הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כשהרצון פוגש את היכולת רק אז אפשר לעשות שינוי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
23/07/2011 08:57

אשירה
אשירה
שלולית יקרה,
ראשית מזל טוב ליום הולדתך,
כל הכבוד על ההפנמה והתובנות,
ובקשר לגיס, יפה יעצה לך דני למרות שזה לא כל כך קל,
מירי מציעה לנו להתרחק מאנשים מרעילים אבל כשזה בתוך המשפחה זה לא פשוט, את גם רוצה להיות נאמנה לעצמך וגם לא לתת לאחרים לדרוך עלייך,
אולי התעלמות ואדישות מופגנת זו אחת הדרכים אבל רק בתנאי שתביאי את עצמך לכך שזה באמת לא ישפיע עלייך,
בהצלחה רבה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
23/07/2011 03:16

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
שלולית חמודה
ברוך שובך המון מזל טוב ליום הולדתך
כל הכבוד על הירידה עד כה
ויישר כוח על כל התובנות שהחכמת בהן ...
וכמו שאנו יודעים תמיד יש לאנשים מה לומר ולכן צריך לבחור בחוכמה מה לקחת איתנו ומה לא ...
בהצלחה בהמשך דרכך smile
0 קישור קבוע (Permalink)
20/07/2011 13:36

רבקה
רבקה
שלולית יקירה
תראי איזה פרגון ואהדה יש כאן אצלינו
אז מה אם הגיס אומר שיגיד
את כבר למדת להתנהג איתו וזה נהדר
שלולית המון מזל טוב ליום הולדתך
ירידה נהדרת קיבלת כמתנה
וכל רצונותייך אמן שיתגשמו
המשיכי יקירה והצליחי
0 קישור קבוע (Permalink)
20/07/2011 09:20

רעותה
רעותה
שלוליתי ,
איזה הפתעה ,
שמחה שחזרת בתשובה ואלינו.
נשיקות ,
רעותה
0 קישור קבוע (Permalink)
20/07/2011 07:43

שאפתנית
שאפתנית
שלולית ברכות חמות ליום הולדתך וכל הכבוד על 3 הק"ג שנשרו מגופך.
כל הכבוד על הסבלנות והאיפוק שהפגנת כלפי גיסך, לפעמים אנשים שוכחים מה מקומם אבל תמשיכי להתעלם מהם ותאהבי את עצמך (יפה מאוד ענית לו שאת יפה בעיניך) כי רק את יודעת מה טוב ומה מעצים אות וזה מה שחשוב וכל דברי ההבל של הסביבה לא נכנסים לאוזניים שלנו בכלל.
ושוב, מזל טוב ענקי!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
20/07/2011 05:29

dany
dany
שלולית יקרה
מזל טוב ליום הולדת בהמון אהבה.
את מתגברת יפה על המכשולים , ועצם ההבנות הנהדרות שאת רוכשת ומפנימה הם אפילו חשובות יותר מהירידה במשקל.
את יודעת שינוי הרגלים והתמדה הם חלק חשוב חשוב ביכולת שלנו להישאר במצב הזה ולא לחזור אחורנית.
ובנוגע לגיסך, נדמה לי שכבר פעם דיסקסנו את הנושא הכאוב הזהupset זה אמנם גיס אבל זה לא אומר שחייבים להיות מנומסים תמיד................
שיחפש לו עץ אחר לטפס עליו בלשון פשוטה ולא נעימה.
וכנראה שיש לו איזו בעיה לא פתורה............ אז אולי את יכולה לומר , אני לא יודעת מאיזה צד הוא גיסך, או מאחותך או מבעלך, פשוט לומר להם שירד ממך וזהו!!!!!!!!!!!!!
אנחנו כאן מפרגנים לא רק לירידות אלא גם לשינוי חשיבה, לכל ניואנס קטן של למידה והתבגרות בדרכנו.
שתיהיה לך שנה נפלאה והמון המון הצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
20/07/2011 04:58

אקורדיאון
אקורדיאון
המון מזל טוב ליום הולדתך ושאפו על הירידה,המשיכי וההצלחה מובטחת.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/07/2011 00:56

קרנושה
קרנושה
שול, אתה מהממת ושאף אחד ל א יגיד לך אחרת♥
והמון המון מזל טוב אהובה..את רק הולכת ומשתבחת משנה לשנה..ועם ההרזייה האיכות חיים רק מתעצמת ונעימה יותר. נשיבוקים♥
0 קישור קבוע (Permalink)
20/07/2011 00:12

