הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » יום שני המבורך !!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
19/07/2011 12:04

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
כל הכבוד על הגיישה בנוגע לאוטו לא כל אחד יכול לעשות זאת...
ואכן אין כמו אנשים טובים באמצע הדרך שיודעים לקבל כל אחד באשר הוא ...
יישר כוח על גישה חיובית smile ואמן על כולנו תמיד לזכור פרופורציות בכל בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
19/07/2011 10:57

קרולין
קרולין
חנה יקרה,
אני מעריצה אותך! ויש הרבה מה ללמוד ממך!
עם הגישה האופטימית שלך , ושמחת החיים שבך המדבקת והמנצחת, תגיעי לכל יעדיך.
קרולין.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/07/2011 08:21

שאפתנית
שאפתנית
חנה אני מעריצה אותך ויש לי עוד מה ללמוד.
אני בטוח הייתי נכנסת לבאסה לפחות 10 דקות. מנסה להבין למה זה קרה לי ומי החצוף שעשה את זה ולא השאיר פרטים אבל את בחרת בדרך הנכונה והבריאה. להסתכל על חצי כוס מלאה ולא לבזבז אנרגיות מיותרות על מי ולמה.
כמו שכתבתי, יש לי עוד מה ללמוד ואני "על זה".
0 קישור קבוע (Permalink)
19/07/2011 05:23

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן פרופורציות היא מילת מפתח ואכן מאחלת לכולנו שתמיד יגיחו אלינו אנשים טובים
באמצע הדרך.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/07/2011 17:00

dany
dany
חנה יקרה
מסכימה איתך
פופורציות חשוב מאד!!!!!!!
מילה טובה וחמה שווה יותר מהכל.
נימוס ואורך רוח משדרגים כל שירות שאנחנו מקבלים.
וכפי שאת אומרת זה לא עולה כסף לא מילה טובה ולא חיוך אז למה להיות קמצן?
ערב נהדר
0 קישור קבוע (Permalink)
18/07/2011 16:21

רבקה
רבקה
חנה יקרה
אין ספק שאנשים טובים עוזרים תומכים ומפרגנים
עושים לנו את היום
הפורום הזה בורך באנשים כאלה כי מורתינו היקרה
היא שדואגת שסביבה יהיו אנשים טובים שרק מלים טובות
והרבה אהבה יהיו בקרבתה
חנה שמחה שהכל הסתדר על הצד הטוב ביותר
ורק לחייך לחייך ותמיד לחייך
0 קישור קבוע (Permalink)
18/07/2011 15:55

נינוש
נינוש
חיוך מהלב,
תבורכי את, עם הגישה החיובית
כל הכבוד לך
כן ירבו אנשים כמוך, והעולם היה מקום טוב יותר!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
18/07/2011 15:46

חיוך מהלב
חיוך מהלב
שלום לכולם ויום שני המבורך לכולנו. נכון שבחוץ די דביק ואנו אנשים של מזגנים בקיץ אבל מעבר לכך, צריך תמיד לראות דברים טובים שקורים לנו.
לפני כשבועיים חניתי ברחוב גורדון בת"א בצורה מסודרת צמוד למדרכה על כחול לבן עם איזי פרק. בטח עבר שם גי'פ או מכונית זבל וכד' את כל הכנף השמאלית האחורית פשוט קילפו לי מהמכונית כשחזרתי מביקור אצל הנכדות שלו. לא תאמינו. המכונית שלי חדשה כמעט אבל אחרי כ-3-4 דקות התעשתתי. האם לקחת ללב משהו שאפשר לפתור בכסף ובפחחות? ממש לא שווה לי ולא כדאי לי לקחת ללב. כך אני סבורה - אם מדברים על פרופוציות. כשאני שומעת ששני אנשים החליפו גלגל ברכב על הכביש ונדרסו למוות והנהג ברח? אז הנה פרופורציות. נכון?
הבוקר כשהגעתי למוסך לקבל את המכונית שלי שהיתה "חולה" כי מישהו עבר ברחוב וכיסח לה את הצורה בלי להשאיר פתק כמובן, שמחתי מאד. למה? ראשית כי החזרתי את הרכב החלופי אבל מעבר לכך השרות שקיבלתי במוסך פשוט אין דברים כאלה. יש שם פקידה חמודה יעילה מעין כמותה וגם הבוס שלה הכל מתוקתק במינימום זמן לחכות, עם חיוך רחב ובכלל עצות טובות ומה לא. כשנתנו לי טופס למלא על טיב השרות השבתי בכל שאלה ואמרתי - 10. האם זה מובן מאליו? ברור שלא. גם היחס באלדן ששם נתנו לי רכב חלופי גם הוא היה מקצועי מהיר ומיומן. נכון, שאנו מצפים בדרך כלל שנקבל שרות מעולה אבל זה לא ברור מאליו. וכשקורים דברים כאלה אני מודה לאל שנתקלתי באנשים מסוג כזה כי הם מעלים חיוכים על פני. יש גם אנשים אחרים שאני טוענת שהם לא עמדו בתור הנכון כשחילקו שכל כי יש להם כל מיני יציאות ודיבורים טיפשיים ואנשים אינם מודעים כלל עם מי הם מדברים ומה הם מוציאים מפיהם. הרי אומרים שחיים ומוות ביד הלשון. גם הפסיכולוג שאליו פניתי בשיחה בבית החולים לא הרשים אותי בלשון המעטה, חוסר רגישות שהפגין פשוט לא מתאים לאיש מקצוע. אבל אי אפשר לצפות מכולם נכון? אז ביזבזתי כ-45 דקות במחיצתו והלכתי לדרכי יותר אין סיבה שאראה אותו בכלל. ומה אני מאחלת לכולנו כאן בפורום.
שניפגש עם אנשים שיש להם חיוך ומקום בלב לכל אחד. שניפגש עם אנשים שיודעים להעניק אפילו מילה טובה סתם כך (כי זה לא עולה כסף) וכל אחד כזה "עושה לי את היום". שיהיה לכולנו יום נפלא ושמירה על הדיאטה הנכונה והטובה שלנו.
אוהבת את כולכם מאד מאד

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » יום שני המבורך !!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!