הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שלב ה ש מ י ר ה בדיאטה - מי אמר שזה קל?!!!!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
23/07/2011 11:49

קרולין
קרולין
יקרות שלי,
תודה לכולכן , איזה כיף ה ב י ח ד הזה שלנו.smile
אפי יקירתי,
הכי כיף זה להיות בתקופה שאת שולטת באוכל! זה ה - מקום להיות בו וגם אם קצת משתנים הדברים תמיד חשוב ונכון לחזור אליו.
וזאת בעצם כל התורה ללמוד לשנות חשיבה, גישה והתנהגות עם ה א ו כ ל. אין ספק שב"ה מירי , המסגרת והחוג המדהים שלנו אנו כל הזמן לומדים ועולים כתה בכל המובנים, והעיקר:
מקבלים כל הזמן תמיכה, עידוד וים של מוטיבציה וכלים להמשך הדרך.. ה ת ה ל י ך. כי לנו אלטרנטיבה אחרת! פשוט אין!
המשך שבת נפלאה לכולםםםםםםםם.
אוהבת
שלכם,
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
23/07/2011 10:02

חיוך מהלב
חיוך מהלב
שבת ברוכה לכן,
לקרולין היקרה,
בטח בטח שמירה על המשקל היא בדרך כלל לא פשוטה. יש מראה נפלא במראה. יש גם קצת "הרגשה שמגיע לי", ועבדתי קשה להגיע עד הלום. לחלום על כל מיני דברים שאוהבים זה טבעי. אבל באותה מידה אפשר לחלום על המכנס או השמלה במספר שאליו הגעת ואיך את נראית בו נפלא. האם זה עומד מול זה? בטח שלא. המחמאות גם הן משהו שמעודד. אך כשחס וחלילה עולים חזרה המחמאות כבר לא תהיינה שם. ומה עם הרגשת כובד שתחזור .... לא, לא כדאי. אפשר אולי לכתוב על כך ביומן קטן מידי יום ולראות כיצד את מתמודדת על בסיס שבועי. ואז מגיע היום שהולכים להישקל וגם לשמוע הרצאה של מירי וזה יותר טוב מכל זריקות עידוד אחרות נכון? כי לשמור על ההשגים זה הדבר החשוב ביותר לאחר שהגעת ליעד אליו רצית להגיע. מאחלת לך שבת שפויה והעיקר להתעסק בכל מיני דברים שאת אוהבת ומאמינה שמסיחים את הדעת מאיזה מאכל כזה או אחר שמפתה אותך. יודעת שהכל יעבור ואת תשארי רזה ומאושרת והעיקר תרגישי שאת שולטת במצב. זה הכי חשוב
שלך חנה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
23/07/2011 09:33

אשירה
אשירה
קרולין יקרה,
זאת פעם ראשונה שאני זוכרת שאת משתפת בקשיים בדיאטה, בדרך כלל את רק תומכת ועוזרת.
פנטזיות לא משמינות אבל כדאי לנתב אותם לדברים אחרים ולחלום לא על אוכל כדי לא לחיות עם הרגשת קיפוח וחסך,
סומכת עלייך ואוהבת,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
23/07/2011 04:57

אקורדיאון
אקורדיאון
EFF כתב:
אני פשוט לא מאמינה לעצמי - אבל בימים אלו אני אפילו לא מפנטזת. משום מה שום פיתוי "לא עושה לי את זה"..מירי הזינה אותי בכזו נחישות - ואין אין מילים בפי להודות !!!

מחוננת
0 קישור קבוע (Permalink)
23/07/2011 04:05

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
אפי כל הכבוד על הרצון והעשייה יישר כוח
וקרולין אהובה צודקת לא קל ותמיד שמנמוד אוהבת לבדוק גבולות ועל כן אנו במסגרת כול החיים תתחדשי על הזהב ותמשיכי בתובנותיך ובעשייה בטוחה שתמשיכי להראות מדהים smile בהצלחה
edited by דובונית אכפת לי on 7/23/2011
0 קישור קבוע (Permalink)
22/07/2011 18:05

dany
dany
כל הכבוד רוצה להידבק ממך.......................

