23/07/2011 03:53
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
חיוך מהלב תמיד כייף ללמוד ולהנות מאלו שגדולים מאיתנו במיוחד אלו שיודעים לשמור על עצמם בריאותית שימרי גם את על עצמך ובהצלחה עם השהייה בבית בריאות מרובה ומירי יקרה תודה רבה על שיתופך הכנה ועל שמחת החיים הבריאה המדבקת שלך תודה ושתהנו כל חיייכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2011 15:57
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
מירי היקרה, כשמישהו נהנה אני שמחה בשבילו על כל דבר. אין מה לומר הופעה כזו מעוררת זכרונות משנות ה-70 ולראות גברים בגילו במיטבם עושה טוב על הנשמה בלי ספק. אני מאד מתגעגעת והשבוע אצטרך שוב רק להיות עימכם במחשבותי. הייתי באה ביום א' אבל יש לי כבר סידורים אחרים וביום ב' אני מתחילה את שלושת הימים שלי בבית. יש לי כבר המון מוטיבציה וגם דברים טובים לעשות בימים אלה שאותם אנצל למנוחה ועוד דברים חיוביים כמובן. מצאתי כמה "אוצרות" בבית כמו מפה שהתחלתי לרקום ועוד דברים שאני מתכננת. מסתבר באמת שאם עושים נכון, אוכלים טוב ולעניין וגם מפנימים את כל מה שאת מלמדת אותנו יש תוצאות והן מדברות בעד עצמן. איני רוצה לחזור על דברים שנאמרו כאן. אם קיבלת השראה מפול סיימון אז באמת יש למה לצפות גם בגיל 70 וזה עוד המון זמן. לי יש בני משפחה רחוקים אמנם שהם בני 96 ו-97 בקיבוץ רמת דוד עסוקים כתמיד. הוא "עזב" את עבודתו עכשיו בקיבוץ (עבד בבית מלאכה לצעצועי עץ) כי הוא מקים עכשיו מפלגה חדשה במכללת עמק יזרעאל עם הצעירים. תענוג לדבר איתו וגם עם אשתו האופטימיות היא נר לרגלם. ובברכת שבת ברוכה ושלווה לכולנו אסיים שלך באהבה גדולה חנה
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2011 15:45
 EFF Posts: 6417
|
מירוש..YYYY - איך לא נפגשנו??? אני צוחקת......
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2011 14:20
 אמסטרדם Posts: 74
|
מירי יקרה, מאוד שמחתי לשמוע שנהניתם בהופעה של סימון. מסתבר שאם עובדים נכון, אוכל , חיים נכון אפשר לנצח את הגיל. אני זוכרת שתמיד שמענו בתיכון את סימון וגרפונקל. ואת אכן מלמדת אותנו מהי איכות חיים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2011 13:46
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
פורום מדהים... אכן ההופעה המדהימה והשליטה של פול סיימון בן ה70 נתנו לי שוב מוטיבציה ענקית... בהופעה ראינו את שלמה ארצי מסובב את הראש לעבר קהל האלפים שמילא את האיצטדיון, אמרתי לאריה, בטח בדמיון הוא רואה את עצמו, מופיע כך, לא אתפלא אם זה יקרה בקרוב, שלמה ארצי בגילי וגם הוא סיפור הצלחה והתמדה, ממש מודל חיקוי.כל מי שמתבגר יפה ושומר על עצמו מעורר יראת כבוד..... וכל שכן שבני נוער ואנשים צעירים, חייבים לדעתי להיות במודעות ושליטה. בקיצור רק דברים טובים.... שבת שלום אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2011 12:23
 קרולין Posts: 6651
|
מירי יקירתי, שמחה לשמוע שנ ה נ ת ם מפול סיימון האגדי!! וכן, המבוגרים של היום אם הם אכן "שמורים" אין ספק שהם נראים ומרגישים הכי צעירים בעולם!!! איזה כיףףףף! שתהיה לך, למשפחתך היקרה ולכל באי הפורום הנפלא שלנו, שבת נהדרתתתתתת. רגועה ובשליטה. נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2011 12:08
 רבקה Posts: 8411
|
מירי'לה יקרה בטוחה שהיה כייף ושתמיד תהנו ושתהיה שבת שלום ומבורכת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2011 08:20
 נינוש Posts: 1442
|
מירי יקרה, מתארת לעצמי איזה התרוממות רוח היתה!!!! כייף לכם איך את מצליחה לראות בכל דבר את הקשר לרזון, איכות חיים ואוכל בריאות שיהיה סוף שבוע מהנה לכולנו!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2011 08:04
 ענת Posts: 3849
|
שבת שלום שמחה שנהנינתם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2011 06:22
 dany Posts: 19819
|
יופי של הופעה תענוג. שבת שלום ובהצלחה לכולנו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2011 05:48
 אקורדיאון Posts: 16382
|
איזה כיף,אכן הוא נראה שמור ושיריו קסומים. אכן אנו מקבלים את סוף השבוע עם המון מוטיבציה לשלוט באוכל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2011 05:23
 דרך המלך Posts: 5707
|
מירי יקרה שמחה שנהניתם אנחנן שמענו צלילים מהבית.שבת שלום ונשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2011 01:41
 חיה'לה Posts: 885
|
איזה כיף לכם!! אכן, במקומות האלה התחושה היא שאנחנו צעירים לנצח... שמחה לשמוע שנהנתם, ואין לי ספק שמראה טוב עושה טוב! תודה על האיחולים, ואני מקווה שאצליח להיות בסוף השבוע הזה בשליטה. אגב, הערב סיימתי את השיפוצים האחרונים בביתי, בתחילת השבוע אני מכניסה את הרכב שלי למוסך, כדי שיחליף לי את הפגוש המזעזע מאחור, וכדי שהאוטו ייראה 'כמו בן אדם' (סתם!!). אני מקווה שאחרי הרהיטים החדשים והשיפוץ של האוטו ושל הבית אצליח סוף סוף 'לשפץ' את עצמי!!! אוהבת, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2011 00:18
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חזרנו עכשיו מההופעה המדהימה של פול סיימון התרגשתי מהמעמד אלפי אנשים בכל הגילאים זרמו לאיצטדיון רמת גן , אוירה קייצית שמחה, ואני ששנים אוהבת את שיריו המקסימים שמחתי והתרגשתי לקראת ההופעה שהייתה פשוט מצויינת. הרבה זמרים מפורסמים מאד היו שם ופירגנו בגדול, אבל אני התפעלתי מהכישרון והכושר של פול סיימון ונגניו שהם אנשים מבוגרים..... איזה מרץ איזה חיות..... ובראיון שנתן היום בעיתון, הוא סיפר שהוא שומר על קולו, לא מעשן לא שותה אלכוהול,ואני בטוחה שהוא אוכל נכון. הוא רזה וקליל ומופיע כמו זמר רוק צעיר. היה כף לראות שהעולם שייך גם למבוגרים, שמוכשרים עובדים ודואגים לעצמם.... במחשבות שמחות ואופטימיות ניכנס לסוף שבוע של שליטה ונתראה עם ירידות יפות במעמד השקילה. לילה טוב אוהבת אתכם מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|