23/07/2011 03:38
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
טרי אהובה נכתב הכל מחבקת ותומכת בך לימים קלים ומחזקת את דברי מירי אין לצפות ועוד על אחת כמה וכמה כשזו אינה פעם ראשונה מבלי להכיר את אימך אלא מסיפוריך היא הייתה אישה זהב ואתם משפחה מדהימה אז אל לך לקחת ללב שימרו על עצמכם זה החשוב בשורות טובות ועוד נדבר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2011 20:28
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד טרי היקרה, לבי לבי עלייך... עם זאת, 'ציפיות נועדו לכריות', ולדעתי ככל שתעסקי בעניין יותר - כך מערכת היחסים עם משפחתך תלך ותתערער. לדעתי - השתדלי להימנע מחיכוכים עם האנשים שהיו יקרים כל כך לאמך. אולי אז המתיחות תדעך, והקרבה תחזור לקדמותה. והכיקר - שמרי על הכוחות ועל הבריאות. חבל על כאבי הלב!!! אוהבת ומחבקת, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2011 18:39
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טרי יקרה אני כותבת לך את האמת שלי.... הייתה אזכרה לאמי היקרה, לא ציפיתי שאף אחד יגיע ולא התאכזבתי כשאף אחד לא בא. אני הייתי וזה מה שחשוב, האמת אני לא מתחברת לטקסים ואזכרות, את מי שאהבתי הוא איתי לנצח...... אני גם לא הולכת לאזכרות, כך שחבל לי שאת נפגעת ולוקחת ללב, תכבדי את משפחת אימך, זה לא אומר שהם לא כואבים או מתגעגעים. במרוץ החיים לכל אחד יש את היום יום שלו, ואי אפשר לשפוט, אני בטוחה שהם אוהבים אותך מאד, והקשר בכל משפחה לא תמיד נשמר לפי ציפיות, אל תצפי ואל תתאכזבי, יש לך משפחה גרעינית חזקה אוהבת ותומכת וזה הכי חשוב. שיהיו לך חיים בריאים ומאושרים כי מגיע לך את אשה זהב וכמי שזכתה להכיר את אימך היפיפיה והטובה, היא בטח לא רוצה שתהיי בכעס ובעצב. אוהבת ומחבקת אותך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2011 18:18
 אקורדיאון Posts: 16382
|
טרילה יקירה השבת לעצמך יש לך אחיות בעל ילדים התמקדי בהם שנותנים לך כח . זו אימך וגם כך ז לא קלה ההתמודדות אז שיהיו בריאים באשדוד ואת תעשי את אשר את רואה לנכון. יגיעו טוב ולא אימך תקבל את הכבווד הראוי מכם. אין טעם להתרגז. חיבוק גדול לחיזוק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2011 17:20
 ענת Posts: 3849
|
טרי מבינה אותך,אל תצפי!!!!העיקר אתם מי שחשוב לו יבוא מתי שתעשו זה גם ידוע שאם הזמן באים פחות חזקי ואמצי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2011 17:08
 dany Posts: 19819
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2011 16:13
 טרי Posts: 168
|
תודה לכולכם על העידוד והתמיכה טיפה נרגעתי סופ"ש נעים נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2011 14:40
 רבקה Posts: 8411
|
טרי יקרה חבל באמת שזה כך קורה את תנהגי לפי ראות עינייך ותראי רק את הטוב לא שווה להתרגז ולהתעצבן זה לא מוביל לשום מקום את ומשפחתך היקרה והקרובה תקיימו את האזכרה בתאריך הנכון כי כך נהוג ירצו יבואו לא ירצו לא יבואו שיעבור לך בקלות הכל ממשיך קדימה חזקי ושמרי על עצמך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2011 11:39
 סיסי 17 Posts: 618
|
איזה שיתוף... כל הכבוד שאת רואה את חצי הכוס המלאה רק משם תצמחי אל תצפי מאנשים כדי שלא תתאכזבי תיאחזי במשפחה הקרובה וממנה תהני
ההפסד הוא כולו של מי שלא בא... חיזקי ואימצי סיסי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2011 11:36
 לייסי Posts: 623
|
טרי היקרה, אל תעלבי ואל תקחי ללב את ההחלטוה של המשפחה המורחבת. שיעשו מה שהם מרגישים ואת - תעשי בטל ומבוטל! היעיקר שיש לך את המשפחה היקרה המצומצמת שלך - ואתם תעשו מה שאתם מרגישים. אני אשתף אותך במשהו אישי ומזעזע יותר - יש לי אח אחד שלא מטריח את עצמו אפילו פעם בשנה לעלות לקבר הורינו היקרים. לפי השקפתו -הם במילא לא יודעים ולא מרגישים אם הוא בא או לא!! אז אני הולכת כל שנה עם בעלי וילדיי ( ולפעמים גם לבדי במשך השנה). אני מאחלת לך רק טוב ושמחות ותעשי תמיד רק מה שטוב ומתאים לך !