EFF כתב:
אני פשוט לא מאמינה לעצמי - אבל בימים אלו אני אפילו לא מפנטזת. משום מה שום פיתוי "לא עושה לי את זה"..מירי הזינה אותי בכזו נחישות - ואין אין מילים בפי להודות !!!
0 קישור קבוע (Permalink)
22/07/2011 17:38

שאפתנית
שאפתנית
עלית על הגל אפילה ותנצלי את זה!!!
EFF כתב:
0 קישור קבוע (Permalink)
22/07/2011 17:09

dany
dany
אכן בחלומותינו מאמינים שנגיע לשלב השמירה אז אפשר........................
ובכן ממש לא!!!!!!!!!!!!!!
שלב השמירה הוא לכל החיים, מי שרוצה להישאר רזה, זו המציאות וחבל לשגות באשליות,
וכמובן זה אני מספרת מנסיון רב שנים, של להיות שם........... להפסיד בגדול............ לרדת שוב ושוב לעלות,
הראש השמנמוד לעולם לא נרגע, אך ההבנה יודעת שמי שרוצה להיות רזה צריך לעשות "הקרבה", ואמרנו מה שווה יותר???????????
אז מפסח השתוללתי ועכשיו יש המון חוב להחזיר .......... ומאד לא קל לחזור למסגרת ולמסלול, כי ההרגלים הרעים של העבר בצ'יק חוזרים וקובעים שורש עמוק.
וכמו שאתן אומרות החגים כבר ממש בפתח............. אז כדאי להתעשת, ולהכנס למסלול ולהתחיל לעבוד ברצינות.
שבת שלום והמון הצלחה לכן חברותי האהובות.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/07/2011 16:33

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן אני תמיד אומרת מבצע הירידה הרבה יותר קל מלהגיע ליעד להרגיש יפיפית הכוכבים על הר הכרמל וחובה חובה לעמוד על המשמר
יום יום ללא הנחות.ממש אסור להרדם בשמירה.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/07/2011 15:54

EFF
EFF
0 קישור קבוע (Permalink)
22/07/2011 15:30

ליאת של יוני
ליאת של יוני
ממש מזדהה איתך
אוי ואוי איזה פירות העונה:
ענבים גנבים,
אבטיח מבטיח אך מאכזב (העליה),
דובדבנים חמקמקים ("מה סיימתי את כל הקופסא?"),
ליצ'י בלי חרוז אבל גם ממכר.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/07/2011 15:29

ענת
ענת
הי קרולין מבינה אותך מאוד...זה לא קל אצבע על הדופק כל הזמן
שתהיה שבת בשליטה....
נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
22/07/2011 15:17

נינוש
נינוש
קרולין שרי
היעד היעד מתקרב ומתרחק בו זמנית
שתהיה לך שבת נעימה עם הרבה צחוקים!!!!!
שבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
22/07/2011 15:03

רבקה
רבקה
קרולינה יקירתי
אני אומנם לא הגעתי ליעד
אך גם מפנטזת על הרבה פיתויים
ואכן מחוברת לכל מילה בסלע שכתבת
לכולנו המון הצלחה והעיקר ההרגשה והמראה שאין להם מחיר
מ אחלת לך שבת קסומה וחיבוק
0 קישור קבוע (Permalink)
22/07/2011 12:53

קרולין
קרולין
הי לכולם,
אני כבר שנים עם מירי המדהימה שלנו, שנים בתהליך וכל השנים חלמתי להגיע ליעד ופינטזתי בגדול על סופי שבוע מלאים בפיתויים שאני אוהבת...עוגת גבינה , גלידה, שוקולד משובח
בקיץ: פירות העונה....אז חלמתי !!! אני כל הזמן לומדת ובודקת גבולות...מה לעשות אני שמנה בראש ואוהבתתתתתת לאכול!!! אין מה לעשות חברה, עוברים את הגבול = משלמים את המחיר!
בלעת = שילמת!!! גם בשלב השמירה ,כל הזמן חייבים לעמוד על המשמר לאכול במינון, לטעום קצת....אם טועמים יותר זה מתבטא במשקל ובגדול!!!
התהליך ארוך, מורכב, לא פשוט בכלל ו ל כ ל ה ח י י ם!
והכי חשוב: מזל גדול שאנחנו ב י ח ד בשפיות, במודעות, בעשייה ומגמת שימור ושיפור כל הזמן! מזל גדול!!!!!
לחיי ההצלחות הקטנות והגדולות של כולנו!
מאחלת לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מכל הלב: ים של הצלחה בתהליך הוא שווה הכל. בסוףףףףף להרגיש טוב ולהראות טוב שווה פי מיליוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מאחלה עוגת גבינה פירורים!!!
לא?!!! בוודאי שבטח...wink
שתהיה לכולנו שבת רגועה, נעימה, קלה בשמירה ובשליטה...מה שלא יהיה צריך להתחיל לחשוב על החגים...שמממש ממש שפתח....איך הזמן טס לו....
אוהבת שלכם,
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שלב ה ש מ י ר ה בדיאטה - מי אמר שזה קל?!!!!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!