26/07/2011 11:57
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כול הכבוד מיכלי על הירידה יישר כוח ואני בטוחה שתצליחי להתגבר על פיתויי המתוק כבחירה מראש מודעת שזה לא שווה ובנוגע לעבודה זה המון המון בעד ונגד ורק את באמת יודעת מה טוב לכם המלצתי היא לנסות לעבור על החודשים שהיו ויהיו מבחינת הוצאות משהו אמיתי ולראות את זה מול העניים ולנסות לראות אולי סייע בהחלטה רשים כספי במיוחד לזוג צעיר מאוד מסייע כמו בדיאטה אין כמו לראות את המציאות מול העניים מבלי לגנוב גניבות קטנות בהצלחה ואנו איתך לתמיכה בכל בחירה ובהמשך דרכך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2011 10:14
 חיה'לה Posts: 885
|
מיכלי היקרה, כל הכבוד!! חזקי ואמצי!! אוהבת, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2011 09:54
 אשירה Posts: 4292
|
מיכל יקרה, נורא קל במצבים של שינויים בחיים להישאב לאכילה והנה את, מחוננת אמיתית, חכמה ומבינה ולא נותנת לזה פתח. כל הכבוד לך, את דוגמה ומופת לנשים ואימהות צעירות, וגם לנו שכבר עברנו שלבים אלה יש הרבה מה ללמוד ממך,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2011 20:08
 שאפתנית Posts: 8392
|
ברכות מיכלי על ה-1/2 שנשר ועזב את גופך בשיא החום!!! באשר להתלבטות האם לחזור לעבודה אני יכולה לומר לך שאני חזרתי לעבודה אחרי 8 חודשים בבית ולמשרה מלאה כי אין ברירה וצריך עוד משכורת בבית אבל, כשמתרגלים השד לא נורא את מבינה שגם הילד זקוק לחברה ולחופש שלו וכשחוזרים ונפגשים זה הכי כייף שיש כי מתגעגעים אבל זה געגוע של אושר. תעשי את הבחירה המתאימה לך ותהיי שלמה עימה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2011 18:30
 נחושה Posts: 6982
|
מיכלי יקרה, ראשית נראית אתמול זוהרת גם בטייץ וגופיה, אין ספק שההשקעה נושאת פרי והמניה שלך אצל הגברברים לבית שרון...עולה  שתדאי לך שגם תומריקו מסתכל עלייך ורוצה אמא חתיכה הורסת....גאה בך מאוד יקירתי!!! נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2011 13:27
 dany Posts: 19819
|
מיכלי מתוקה שמחה על החצי שירד ועוד יותר על הכוחות שאת צוברת והאמונה שחוזרת.......... בנוגע להמשך הדרך??? הלוואי והיו לנו התשובות הנכונות, אני מאמינה שתחושות הבטן שלך הן הטובות ביותר והן תכוונה אותך לעשות את הדבר הנכון. בכל מקרה ומה שלא תעשי שההצלחה תשרה במעשיך. מכל הלב דני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2011 12:48
 חיה'לה Posts: 885
|
הי מיכלי, כל הכבוד על ה-1/2 ק"ג!! אין כמוך!! ואם את כבר שואלת על המשך הדרך, סליחה על התקפנות, אבל שלא תעיזי להתפטר!!!! שוק העבודה היום קשה מאוד, ואם תתפטרי - את עלולה למצוא את עצמך בלא הכנסה מסודרת עוד שנים רבות!!! אמנם אינני אימא, אך אני רואה אצל כל חבריי, שתמיד אפשר למצוא סידור מתאים ונאות לילדים, אם רק משקיעים בכך זמן ומחשבה (וגם כסף!!). בהצלחה רבה רבה - מחזיקה לך אצבעות!!! שלך, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2011 12:30
 רבקה Posts: 8411
|
