26/07/2011 11:23
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
למרות שחם לא להתעצל ולהכין כל שטעים ומותר בלי התעצלויות בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/07/2011 05:00
 dany Posts: 19819
|
תודה הבנתי
שאפתנית כתב:
אני מחברת את הסטיק לקופסא שבתוכה אני שמה את הקרח וכל מה שנשאר זה לקטוש. dany כתב: עם איזה חלק את קוצצת את הקרח?????????????? שאפתנית כתב: יש לי בלנדר קטן בבית תוצרת בראון שאימי קנתה לי במתנה והוא מעולה לקיצוץ תבלינים ירוקים, ירקות, פירות וכמובן קרח. אשירה כתב: שאפתנית כתב: הנה מספר הצעות שאני אוהבת להכין בשבילי ובשביל המשפחה: א. סלט ירוק עם פטריות חמות וחזה עוף. ב. סלט ירוק עם טונה, זיתים וביצה קשה ג. סלט כרוב לבן, גזר, פלפל אדום עם דג סלמון. ד. סלט: טונה, מלפפון חמוץ, ביצה קשה, תפוח אדמה בינוני חתוך לקוביות והכל מעורבב עם כפית כמויונז, מעט חרדל ומלח פלפל לפי הטעם. אפשר להוסיף פטרוזיליה קצוצה או שמיר. ה. ממרח אבוקדו: חצי אבוקדו, בצל ירוק קצוץ מלח ופלפל. נהדר בתוך פלפל או כמטבל עם ירקות חתוכים ו. שווארמה של מאמא עוף או שווארמה בהכנה ביתית עם סלט גדול ועשיר. ז. תפוח, יוגורט לבן, 2 כפות קוואקר וקוביות קרח. להכניס לבלנדר עד שהכל מתרסק יחד. ארוחת בוקר של מירי משודרגת, קרירה ונעימה לחך. בתאבון בנות. בתאבון בנות!!!! תודה על הרעיונות, אגב, אני רוצה לקנות בלנדר טוב וחזק שכותש גם קרח, יש לך או למישהי אחרת מהפורום איזו המלצה בשבילי? edited by שאפתנית on 7/25/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2011 20:17
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני מחברת את הסטיק לקופסא שבתוכה אני שמה את הקרח וכל מה שנשאר זה לקטוש. dany כתב:
עם איזה חלק את קוצצת את הקרח?????????????? שאפתנית כתב: יש לי בלנדר קטן בבית תוצרת בראון שאימי קנתה לי במתנה והוא מעולה לקיצוץ תבלינים ירוקים, ירקות, פירות וכמובן קרח. אשירה כתב: שאפתנית כתב: הנה מספר הצעות שאני אוהבת להכין בשבילי ובשביל המשפחה: א. סלט ירוק עם פטריות חמות וחזה עוף. ב. סלט ירוק עם טונה, זיתים וביצה קשה ג. סלט כרוב לבן, גזר, פלפל אדום עם דג סלמון. ד. סלט: טונה, מלפפון חמוץ, ביצה קשה, תפוח אדמה בינוני חתוך לקוביות והכל מעורבב עם כפית כמויונז, מעט חרדל ומלח פלפל לפי הטעם. אפשר להוסיף פטרוזיליה קצוצה או שמיר. ה. ממרח אבוקדו: חצי אבוקדו, בצל ירוק קצוץ מלח ופלפל. נהדר בתוך פלפל או כמטבל עם ירקות חתוכים ו. שווארמה של מאמא עוף או שווארמה בהכנה ביתית עם סלט גדול ועשיר. ז. תפוח, יוגורט לבן, 2 כפות קוואקר וקוביות קרח. להכניס לבלנדר עד שהכל מתרסק יחד. ארוחת בוקר של מירי משודרגת, קרירה ונעימה לחך. בתאבון בנות. בתאבון בנות!!!! תודה על הרעיונות, אגב, אני רוצה לקנות בלנדר טוב וחזק שכותש גם קרח, יש לך או למישהי אחרת מהפורום איזו המלצה בשבילי? edited by שאפתנית on 7/25/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2011 05:20
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
אוקי אז לא אנסה כי הוא נראה לי עדין מיד ואין לי חשק להרוס אותו. אקורדיאון כתב: dany כתב: אקו עם איזה חלק את קוצצת קרח עם המוט הארוך או עם החלק שנראה כמו קופסא קטנה? אקורדיאון כתב: אכן שאפתניתי גם לי יש אותו,מעולה. יש סוגי סכינים שרוכשים עם המכשיר עצמו האמת שמעולם לא ריסקתי קרח. זה בדיוק אני למדתי את הלקח כבר שברתי פעם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2011 05:18
|
אוקי אז לא אנסה כי הוא נראה לי עדין מיד ואין לי חשק להרוס אותו.