מיכל שרון
מיכל שרון
שלולית באמת כיף גדול שחזרת אלינו!!!
כל הכבוד על ההישג המדהים... צליחת שבוע יומולדת ללא עלייה זה הישג מרשים לכל הדעות!!!
אז שוב שאפו על ההישג, על מה שכבר ירד וכמובן (גם אם באיחור) יומולדת שמח והמון מזל טוב (:
0 קישור קבוע (Permalink)
20/07/2011 00:09

miribelkin
miribelkin
Administrator
שלולית יקרה ומוכשרת מזל טוב ושפע ברכות ליום הולדתך....
התבגרת בשנה אבל לפי כתיבתך החכמת בהמון שנים קדימה....
גאה בך מאד ואל תשימי לב, לאנשים לא מפרגנים.
אני מפרגנת ואוהבת שלך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
19/07/2011 23:09

קרולין
קרולין
שלולית יקרה,
כיף גדול שחזרת למירי ושחזרת לכתוב ולשתף.
אין מחיר לחוג של מירי! חוג איכות החיים של כולנו.
שיהיה לך ים של מזל טוב ליום הולדתךhappy birthday רק טוב, אושר, שמחה והמון הצלחה ב ת ה ל י ך .
נשיקות
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
19/07/2011 20:43

שלולית
שלולית
סגרתי חודש אצל מירי, בחזרה בתשובה, השלתי 3 קילוגרמים. אני מרגישה רזה..... מי שסביבי לא אומר הרבה כך שאני משערת שיש עוד מה להוריד.
אבל, לא כל כך אכפת לי מאחרים כרגע, יותר חשוב להתמקד במטרה, לדבוק בה ולהיות בבועה שלי מבלי שיסיחו את הדעת. לפני שבוע, ביום רביעי חגגתי יומולדת, מספר גדול, 45..... ונסענו וידעתי שלא אוכל אוכל דיאטטי אבל גיליתי שכשהרצון חזק האיפוק אף הוא מתחזק, נכון שלא עבדתי בטיול עם תפריט.... אבל בהחלט עבדתי עם השכל ועם מירי על הכתף וצלחתי את יום ההולדת ללא עליה. מצאתי את עצמי אוכלת לא מסודר וכמו שמיכל שרון כתבה קצת הולכת לאיבוד ובמיוחד עם השפע בחוץ אבל ניזכרת במה שמירי אמרה , מחזיקה חזק ולא מתפתה. מחרתיים יש טיול לירושלים, בר מצווה, שוב ארוחה במסעדה, הארוחות בחוץ לא מקילות עליי, אני לא מצליחה תמיד לשלוט, אבל רק טועמת, לא מגזימה.
הלוואי ואצליח. אני מוצאת שכשאני בבית אני לא מוסחת מאוד, יכולה להתגבר, מקפידה לשתות ואפילו נהנית מיוגורט, אין דמיונות על ארוחות גדולות, הריר כבר לא מוביל לכל מיני שחיתויות ולכן יותר מתמיד ברור לי שאני רוצה וכשאני רוצה - אני יכולה.
הגיס שלי, ההוא, שוב העיר לי השבוע ושוב שאל למה אני לא יכולה לשמור על ההרזיה שלי - מה כל כך מפריע לו??..... עניצתי בצורה כל כך יפה וסבלנית שאני אכן לא מצליחה וזה בסדר כי אני מודעת לקשיים שלי וגם שנאי מחשיבה את קבוצת התמיכה של מירי כמקום שמעצים אותי, שנותן לי לחשוב על עצמי מעבר ושבזכות כך אני בכל זאת לא הופכת ליותר גרוע. מה גם שלא התאפקתי ואמרתי לו שלדעתי אני נראית נהדר - אני גם מאמינה בכך בעצמי. ולבסוף קינחתי ואמרתי לו שלו כולם היו יודעים להחזיק בדיאטה לאורך זמן ולהמשיך להרזות היו נעלמים.... הוא שוב לא הקשיב להסבר שלי, הפעם עם ההתבגרות בגיל הבנתי אחת ולתמיד שכל השנים הללו שהוא שואל ו/או מקניט זה משום שהוא רוצה להציק ולא באמת לתמוך או לעזור שהרי אחרת מדוע לו לאדם להעיר לי כל כך הרבה. אז הנה תובנה של צמיחה בשנה - שיגידו מה שיגידו, אני כאן בשביל עצמי, אצל מירי אני חיה, חושבת עושה ובעיקר רגועה - כל השאר ? איך אומרים בשיר? אז יללה ביי......

ימים טובים ומהנים

שלולית
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » כשהרצון פוגש את היכולת רק אז אפשר לעשות שינוי

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!