21/07/2011 22:36
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד שלום לכולם, כן מירי היקרה - גם היום חדרת עמוק מאוד אל לבי. אני מאמינה גדולה בדמיון מודר, וזוהי אחת התובנות העמוקות ביותר שמשפיעות עליי מאוד. אכן, לא אחת אנחנו מניעים דברים באמצעות הדמיון המודרך, והוא שסולל את דרכנו. אני אישית חוויתי כמה הצלחות בימי חיי בזכות הדמיון המודרך. אמי גם ממש ממש מתחברת לתפילות האישיות בלילה, רגע לפני השינה, ומאמינה שיש להן כוח אדיר ובכלל מירי, כוח השכנוע הפנימי שלך חזק כל כך, עד שאני מתחזקת באמצעותו גם בתחומים אחרים. המשפט שנגע בי חזק מכולם קשור לזוגיות ולמציאת בן זוג, ואני מסכימה אתך שחלק מהאוטו סוגסטיה ומהשתדלות קשורים גם לשיפור המראה האישי, ובעיקר לדיאטה ולשמירת המשקל. מירי היקרה, בנוסף לדברים החזקים שהשמעת בהרצאה גם היית נראית נפלא, וכמו תמיד, את מודל לחיקוי וליישום... ול-'סקופ' של התגובה: אתמול נפלתי בפח בסופר, וקניתי במבצא 2 חבילות של חטיפי גרנולה עם סוכר חום, שיהיה... למזלי הטוב, לא פתחתי אותן, ולכן מיד עם תום ההרצאה, יצאתי לסופר והחזרתי את שתי החבילות!! מזל גדול!!!!! וכל זה מירי, בעקבות השדר הנחוש, העיקש, המנצח של ההרצאה!! ובכלל, לחשוב טוב - יהיה טוב!! מירי היקרה, שוב תודה על הכול הכול הכול!! אין כמוך!!! שלך באהבה, חיה
|