 1
|
שרה כתב:
בס''ד לפעמים בן זוג (בעל) יכול להפוך בן רגע לילד קטן שבעצמו רוצה את אמא. בעלי למשל הוא איש ממש גדול וחזק. מנהל חדר ניתוח, מלמד מתמחים לנתח, בערב כשחוזר הבייתה נהיה ילד קטן, ואם אני יוצאת מסתכל עלי כמו רון שלך. הם תמיד יהיו ילדים ואנחנו האמהות. שרה[/
אמת לאמיתה גם אצלי ככה..כנראה כולנו פחות או יותר אותו דבר,אבל זאת הרגשה טובה שהם צריכים אותנו תמיד
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2011 09:19
 dany Posts: 19819
|
גם אני נשקלת כרונית אז כדאי לא לעשות זאת כי הנה התוצאה ממש לא נעימה............ ולמה את רוצה לראות תוצאה אחרי יום אחד???????????? זה ממש לא ריאלי. תני לעצמך את השבוע בעשיה טובה ובאמונה מלאה כי תצליחי. המון המון עידוד.......... חיבוק
הססנית כתב:
התמיכה פה מדהימה - לא תארתי לעצמי שזה מעבר לדיאטה ולשקילה... טוב לדעת שיש את מי לשתף! מלבד זאת - התחלתי אתמול והבוקר לא יכולתי שלא להישקל והתאכזבתי לגלות שזה נשאר אותו דבר... (אני יודעת שזה מגוחך...)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2011 08:55
 הססנית Posts: 50
|
התמיכה פה מדהימה - לא תארתי לעצמי שזה מעבר לדיאטה ולשקילה... טוב לדעת שיש את מי לשתף! מלבד זאת - התחלתי אתמול והבוקר לא יכולתי שלא להישקל והתאכזבתי לגלות שזה נשאר אותו דבר... (אני יודעת שזה מגוחך...)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2011 08:40
 שרה Posts: 111
|
בס''ד לפעמים בן זוג (בעל) יכול להפוך בן רגע לילד קטן שבעצמו רוצה את אמא. בעלי למשל הוא איש ממש גדול וחזק. מנהל חדר ניתוח, מלמד מתמחים לנתח, בערב כשחוזר הבייתה נהיה ילד קטן, ואם אני יוצאת מסתכל עלי כמו רון שלך. הם תמיד יהיו ילדים ואנחנו האמהות. שרה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2011 08:32
 talime Posts: 48
|
אתן נשים כל כך חכמות וטובות...רק שאני כנראה לא כזו טובה, לפחות לא היום...בדרך כלל כן... אתמול חזרתי למיטה וממש לא יכולתי לסבול את זה שהוא ככה שליו ושאני בצונאמי. לא אלאה אתכן בפרטים אבל הוא עבר לסלון בשלב מסוים... אני יודעת שיש ריבים, לכולם יש, אבל פה הוא בכוונה פגע בי בשני הדברים שכל כך חשובים לי- להגיד לי שהתינוק של סבל כי הלכתי למירי בלקין? יש יותר שפל מזה? אני באמת אמא של בית, לא מחפשת לצאת עם חברות כל היום, לא יושבת בבתי קפה ושהילדים יסתדרו. ביום שבת בילינו את כל הבוקר בלשחק משחקי קופסא כולנו במיטה בפיג'מות- היה מקסים! אז אני לוקחת לי שעתיים בשבוע- שעתיים- ןעל זה הוא אומר לי שהילד לא הפסיק להיסתכל על הדלת- מה הוא ****??? (סליחה על הכנות- כככה אני- או שותקת או אומרת מה שבלב. טוב נו, לא כל כך שותקת בדרך כלל...) בקיצור נחושה יקרה, תפסתי את הכדור וזרקתי אותו עליו בחזרה עם ריבית דריבית ואני יודעת שרק אני מפסידה מזה- הוא כל כך שונה ריגשית ממני שבטח כבר מזמן שכח שרבנו. הגברים האלו זה מדהים ומירי יקרה, אני יודעת שהוא איש מדהים, הפעם הוא באמת הדהים אותי לשלילה... ולעניינים יותר חיוביים, רון המהמם שלי ישן מעולה בלילה, ובבוקר יונתו הגדול הכין לי חביתה עם פרוסת לחם וכוס תה, ואחרי ההרצאה המדהימה של אתמול אני ארשום ה-כ-ל- ומבטיחה לא לתת לעצבים לגרום לי לאכול. ביום ראשון אנחנו נוסעים לאילת לקלאב מד הכל כלול הכל כלול. צריכה להיות במומנטום חיובי עד אז תודה לכן- לכל אחת ואחת מכן-, דני , אקו, אשירה, אבי, נחושה, מירי, אתן באמת משהו!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2011 05:37
