23/07/2011 03:26
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
לצערנו עם כל הקידמה נתקלים לא פעם גם בהורים שמעדיפים את הדרך הקלה כל הכבוד שהלכת לחוויה ובישלתם מזין יותר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2011 15:03
 רבקה Posts: 8411
|
חברות יקרות תודה על ההזדהות ואכן זאת היתה חוויה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2011 08:30
 דרך המלך Posts: 5707
|
רבקה את בהחלט צודקת. שביקרתי את הילד במחנה כולם היו עם שקיות של בורגר ומקדונלדס ורק אני עם סלים של סבתא....ואין כמו האוכל של סבתא..... מאמינה שנהנת מהביקור וגם הנכדות עושות חיים סוף שבוע נפלא סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2011 08:18
 שאפתנית Posts: 8392
|
רבקלה אני מסכימה עם כל מילה שלך בנוגע לאוכל. ביום שלישי בערב היינו בהקרנת סרט עם הילדים (העירייה מקרינה לרגל הקיץ בכל יום שלישי סרטים לילדים ולמבוגרים). אני יצאתי מהבית עם בקבוק מים גדול ופופקורן שהכנתי לילדים לסרט. בדיוק כמו שאת מתארת רבקוש, כל האנשים מסביב היו עסוקים רק בללעוס ומה הם לועסים? פיצות, מלא חטיפים, כמובן שהם לא פוסחים על המשקאות המוגזים ואני חטפתי חלחלה, אמרתי לבעלי תסתכל לא להאמין מה קורה סביבנו, אף אחד לא מוציא חס וחלילה ירקות חתוכים לילדים או פופקורן בלבד כולם עם חמציצים, ציפסים, במבות והרבה הרבה מוגזים פשוט לא להאמין שאנשים לא מבינים איזה נזק הם עושים לילדים שלהם וכל זה בשעה 21:00 בלילה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2011 06:43
 אשירה Posts: 4292
|
מחזיר אותי לתקופות שהילדים היו בצופים, גם אנחנו עמדנו בתורים ההזויים הללו והגענו למחנה עם השקיות הקרות ונוטפות השומן, בדיעבד אני לא מבינה למה הסכמנו לכך, אבל היינו מסוג ההורים המצייתים לבקשות כדי שרק הילדים לא ירגישו "מקופחים". היום לשמחתי ה"ילדים" הפכו להיות בעלי מודעות לאכילה בריאה. נחמד להיזכר!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2011 05:20
 dany Posts: 19819
|
חוויה חוויה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2011 05:17
 אקורדיאון Posts: 16382
|
סבתא גזעית!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2011 19:44
 קרולין Posts: 6651
|
רבקה יקרה, איזה כיףףף לבקר את הנכדיםםםםם ועוד עם אוכל מהביתתתתתתתתת. כל הכבוד ! וכן את צודקת הג'אנק פוד זה פשוט נורא! נשיקותתתת קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2011 16:01
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
איזה כיף שיש לך נכדים כל כך גדולים ואת נראית ממש נערה צעירה. אוכל של מקדונלד ש"לא נדע". את צודקת שבטח הילדים ציפוי לאיזה משהו מהבית בישול של אמא. אבל הדור של היום הוא לא מה שהיה פעם. כי פעם לא היו מקדולנד ודומיהם. מי שהביא טעם של בית, יוצר געגוע לבית ולטעמים של אמא או סבתא ואין דברים שדומים לזה זה הולך איתנו כל החיים הטעמים ההם של הבית. זה גם הטעם וגם האהבה שאופפת אותנו בבית. אשרייך שזכית לנכדים גדולים. מחנה גדול גם אני הייתי נוסעת כל שנה. בדרך כלל זה היה בקיבוץ עין החורש נדמה לי בזמני. אבל לא חשוב. המפונקים האלה לא נורא גם להיות במחנה זה תקופה וזה עובר וחוזרים למזגן ולמחשב ולמה לא.אני מקווה שגם יום אחד אוכל לבקר את נכדותי התאומות במעין מחנה כזה ולזכור את הדברים החשובים שכתבת כאן.בברכת קיץ לא קשה אלא נעים במידת האפשר ולא כל כך דביק. שלך באהבה
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2011 13:53
 רבקה Posts: 8411
|
אתמול ביקרתי במחנה קיץ של הצופים את שתי נכדותי והחוויה היתה מרשימה המחנה נצא ביער לביא חבר'לך יציאת מצריים על אף שלא הייתי היתה פה ואתמול כל ההורים עם סלים ואוכל מפה עד הודעה חדשה אנחנו הבאנו ל"מורעבות" אוכל מבושל כיד המלך הסתכלתי על הבאים וכולם אוחזים ביד שקיות מלאות של מקדונלדס מקדונלדס בצומת גולני עשה אתמול קופה חבל על הזמן מסתבר שהחיים הקלים בקניית אוכל עדיין עושה טוב להורים ולילדים כאחד אני דווקא חושבת שברגעים כאלה ילד מחכה ומתגעגע לאוכל שהוא אוהב מנפלאות הבישול של אמא בקיצור זאת הייתה חוויה לראות את הדור הצעיר מתמודד עם קיץ חם ולוהט ביער מלא אבק עם מקלחות ושירותים "לא עליינו" העיקר שיהיו לנו בריאים וחזקים כמובן שהביקור היה מבוסס על אוכל, אוכל והרבה אוכל החוויה על קצה המזלג ♥♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|