20/07/2011 19:23
 אקורדיאון Posts: 16382
|
רבקה כתב:
אקורדיון חברתי אני רק מתפללת בשבילך את תפילת הלילה שלא תטעי בבוקר ובמקום לקפה תפני לשוקולד אני יודעת שכאשר את במיטבך זה יחזיק מעמד החוב יתחסל והשוקולד ימתין אני מבינה שהיציאה למרפסת גם בבעייה ח ח ח ח נשיבוקים לא אין סיכוי כי הם לא יפתחו בשבע בבוקר.אני חזקה ומחוזקת ואת השוקולד יקנו אחרים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2011 13:27
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיון חברתי אני רק מתפללת בשבילך את תפילת הלילה שלא תטעי בבוקר ובמקום לקפה תפני לשוקולד אני יודעת שכאשר את במיטבך זה יחזיק מעמד החוב יתחסל והשוקולד ימתין אני מבינה שהיציאה למרפסת גם בבעייה ח ח ח ח נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2011 09:42
 dany Posts: 19819
|
ממש כך
שאפתנית כתב:
אלה הדברים האמיתיים שנוגעים לנו ולכן השרשור הרגשי והארוך הזה מופיע פה. dany כתב: שמתם לב איזה שירשור?????????????????????????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2011 07:44
 שאפתנית Posts: 8392
|
אלה הדברים האמיתיים שנוגעים לנו ולכן השרשור הרגשי והארוך הזה מופיע פה. dany כתב:
שמתם לב איזה שירשור?????????????????????????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2011 05:17
|
ככה זה שמדברים על דברים ברומו של עולם..................
אקורדיאון כתב:
dany כתב: שמתם לב איזה שירשור????????????????????????? חחחחחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2011 05:11
|
dany כתב:
שמתם לב איזה שירשור????????????????????????? חחחחחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2011 05:07
|
שמתם לב איזה שירשור?????????????????????????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2011 05:06
|

tutit כתב:
שיואו ...שוקולד זו החולשה שלי.........................באמת עדיף לא להכנס אם את יכולה.......
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
ממש כך
אקורדיאון כתב:
dany כתב: קצפת זו מילה ממש גסה אצלי................. אקורדיאון כתב: miribelkin כתב: טלי יקרה כמי שגרה בשכנותך, אני מוכרחה להגיד לך שהשוקולד הוא רק דובדבן על קצפת המעדנים שמפוזרים בשכונה...... החכמה ואני כמובן מיישמת אותה, זה לא להיכנס בכלל. ואז לא קורה כלום. כשאני נכנסת מידי פעם, אני מקבלת תיזכורת של קילו עלייה. וזה לא שווה. לא להיכנס....לא להתחיל עם הביס הראשון. זה מצליח. לילה טוב אוהבת מירי מירוש לכל אחד יש דובדבן אחר על הקצפת אבל יחד עם זאת ברור לחלוטין שלא מתחילים ולא נכנסים. חחח הוא שאמרתי כל אחד והדובדבן שלו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
כפי שאפי אומרת לעיתים לא צריך שהמוקשים יהיו בחוץ הם בהחלט יכולים לשכון בבית.................. ובתקופות חזקות לא רואים אותם , אבל אף פעם אי אפשר לחזות מתי תגיע הנפילה ואז אבוי מה שנמצא ...........מחוסל!!!!!!!!!!! אז רצוי שלא יהיה!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
EFF כתב: אקו יקרה...למי שמאמין..כנראה שמישהו למעלה מעמיד במבחן את יכולת האיפוק שלך וכוח הרצון...אני סומכת עלייך. אגב, אני לא צריכה ללכת רחוק - אצלי בבית מתנהל מטבח די עשיר ומגוון- ואני נמנעת (בתקופות טובות...) מלטעום אפילו..עשיתי את זה שנים רבות עד לתקופה שלפני כמה חודשים שקצת התפרעתי. אבל בזכות מירי חזרתי לעצמי ואני ממש גאה. מוכר מאוד יקירתי.כשאני ממש בשליטה ובתקופה טובה גם שוקולד יכול להיות במקרר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
dany כתב:
קצפת זו מילה ממש גסה אצלי................. אקורדיאון כתב: miribelkin כתב: טלי יקרה כמי שגרה בשכנותך, אני מוכרחה להגיד לך שהשוקולד הוא רק דובדבן על קצפת המעדנים שמפוזרים בשכונה...... החכמה ואני כמובן מיישמת אותה, זה לא להיכנס בכלל. ואז לא קורה כלום. כשאני נכנסת מידי פעם, אני מקבלת תיזכורת של קילו עלייה. וזה לא שווה. לא להיכנס....לא להתחיל עם הביס הראשון. זה מצליח. לילה טוב אוהבת מירי מירוש לכל אחד יש דובדבן אחר על הקצפת אבל יחד עם זאת ברור לחלוטין שלא מתחילים ולא נכנסים. חחח הוא שאמרתי כל אחד והדובדבן שלו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2011 05:04
|
קצפת זו מילה ממש גסה אצלי.................