 dany Posts: 19819
|
מתוקה שלי מקווה שבכל זאת עבר עליך לילה שקט ורגוע. ובין בני זוג????????????? אני נשואה בחודש הבא 43 שנים + 4 שנים של חברות........... ומה אומר לך? הגברים חושבים אחרת מאיתנו. וזוגיות ונישואים זה משהו שכל הזמן עובדים על זה ,משמרים , מתקנים, כמו על כל דבר טוב. הוא היה כנראה בלחץ ממשהו , ולא שאני מצדיקה את המשפט שהוא אמר בכדי ליצור בך רגשות אשם, זה ממש ברור. אך כפי שהבנות אמרו כאן יש לילד גם אבא, ואת יודעת שהילדים שלי היו רכים בשנים בכלל לא היתה מודעות לתפקיד האב............ אבא היה בשביל להביא פרנסה....... ושיהיה שקט בבית שהוא מגיע. ואני רואה יום את בני ואת חתני שיש להם ילדים קטנים עד כמה הם שותפים בגידול הילדים ובכל זאת גם מתפקדים כמפרנס ראשי........ אז זמנים מאד מאד השתנו. חמודה שלי את יושבת עם עצמך ועושה לך חשבון נפש אני יכולה לכעוס עליו כי הוא העליב אותי, פגע בי, לא מפרגן לי לשעתיים האלו שאני יוצאת מהבית, או יושבת ומדברת איתו על כך בשקט ובשלווה ומסבירה לו שבכדי שתהיה לו אשה אוהבת ותומכת גם את זקוקה לפינה שלך שהיא רק שלך.......... ואני בטוחה שלאחר מכן הוא יפרגן ויתמוך. חיבוק חזק מכל הלב דני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2011 05:09
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יקרתי קראי את דברי נחושה כל כך קולעים בול הרי כל אדם בשעת ריב מחפש לפגוע בבטן הרכה שלנו. האמיני לי הבחירה לתת לכדור ליפול מבלי להושיט ידיים כי באמת לא שווה ולא נותן שום תועלת להפגע כל כך שהרי מי נפגע?את. אאישך היקר הלך לישון. באמת קומי ליום חדש לילד לא יקרה כלום הוא עם אבא שלו ואת המשיכי להגיע למירי לשעת איכות . שיהיה לך יום נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2011 00:29
 אשירה Posts: 4292
|
טלי יקרה, כל הכבוד לך על האומץ להיכנס ולשתף, מותר לך לכעוס וגם להיות עצובה אם פוגעים בך, אולם לטווח הרחוק כדאי למצוא את הדרך להבהיר דברים, לדבר ולתקשר ולא לצבור בבטן, ובטח שלא לפתח ריגשי אשמה כמו שבעלך מנסה לעשות לך וגם מצליח. לא יעזור, ישנם דברים שאנחנו אף פעם לא נראה עין בעין עם בני זוגינו, אבל כן כדאי שתעמדי על שלך בדברים שחשובים לך ותטפטפי כל הזמן שבסופו של דבר זה לטובת כל המשפחה. עם השנים או שהם משתכנעים או שפשוט לומדים שזה חלק מאיתנו ועליהם לקבל אותנו כמו שאנחנו וכמו שהם מצפים מאיתנו שנקבל אותם. אני שולחת לך חיבוק לחיזוק ומאחלת לך שתמצאי את הדרך להבהיר את הדברים עם בעלך, 
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/07/2011 00:04
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טלי יקרה מאד,תעזבי את השטויות..... בעלך איש מדהיםץ אני מכירה אותו, כולנו בני אדם אף אחד לא מושלם...... בהזדמנות ראשונה כשאת רגועה. תגידי לו שנפגעת.ותתקדמי. לא שווה בכלל לכעוס. אני אוהבת אותך לילה טוב מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2011 23:55
 נחושה Posts: 6982
|
avi_i כתב:
סליחה - הכוונה ריבים בזוגיות לא וזוגיות אני כמובן בעד זוגיות ומאחלת לעצמי להיות בזוגיות טובה
אבי יקרה, יגיע בזמן הנכון ב"ה, לילה טוב יקירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2011 23:21
 avi_i Posts: 269
|
סליחה - הכוונה ריבים בזוגיות לא וזוגיות אני כמובן בעד זוגיות ומאחלת לעצמי להיות בזוגיות טובה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2011 23:19
 avi_i Posts: 269
|