אקורדיאון כתב:
dany כתב: אקו עם איזה חלק את קוצצת קרח עם המוט הארוך או עם החלק שנראה כמו קופסא קטנה? אקורדיאון כתב: אכן שאפתניתי גם לי יש אותו,מעולה. יש סוגי סכינים שרוכשים עם המכשיר עצמו האמת שמעולם לא ריסקתי קרח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2011 05:17
|
dany כתב:
אקו עם איזה חלק את קוצצת קרח עם המוט הארוך או עם החלק שנראה כמו קופסא קטנה? אקורדיאון כתב: אכן שאפתניתי גם לי יש אותו,מעולה. יש סוגי סכינים שרוכשים עם המכשיר עצמו האמת שמעולם לא ריסקתי קרח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2011 05:13
|
אקו עם איזה חלק את קוצצת קרח עם המוט הארוך או עם החלק שנראה כמו קופסא קטנה?
אקורדיאון כתב:
אכן שאפתניתי גם לי יש אותו,מעולה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/07/2011 05:08
|
אני לאחרונה ממש לא מכינה סלט,קוצצת את הירקות כך סתם וזה פשוט קייצי וטעים לי עם גבינה לבנה .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2011 22:50
 נחושה Posts: 6982
|
מירי מדברת בהרצאה על אוכל של קיץ ונתנה גם שני מתכונים נפלאים כל הכבוד שאפתנית על ההשקעה, לנינוש ל רעיון נחמד ולקרולין על הגיוון ולכולן... זה באמת עוזר כשאנו כותבות ומשתפות וככה כולנו עולים כיתה... אני אישית העברתי את התפוח+דנונה+קוואקר לסביבות 10:00, כי אז אני יושבת בכיף לאכול מעין "הפסקת עשר", בבוקר אני על פרוסת לחם+כף גבינה וקפה... הטיפ השני הוא להפחית קפה קר (אפילו ביתי) ומכיוון שאני כל הזמן במזגן לשתות תה צמחים/מים חמים עם לימון/נענע חם ולא קר... מים קרים עם קוביות קרח-מכריח ללגום לאט לגבי אוכל, ירקות בכל ארוחה, אפילו אם אין כוח לסלט אני מכינה טס גדול עם צנוניות פרוסות, עגבניות, פטריות, עגבניות שרי, מלפפונים וכמובן פלפ]ל אדום או בכמה צבעים...מה שנשאר נזלל בארוחה של אחרי או כנשנוש ביניים...(נשאר על השיש) הכי חשוב זה לאכול צבעוני, מגוון וטעיםםםםםםםםםם ובנחת... שוב, תודה על הטיפים של כולן מאוד עוזר נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2011 16:58
|
עם איזה חלק את קוצצת את הקרח??????????????