אקורדיאון כתב:
miribelkin כתב: טלי יקרה כמי שגרה בשכנותך, אני מוכרחה להגיד לך שהשוקולד הוא רק דובדבן על קצפת המעדנים שמפוזרים בשכונה...... החכמה ואני כמובן מיישמת אותה, זה לא להיכנס בכלל. ואז לא קורה כלום. כשאני נכנסת מידי פעם, אני מקבלת תיזכורת של קילו עלייה. וזה לא שווה. לא להיכנס....לא להתחיל עם הביס הראשון. זה מצליח. לילה טוב אוהבת מירי מירוש לכל אחד יש דובדבן אחר על הקצפת אבל יחד עם זאת ברור לחלוטין שלא מתחילים ולא נכנסים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2011 05:04
|
כפי שאמרנו הכל עניין של פרופורציות אפילו בניסוחים. שמחה בשבילך שיש שיפור ברמות שונות של הבדיקות ושאת עומדת בגבורה בכל השינויים ומקבלת זאת בצורה כל כך יפה, כל הכבוד. אחרים היו כבר מתבכיינים על מר גורלם ואילו את רואה את היופי . ושוקולד................. באמת עניין של טעם, זה לא שאני לא אוהבת...........אך הוא לא זה שיפיל אותי............ לעומת גלידות למשל
חיוך מהלב כתב:
יקירותי, קודם כל אני מאחלת לכולכן/ם שהבעיה בחיים תהיה שוקולד או איזה ארטיקים. אלה "צרות של עשירים". למה? כי אלה דברים שאפשר להתמודד עימהם. לעיתים פחות ולעיתים יותר אבל ניתן לטיפול די טוב. אני למשל הייתי מכינה לי בימים רגילים מעדן שכולל גבינה 5% ריקוטה + פריגורט או מוסיפה לגבינה וליוגורט רגיל קצת שוקולית (איזה כפית או 2) מערבבת ואומרת לעצמי שזה שוקולד שכבות לבן ושחור ואוכלת לאיטי. למדתי לאהוב את זה וזה טעים ונותן לי הרגשה שבאמת אכלתי איזה מעדן מארץ המעדנים ובכלל זה כלום קלוריות כמעט. ארטיקים קרח יכולים גם כן לפתוח תאבון זה נכון, אבל אפשר להקציב 1 ליום למשל ולקנות ממש רק כמות שאפשר לספור ולדעת שזהו. סוגרים את הלוע. מה שמאד רציתי לספר לכם זה בשורות טובות. היום הייתי אצל האנדוקרינולוגית שהיתה מאד נעימה עודדה אותי (בניגוד לפעם הראשונה שהייתי אצלה) נתנה לי הוראות ברורות לא לצעוד עכשיו עד תקופת הבידוד שלי בשבוע הבא, (3 ימים) (זה לטובתי) וגם לא להתעמל. (לא נורא זה זמני בלבד), ועלי לעמוד בדיאטה מיוחדת ומאד מאד לא פשוטה (משתדלת לשמור על מילותי) כדי שגופי יבוא מוכן לקבל את הטיפול ויגיב בטוב. והנה אני כל כך מעודדת ופתאום כך ללא "אזהרה". אני בוכה ובוכה וחרדה גדולה אופפת אותי. איני מבינה מדוע. אבל לאט לאט אני מבינה. זו לא אני, אלא המצב של "אין בלוטה" הוא זה שמביא אותי לגל הזה שהציף אותי. ואני עוברת אותו ואחר כך הכל נראה אחרת ויש לי הרבה מה להודות לקב"ה על המצב שלי היום ועל כך שאני מקבלת עזרה מרופאים מסורים (רופאות). זה לא משנה, ואיכפת להן והן מקצועיות. אז מה עוד נותר לומר? רק תודה לאל כל הזמן. וזאת אני עושה. והתחלתי את יומי בהמון חיוכים - אז מה אם היתה לי נפילה במצב רוחי ובכיתי? זה עובר וזה הכל. תודה לאל שיחה אחת עם חברה ונזכרתי גם כמה אתן מפרגנות כמה מעודדות אחת את רעותה ובמיוחד אותי ... וכל השאר זה זמני ועובר. צריך תמיד לזכור את זה. וגם בימים רגילים בהם נפלתי בעניין הדיאטה, החלטתי שאני לא אלקה את עצמי וברגע הנפילה אומר לעצמי: "זה מה שאני יכולה עכשיו". אבל מרגע שהתרוממתי היה לי כוח לעמוד בפני המתוקים ובפני עוד כמה דברים. ושתדעו לכם, אני הולכת לנטורופטית מדהימה שהצליחה בעזרת תזונה נכונה של 3 שבועות לגרום לי שינוי אפילו באיזה פרמטר בבדיקות הדם שעשיתי לפני הניתוח. היש טוב מכך? ואני זוכרת את פניה המחייכות של הרופאה שלי הבוקר ומה שאמרה לי והנה אני כבר מחויכת ושולחת לכם הרבה הרבה אהבה ... וכולנו בבקשה לזכור. "מצבי כנראה יותר חמור" אם מתיחסים לקרטיבים ומשתמשים במילים כל כך חזקות, אולי זה חומר למחשבה? הלואי ו"מצב חמור " אצל כולכן יתיחס רק לנושאים כמו קרטיב או שוקולד וכו'. זה כאמור לעיל "צרות של עשירים". זה אומר שהכל בסדר, ומירי תמיד מזכירה שעלינו להשתמש במילים בזהירות וגם לומר "לא קל" במקום המילה קשה שהיא באמת קשה. הנה חומר למחשבה בערב יום שלישי ובאהבה גדולה אני מסיימת כי אני הולכת להתלבש וללכת לערב וי"צו. שלכן בחיבוק גדול