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2011 11:35
 dany Posts: 19819
|
טרי מתוקה תנחומי על אמא זה לא קל לאבד אמא בגיל כל כך צעיר , ותודה לאל שיש לך את אחיותיך ואת בעלך והילדים. בנוגע לדודים זה לא קל, אך כפי שכבר אמרו לך כאן אין צורך להכריח אף אחד, ואם הם לא מרגישים צורך להגיע אז זה עצוב אך כך זה בחיים לא הכל פייר וצודק. אתם תערכו את האזכרה כפי שאתם רוצים ומי שמספיק חשוב לו יצטרף ויגיע. חיבוק חזק דני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2011 11:23
 קרולין Posts: 6651
|
טרי יקרה, זה אכן ממש ממש לא נעים ולא רצוי, אבל זה מה יש ועם זה את צריכה ללמוד לחיות הכי בשלום שאפשר. כעס ומירמור לא מובילים לשום מקום...כידוע לך.... לכן יקירתי, תתרכזי בטוב שיש לך! ויש לך תודה לאל. נשיקותתת ורק טוב שיהיה לך. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2011 10:52
 אשירה Posts: 4292
|
טרי יקרה, ליבי ליבי איתך וכואבת אני את תחושת העלבון שלך. קשה להבין אח ואחות שלא חולקים כבוד לאחותם ולבנותיה ולא באים להשתתף איתכם, אינך צריכה להתחנן בפניהם ולהביא אותם בכוח, תהיי שלמה עם עצמך ותאמיני בעצמך, הם אלה שצריכים להרגיש לא בנוח, תתנחמי במשפחתך הקרובה והאהובה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2011 10:46
 שאפתנית Posts: 8392
|
טרי אני מבינה לליבך אבל את חייבת להיות חזקה ולא לתת לדודים שלך את הכוח להשפיע עליך. הם לא באים שלא יעשו טובות, לא משנה אם זה מטעמי קמצנות או נוחות. הם לא מרגישים צורך לעשות כבוד לאמך אז עדיף שלא יעשו בכלל!!! לגבי מה יחשבו אנשים שיבואו לאזכרה ולא יראו את הדודים שלך אז זה לא צריך להטריד אותך בכלל ואל תתביישי, להפך תהיי גאה ותאמיני לי שהם ידעו שמי שלא בא עשה את זה מבחירה חופשית ולא חלילה בגלל הוראה שקיבל ממך אז אל תחשבני ואל תתבישי להגיד לאנשים שהם לא הגיעו בגלל שהם כבר עשו מבצע 1+1 שתי אזכרות במכה אחת. שלא תדעי עוד צער ותהיי חזקה. אכן בורכת באחים, בעל וילדים אז תהני מהם וכל היתר באמת לא חשוב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2011 10:37
 טרי Posts: 168
|
היי, בשבוע הבא ב 27/07 יש לאימי אזכרה של 3 שנים. המשפחה שלה מאשדוד צילצלה(אחותה העשירה) ואמרה שלספתא יש אזכרה ביום שני אז הם יעשו לאימי על הדרך באשדוד. אין לי מילים לגבי התחושות שלי לגבי המשפחה שהיתה כל כך קרובה אלינו ובעיקר לאימי. אני פגועה ונעלבתי ואני מאוכזבת. דרך אגב שנה שעברה זה היה אותו סיפור ואחותי לא התאפקה ונבחה עליהם והם באו בכוח!!!!!!!!שזה הכי דוחה. הכי כואב זה שהם כך כך עשירים והם מתקמצנים על הדלק מאשדוד לבתים. היא עוד אומרת לי הרב אמר שאפשר להקדים אזכרה,מה עם כבוד לאמא ואלינו???????? כל החברים של אימי יהיו בבית כנסת ואח שלה ואחות של אימי לא יהיו איזה בושה וזה מטעמי נוחות ודלק. לא נשארה לי משפחה טוב שאימי עשתה לי אחיות ואלוהים שלח לי בעל וילדים מקסימים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|