26/07/2011 16:40
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בנות יקרות לי מאוד שוב תודה . אכן לא מקלקלת ,נהפוך הוא קיבלתי את התוצאה ממש בשלוות נפש,הלכתי לסרט קפה לא קילקלתי והנה היום כנראה יעבור גם הוא בשלום ומקווה שכך ימשיך למרות שפסטיבל יום ההולדת שלי לא בדיוק הסתיים מחר שוב ארוחת בוקר אבל הראש מסודר ,השליטה כאן ואני רשומה בקייטנה והכל סדר. ערב נפלא לכולכן,אוהבתתתתת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2011 16:14
 שאפתנית Posts: 8392
|
את מלכה אקו, כל הכבוד על האיפוק שהפגנת ביום ההולדת ועל השקילה המוצלחת. אני מאחלת לך חיים מאושרים ומלאי כל טוב!!! אקורדיאון כתב:
והנה יום שלישי פעמיים כי טוב ולנו אאחל רק טוב,קודם כל בריאות והיתר יבוא. לאחר יום של אופורית יום ההולדת שאפילו לא ויתרתי על מעמד השקילה וההרצאה משובבת לב ועמוסה בחידוש אנרגיה בימים בכלל לא קלים לנו.כמובן שהגוף זכר את העבר ושילם לי בעל המקום שהתקבל בברכה. אני שלמה עם עצמי,יודעת ששמרתי יפה והוא ישלם לי במצטבר עבור שבועיים. כאן שוב המקום להודות לכולכן על הברכות החמות שהרעפתן עלי ומי יתן ונמשיך עוד הרבה שנים רק לברך האחת את השניה. אמן ושיהיה יום נפלא והצלחה לנשקלים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2011 16:03
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיאון כתב:
והנה יום שלישי פעמיים כי טוב ולנו אאחל רק טוב,קודם כל בריאות והיתר יבוא. לאחר יום של אופורית יום ההולדת שאפילו לא ויתרתי על מעמד השקילה וההרצאה משובבת לב ועמוסה בחידוש אנרגיה בימים בכלל לא קלים לנו.כמובן שהגוף זכר את העבר ושילם לי בעל המקום שהתקבל בברכה. אני שלמה עם עצמי,יודעת ששמרתי יפה והוא ישלם לי במצטבר עבור שבועיים. כאן שוב המקום להודות לכולכן על הברכות החמות שהרעפתן עלי ומי יתן ונמשיך עוד הרבה שנים רק לברך האחת את השניה. אמן ושיהיה יום נפלא והצלחה לנשקלים.
תבורכי יקירתי והנה את מצליחה לסחוט ממני עוד מחמאה את נראית נפלא המשיכי כך נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2011 11:41
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
הכי קל לברוח אולי נסי מאוחר בערב זה כייף אולי עם מישהו מהמשפחה .. ויום אחד זה לא נורא העיקר זה להתמיד ככל שניתן בהצלחה נינוש כתב:
בוקר טוב לכולם, היום אין מדליה, ולמה, אני אסביר אני צועדת כל בוקר עם חברה, שותפה, שכנה שהכרתי דרך ההליכה בפארק והבוקר היא שלחה לי הודעה שהיא לא הולכת, ועצלנית שכמותי קפצתי על המציאה ונדבקתי למחשב, הבוקר לא אלך בגלל החום בגלל החברה ובעצם בגלל עצלנות!!!! בוקר טוב לכולם ויום טוב. איך אמרו פעם יהיה חם ודביק!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2011 11:40
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כול הכבוד על המקום זה נפלא המשיכי כך והמון בהצלחה וכל טוב בהמשך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2011 10:37
 קרולין Posts: 6651
|
אקו יקירתי, על המקום זה נהדרררררר . מגיע לך את כל הטוב שיש!!! נשיקות והמשך יום נפלא. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2011 09:46
 אשירה Posts: 4292
|
אקו יקרה, זכית אתמול לקצור את פירות השקעתך, כולנו אוהבים ומעריכים אותך, כעת לא לנוח על זרי דפנה ולהמשיך להצליח כמו שאת יודעת, אוהבת,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2011 08:34
 dany Posts: 19819
|
האמת ממש מבינה אותך.......................
נינוש כתב:
בוקר טוב לכולם, היום אין מדליה, ולמה, אני אסביר אני צועדת כל בוקר עם חברה, שותפה, שכנה שהכרתי דרך ההליכה בפארק והבוקר היא שלחה לי הודעה שהיא לא הולכת, ועצלנית שכמותי קפצתי על המציאה ונדבקתי למחשב, הבוקר לא אלך בגלל החום בגלל החברה ובעצם בגלל עצלנות!!!! בוקר טוב לכולם ויום טוב. איך אמרו פעם יהיה חם ודביק!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2011 06:34
 נינוש Posts: 1442
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2011 06:08
 ענת Posts: 3849
|
כל הכבוד יקירתי נמשיך לשבוע מחוזק יחדיו שוב המון מזל טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2011 05:35
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד לגוף שלך............. שלא קילקל את חגיגת יום ההולדת.................. והמאזניים שמעו בקולה של מירי שיהיה יום נהדר והמשך שבוע נפלא......... ואת רוכבת על המומנטום ולא מקלקלת!!!!!!!!!!! נשיבוקים [יquote=אקורדיאון]והנה יום שלישי פעמיים כי טוב ולנו אאחל רק טוב,קודם כל בריאות והיתר יבוא. לאחר יום של אופורית יום ההולדת שאפילו לא ויתרתי על מעמד השקילה וההרצאה משובבת לב ועמוסה בחידוש אנרגיה בימים בכלל לא קלים לנו.כמובן שהגוף זכר את העבר ושילם לי בעל המקום שהתקבל בברכה. אני שלמה עם עצמי,יודעת ששמרתי יפה והוא ישלם לי במצטבר עבור שבועיים. כאן שוב המקום להודות לכולכן על הברכות החמות שהרעפתן עלי ומי יתן ונמשיך עוד הרבה שנים רק לברך האחת את השניה. אמן ושיהיה יום נפלא והצלחה לנשקלים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2011 05:24
 אקורדיאון Posts: 16382
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|