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2011 05:02
|
miribelkin כתב:
טלי יקרה כמי שגרה בשכנותך, אני מוכרחה להגיד לך שהשוקולד הוא רק דובדבן על קצפת המעדנים שמפוזרים בשכונה...... החכמה ואני כמובן מיישמת אותה, זה לא להיכנס בכלל. ואז לא קורה כלום. כשאני נכנסת מידי פעם, אני מקבלת תיזכורת של קילו עלייה. וזה לא שווה. לא להיכנס....לא להתחיל עם הביס הראשון. זה מצליח. לילה טוב אוהבת מירי מירוש לכל אחד יש דובדבן אחר על הקצפת אבל יחד עם זאת ברור לחלוטין שלא מתחילים ולא נכנסים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2011 05:00
|
EFF כתב:
אקו יקרה...למי שמאמין..כנראה שמישהו למעלה מעמיד במבחן את יכולת האיפוק שלך וכוח הרצון...אני סומכת עלייך. אגב, אני לא צריכה ללכת רחוק - אצלי בבית מתנהל מטבח די עשיר ומגוון- ואני נמנעת (בתקופות טובות...) מלטעום אפילו..עשיתי את זה שנים רבות עד לתקופה שלפני כמה חודשים שקצת התפרעתי. אבל בזכות מירי חזרתי לעצמי ואני ממש גאה. מוכר מאוד יקירתי.כשאני ממש בשליטה ובתקופה טובה גם שוקולד יכול להיות במקרר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2011 00:32
 tutit Posts: 2431
|
שיואו ...שוקולד זו החולשה שלי.........................באמת עדיף לא להכנס אם את יכולה.......
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2011 00:15
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
טלי יקרה כמי שגרה בשכנותך, אני מוכרחה להגיד לך שהשוקולד הוא רק דובדבן על קצפת המעדנים שמפוזרים בשכונה...... החכמה ואני כמובן מיישמת אותה, זה לא להיכנס בכלל. ואז לא קורה כלום. כשאני נכנסת מידי פעם, אני מקבלת תיזכורת של קילו עלייה. וזה לא שווה. לא להיכנס....לא להתחיל עם הביס הראשון. זה מצליח. לילה טוב אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2011 23:07
 EFF Posts: 6417
|
ויש לי גם הפתעה - אני לא אוהבת שוקולד בכלל !!!!אני יודעת שזה נדיר - אבל זו האמת..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2011 23:06
 EFF Posts: 6417
|
אקו יקרה...למי שמאמין..כנראה שמישהו למעלה מעמיד במבחן את יכולת האיפוק שלך וכוח הרצון...אני סומכת עלייך. אגב, אני לא צריכה ללכת רחוק - אצלי בבית מתנהל מטבח די עשיר ומגוון- ואני נמנעת (בתקופות טובות...) מלטעום אפילו..עשיתי את זה שנים רבות עד לתקופה שלפני כמה חודשים שקצת התפרעתי. אבל בזכות מירי חזרתי לעצמי ואני ממש גאה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2011 20:48
|
אקורדיאון כתב:
חיוך איזה בשורות טובות ומשמחות ושאפו על הנחישות בהתמודדות ,בחרת את חצי הכוס המלאה וכך צריך. רק להמשיך באופטימיות. אם היו כמה באמת לא היתה בעיה אבל זה ממש לא כך אצלי מהרגע שאכלתי את הקוביה הראשונה. איך שלא יהיה סומכת על עצמי ואעמוד בפיתוי כפי שהוכחתי בגדול עד היום,לרדת 40 קילו לא עניין של מה בכך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|