מיכלי כל כך מבינה לליבך אין תחליף לזה שאמא מגדלת את ילדיה אלחש לך שבתי הבכורה נולדה אחרי חופשת הלידה לקחתי חופשה שנה ללא תשלום כדי לתת לה את כל האהבה האימהית שמגיעה לה כשנגמרה השנה התחילו ההתלבטויות מה נשאיר אותה עם מטפלת? נשלח אותה למעון ? ואז הגיעה ההתפטרות וישבתי בבית 10 שנים בינתיים נולדה השניה וכשגדלו חיפשתי מקום לחצי יום וכך זה היה היום המצב קצת שונה גם מבחינה כלכלית וצריך כמו שאמרת לעשות טוב טוב חושבים בכל דרך שתבחרי קבלי את ברכת הדרך באהבה ♥♥♥ מקווה לימים טובים יותר עם הרגל ובאוכל הימים הם טובים לפחות שמשהו יהיה בסדר ח ח ח ח נשיקות ומחשבות טובות ליישום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2011 12:29
 קרולין Posts: 6651
|
מיכלי יקרה, בראבו על החצי פחות!!! ובעיקר :בראבו על התובנות, המודעות והעשייה... רק ככה מצליחים! המשך יום נ פ ל א . קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2011 12:20
 מיכל שרון Posts: 1318
|
רבקה יקרה, בתשובה לשאלתך.. עדיין לא חזרתי לעבודה. בימים אלו ממש אני מתלבטת רבות בנושא.. האם לחזור לעבוד בכלל? ואם כן, האם במשרה מלאה/חלקית? האם אנחנו יכולים לעמוד בכך כלכלית? שיקולי עלות/תועלת אחרים שקשורים לכך... אני מאוד משתדלת לא לתת לאי הוודאות, הספקות העצמיים, רגשי האשמה שלי כאמא טרייה וכל הבלבול והתחושות המעורבות שלי בנושא להשפיע לי על הדיאטה ולרום לי להגיע לאכילה רגשית. משתדלת להתמקד כל יום במשימות הקטנות שלפניי ומאמינה נואשות שבסוף התשובה תתגלה לי בבהירות רבה.. גם בלי לאכול את דרכי אליה. מקווה שגם אצלך הכל טוב, שלמרות הכל יש שיפור עם הרגל ושהתסכול מהמצב לא מוביל גם אותך למקרר... שיהיה בהצלחה היום בשקילה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2011 11:28
 רבקה Posts: 8411
|
אני איתך מיכלי בכל האיחולים כל הכבוד על הירידה אחרי תקופה לא קלה המשיכי גם השבוע בדרך בטוחה וההרגשה תהיה נפלאה האם חזרת כבר לעבודה יקירתי? נשיקות חמות לתומר הקטנטן והמתוק וחיבוק להמשך מוצלח ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2011 10:33
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מאחלת לך את כל אשר את מאחלת לעצמך יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2011 09:41
 מיכל שרון Posts: 1318
|
בוקר טוב לכל הפורום המקסים, שבוע שעבר התחייבתי כאן בפני עצמי ובפניכם לשבוע של עשייה, החלטתי להשקיע בעצמי יותר (invested זוכרות?) ובכן.. לא היה זה שבוע מושלם אולם בהחלט הורגשה בו העשייה המרובהה לעומת שבועות קודמים, ההשתדלות היתרה ואכן בסופו של שבוע כזה באתי על שכרי - חצי ק"ג פחות!! אז השבוע אני מרגישה אפילו יותר מחוזקת.. להמשיך בעשייה ולקחת אותה לשלב הבא.. השבוע למרות החום הכבד אני שואפת ומייחלת שאצליח להוציא את עצמי לאיזה הליכה או שתיים, השבוע אני אנסה בכל מאודי לא לזייף גם בסופ"ש ובעיקר - להימנע מהמתוק הארור הזה שדופק אותי כל פעם מחדש.. רק השבוע, לא נורא נכון? אז אני מאחלת לעצמי ולכולן שיהיה לנו שבוע מוצלח ומדהים - שבוע שייראה כמו שנחליט שיהיה, שיהיה מה שנעשה ממנו - טוב או רע, מוצלח יותר או פחות - כי הכל תלוי בנו, אנחנו רק צריכים לבחור וגם השבוע אני בוחרת להשקיע בעצמי עוד קצת ויותר מכך!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|