טלי חמודה לי אין בעל ואני גם לא מרגישה שאני יכולה לתת עיצות בנוגע לזוגיות ולכן אומר לך את הדברים הבאים. למרות שאני מסכימה עם נחושתנו החכמה עד מאד אני חושבת שלפעמים מוטב לנו לא להילחם בעלבון אלא להעלב, לתת לדמעות לזלוג עד שהן מתייבשות ואז לנשום עמוק ולהמשיך הלאה. להכיל את הכאב ולקבל אותו ואז להמודד, לא לתקוף. אנחנו אנשים עם לב ומותר לנו לפעמים להיעלב, לפעמים זה טוב להיות עצובים - להסתכל לעלבון בלבן של העיניים ורק אחר כך להמשיך. אני מאחלת לך לילה שקט וטוב, לא שאני בעד ריבים וזוגיות אבל אולי לילה על הספה בסלון תועיל לך וגם לבעלך, שיתגעגע אליך בלילה ושיקום בבוקר ויזכור שהתנהג נורא ושהוא צריך להתנצל! וכמו שנחושה אומרת לרון יש גם אמא וגם אבא ושניהם יכולים לנחם אותו במידה שווה. נשיקות מלונדון אבי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2011 23:07
 נחושה Posts: 6982
|
טלי יקרה, תמיד יש מישהו בפורום...הנה אני כאן בשבילך.... קודם כל גם לי יש בעל שצריך לתת לי את "המנה היומית", וזה יכול להיות מבט/מילה/הערה לא במקום/ הערה מקטינה וכד'...אבל, הוא אוהב ומפרגן בדרכים אחרות... א. להעלב- זאת בחירה...כשזורקים עלייך או אלייך כדור יש מס' אפשרויות: לתפוס, לתפוס ולהחזיר, לפוצץ אותו, להמשיך לשחק, לא להושיט ידיים בכלל ושיתגלגל הלאה...כך גם פגיעה. אפשר להגיד בלב (טיפשון הרי ממילא זה חשוב לי ואני אמשיך ללכת גם כשילד יש חום כי זה רק לשעה ורק פעם בשבוע וזה חשוב לי) אפשר להגיד- (יש לו גם אבא, זה זמן איכות שלכם, זאת בחירה שלך שהוא במצוקה...וכאלה) אפשר לנשום עמוק ופשוט להגיד לילה טוב גם לך, אני עייפה והולכת לישון בקיצור יש המון אפשרויות חוץ מאלימות מילולית או פיזית בכלל בחיים ובטח אצל זוג נשוי, למרות שהגברים מספקים לנו הזדמנויות השכם והערב... אני מציעה לך פשוט לשתות כוס מים עם הרבה קרח, לנשום עמוק, ללכת לנשק את הילדים, את הבעל ולישון (אפילו בכאילו עד שתרדמי)... מחר להמשיך כרגיל או לשבת בקפה של הבוקר ולהסביר באסרטיביות שזה משהו אגואיסטי שאת עושה למענך והוא יכול לפרגן או להתעצבן, זה בחירה שלו... ב. לילה טוב ושקט, רחוק מהמקרר נשיבוק לחיזוק נחושה edited by נחושה on 7/26/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2011 22:57
|
ותסלחו לי על טעויות ההדפסה, אני בקושי רואה מבין הדמעות וברמת שיודעת שכותבים מעוד ולא מאוד...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2011 22:56
|
שלום לכן, חזרתי מאוד הרצאה של מירי- היה מצחיק, שנון אמיתי, בקיצור כרגיל. נכנסתי הביתה ואיכשהו התחיל ויכוח עם הבעל- ואז הוא אמר את משפט המחץ "אם לא הייתי מפרגן לך הייתי אומר לך שרון בכה שעה וכל הזמן הסתכל לדלת לראות אם את באה" נכון, אם הוא לא היה מפרגן הוא היה אומר את זה אבל הוא אמר- אז מה זה אומר? מה זה אומר על בעלי? מה זה אומר על הזוגיות שלי? מארק טווין כתב שבשביל לפגוע במישהו צריך את עזרת חבר שלו, אבל בשביל ממש לשבור למישהו את הלב צריך את עזרת החבר הכי טוב שלו. וזה נכון התמונה הזאת של רון הבונבון מסתכל על הדלת בכמיהה שאכנס לא יוצאת לי מהראש ערן כבר מזמן ישן- לי בא לשים כרית על הפרצוף שלו ולחנוק אותו (הפורום אנונימי נכון? ) ואני פ\וט כל כך כועסת ופגועה יש מריבות שרבים ומשלימים- אבל הוא ניסה בכוונה לפגוע בי, והצליח. איך הוא בכלל נכנס לישון במיטה- איך אשן לידו? אוף!1111 אם היה אפשר הייתי נכנסת לישון בתוך המזווה או המקרר, זה מה שבאמת מתחשק לי עצוב, מאוד עצוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|