שאפתנית כתב:
יש לי בלנדר קטן בבית תוצרת בראון שאימי קנתה לי במתנה והוא מעולה לקיצוץ תבלינים ירוקים, ירקות, פירות וכמובן קרח. אשירה כתב: שאפתנית כתב: הנה מספר הצעות שאני אוהבת להכין בשבילי ובשביל המשפחה: א. סלט ירוק עם פטריות חמות וחזה עוף. ב. סלט ירוק עם טונה, זיתים וביצה קשה ג. סלט כרוב לבן, גזר, פלפל אדום עם דג סלמון. ד. סלט: טונה, מלפפון חמוץ, ביצה קשה, תפוח אדמה בינוני חתוך לקוביות והכל מעורבב עם כפית כמויונז, מעט חרדל ומלח פלפל לפי הטעם. אפשר להוסיף פטרוזיליה קצוצה או שמיר. ה. ממרח אבוקדו: חצי אבוקדו, בצל ירוק קצוץ מלח ופלפל. נהדר בתוך פלפל או כמטבל עם ירקות חתוכים ו. שווארמה של מאמא עוף או שווארמה בהכנה ביתית עם סלט גדול ועשיר. ז. תפוח, יוגורט לבן, 2 כפות קוואקר וקוביות קרח. להכניס לבלנדר עד שהכל מתרסק יחד. ארוחת בוקר של מירי משודרגת, קרירה ונעימה לחך. בתאבון בנות. בתאבון בנות!!!! תודה על הרעיונות, אגב, אני רוצה לקנות בלנדר טוב וחזק שכותש גם קרח, יש לך או למישהי אחרת מהפורום איזו המלצה בשבילי?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2011 16:41
|
אכן שאפתניתי גם לי יש אותו,מעולה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2011 15:59
 חיה'לה Posts: 885
|
שאפתנית היקרה, תודה על כל הרעיונות! אשתמש בהם!! שבוע נפלא, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2011 15:50
 רבקה Posts: 8411
|
חברות מקסימות תודה כל הכל מכל מלמדי השכלתי נבצע ונהנה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2011 15:45
 קרולין Posts: 6651
|
שאפתנית המשקיענית!!! וואו כל הכבוד לך !!!! רק ככה מצליחים!!! מצטרפת בחום לכל מה שכתבת...בקיץ הכי כיף לאכול קליל, לצרוב על מחבת פסים: חזה עוף, דגים, קציצות אפשר גם מעוף וגם מבקר אני מאד התאהבתי בעוף טחון... עושה מזה ממש כמו המבורגר...עם סלט גדול ו/או לחם מלא ו/או בטטה ו/או אורז מלא סוףףףףףףףףףף. היום הכנתי לצהריים את הסלט עוף שמירי הכתיבה יצא נהדרררררררררר. קניתי סלק ודלעת...והכנתי קרפצ'ו מהם...הדלעת בגרסה המתוקה עם סוכרה לייט וקינמוןןן לשעות הקשות...גם טעים, לוקח זמן ללעוס (זה לא מבושל) גם בריא וגם מהווה שינוי מרענן.... שיהיה לכולנו המשך שבוע נ ה ד ר ומלא ברעיונות.....קלילים.... לקיץ ולמשקל קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2011 14:09
|
יש לי בלנדר קטן בבית תוצרת בראון שאימי קנתה לי במתנה והוא מעולה לקיצוץ תבלינים ירוקים, ירקות, פירות וכמובן קרח.  אשירה כתב:
שאפתנית כתב: הנה מספר הצעות שאני אוהבת להכין בשבילי ובשביל המשפחה: א. סלט ירוק עם פטריות חמות וחזה עוף. ב. סלט ירוק עם טונה, זיתים וביצה קשה ג. סלט כרוב לבן, גזר, פלפל אדום עם דג סלמון. ד. סלט: טונה, מלפפון חמוץ, ביצה קשה, תפוח אדמה בינוני חתוך לקוביות והכל מעורבב עם כפית כמויונז, מעט חרדל ומלח פלפל לפי הטעם. אפשר להוסיף פטרוזיליה קצוצה או שמיר. ה. ממרח אבוקדו: חצי אבוקדו, בצל ירוק קצוץ מלח ופלפל. נהדר בתוך פלפל או כמטבל עם ירקות חתוכים ו. שווארמה של מאמא עוף או שווארמה בהכנה ביתית עם סלט גדול ועשיר. ז. תפוח, יוגורט לבן, 2 כפות קוואקר וקוביות קרח. להכניס לבלנדר עד שהכל מתרסק יחד. ארוחת בוקר של מירי משודרגת, קרירה ונעימה לחך. בתאבון בנות. בתאבון בנות!!!! תודה על הרעיונות, אגב, אני רוצה לקנות בלנדר טוב וחזק שכותש גם קרח, יש לך או למישהי אחרת מהפורום איזו המלצה בשבילי?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2011 13:24
 אשירה Posts: 4292
|
שאפתנית כתב:
הנה מספר הצעות שאני אוהבת להכין בשבילי ובשביל המשפחה: א. סלט ירוק עם פטריות חמות וחזה עוף. ב. סלט ירוק עם טונה, זיתים וביצה קשה ג. סלט כרוב לבן, גזר, פלפל אדום עם דג סלמון. ד. סלט: טונה, מלפפון חמוץ, ביצה קשה, תפוח אדמה בינוני חתוך לקוביות והכל מעורבב עם כפית כמויונז, מעט חרדל ומלח פלפל לפי הטעם. אפשר להוסיף פטרוזיליה קצוצה או שמיר. ה. ממרח אבוקדו: חצי אבוקדו, בצל ירוק קצוץ מלח ופלפל. נהדר בתוך פלפל או כמטבל עם ירקות חתוכים ו. שווארמה של מאמא עוף או שווארמה בהכנה ביתית עם סלט גדול ועשיר. ז. תפוח, יוגורט לבן, 2 כפות קוואקר וקוביות קרח. להכניס לבלנדר עד שהכל מתרסק יחד. ארוחת בוקר של מירי משודרגת, קרירה ונעימה לחך. בתאבון בנות. בתאבון בנות!!!!
תודה על הרעיונות, אגב, אני רוצה לקנות בלנדר טוב וחזק שכותש גם קרח, יש לך או למישהי אחרת מהפורום איזו המלצה בשבילי?
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2011 13:12
|
הנה מספר הצעות שאני אוהבת להכין בשבילי ובשביל המשפחה: א. סלט ירוק עם פטריות חמות וחזה עוף. ב. סלט ירוק עם טונה, זיתים וביצה קשה ג. סלט כרוב לבן, גזר, פלפל אדום עם דג סלמון. ד. סלט: טונה, מלפפון חמוץ, ביצה קשה, תפוח אדמה בינוני חתוך לקוביות והכל מעורבב עם כפית כמויונז, מעט חרדל ומלח פלפל לפי הטעם. אפשר להוסיף פטרוזיליה קצוצה או שמיר. ה. ממרח אבוקדו: חצי אבוקדו, בצל ירוק קצוץ מלח ופלפל. נהדר בתוך פלפל או כמטבל עם ירקות חתוכים ו. שווארמה של מאמא עוף או שווארמה בהכנה ביתית עם סלט גדול ועשיר. ז. תפוח, יוגורט לבן, 2 כפות קוואקר וקוביות קרח. להכניס לבלנדר עד שהכל מתרסק יחד. ארוחת בוקר של מירי משודרגת, קרירה ונעימה לחך. בתאבון בנות. בתאבון בנות!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/07/2011 11:40
 ליאת של יוני Posts: 189
|
אם אני בשרית ועדיין רעבה אני מכינה טחינה כמתבל עם הירקות החתוכים. אבל צריך להיזהר מהטחינה, שומן. מחכה לעוד רעיונות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2011 15:14
 נינוש Posts: 1442
|
ליאת חמודה, אני קונה דלי קטן של יוגורט, ואוהבת לנשנש עם מלפפונים קטנים, גם אני מחכה להצעות מועילות. שבת שלום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2011 15:07
 רבקה Posts: 8411
|
ליאת של יוני כתב:
אני רוצה שנכתוב עכשיו וככה נתרום אחד לשני כל מיני דברים "קלים" שאנו אוכלים בקיץ החם הזה. כמו חתיכות חזה עוף חזה עוף עם בצל, רצועות ירקות עם מטבל גבינה שהכנו (שום שמיר, פפריקה ובצל, זיתים ועוד). מחכה לעוד הצעות... אני מגיעה למצב שאני במטבח רעבה מאוד ואני לא יודעת מה בא לי לאכול משהו קל, מרענן, משביע צבעוני וגם טעים. edited by ליאת של יוני on 7/22/2011
על השיש כוס גדולה עם תה קר במגוון הטעמים וכל הזמן ללגום ממנו עוזר מאוד ושוב מאוד בענין השתייה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|