21/07/2011 14:14
 רבקה Posts: 8411
|
יולי יקירה ברכות על ירידה נפלאה המשיכי כך וסופה"ש שיהיה בשליטה מלאה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/07/2011 13:41
 יולי Posts: 754
|
מיכל יקירה,
אני ממש שמחה לקרוא כי דברייך מחזקים מאוד, אכן, אני מצטרפת לשבוע של עשייה , וגמני אכלתי צהריים טובה וכמעט שנפלתי לחטיף יומי שני ומיותר..ו..לא..ויתרתי על זה כי אני לא צריכה סתם לאכול יותר מידי ואני שבעה ואוכלת טוב גם ככה (כמו שצריך, הכוונה) . אז שיהיה שבוע נפלא ועם ירידות נפלאות במשקל ושבוע של שליטה והצלחה, יום נפלא, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2011 05:09
 dany Posts: 19819
|
מיכלי לכן אנחנו כאן כדי שכל אחת מאיתנו שיש לה כוחות תתדלק את האחרות בשעה שלא קל להן.............
מיכל שרון כתב:
לכל המקסימות והיקרות.. תודה רבה על המחמאות והפרגון. שמחתי מאוד לקרוא שהצלחתי להכניס משב רוח רענן לנפשות המיוזעות, העייפות והמרוטות שיש כאן (בכל אופן.. שלי היתה במצב הזה עד יום ראשון), בזכותי וגם בזכותכן אני רושמת יום שני של שמירה והצלחה. בשעה 17:00 שמעתי את הצפירה, התכוננתי מראש עם סלט במקרר (שבאמת היום כשגיתי היה בלימודים = שעת הכושר השבועית שלי, הוא נאכל לאורך כל הערב במקום נשנושים אסורים) ואת הלילה קינחתי עם יוגורט וקינמון כשהשדים דפקו על דלתי. לכל היורדות בגאון כמוני  - יחד בואו נשמור שלא יעלה לנו לראש  , נזכור שיש לנו עוד כמה בממתינה וגם השבוע נסתום את הלוע, נעשה יותר מאשר נקווה ואמן שגם בשבוע הבא המומנטום החיובי יישמר ויתעצם!!! שיהיה לנו המשך שבוע מוצלח, שוב המון תודה על האהבה והפרגון - בחזרה לכולכן מקסימות!!! לילה טוב  edited by מיכל שרון on 7/19/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2011 05:05
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן חשוב מאוד שלא יעלה לנו לראש. הצלחה לכולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2011 23:15
 מיכל שרון Posts: 1318
|
לכל המקסימות והיקרות.. תודה רבה על המחמאות והפרגון. שמחתי מאוד לקרוא שהצלחתי להכניס משב רוח רענן לנפשות המיוזעות, העייפות והמרוטות שיש כאן (בכל אופן.. שלי היתה במצב הזה עד יום ראשון), בזכותי וגם בזכותכן אני רושמת יום שני של שמירה והצלחה. בשעה 17:00 שמעתי את הצפירה, התכוננתי מראש עם סלט במקרר (שבאמת היום כשגיתי היה בלימודים = שעת הכושר השבועית שלי, הוא נאכל לאורך כל הערב במקום נשנושים אסורים) ואת הלילה קינחתי עם יוגורט וקינמון כשהשדים דפקו על דלתי.
לכל היורדות בגאון כמוני - יחד בואו נשמור שלא יעלה לנו לראש , נזכור שיש לנו עוד כמה בממתינה וגם השבוע נסתום את הלוע, נעשה יותר מאשר נקווה ואמן שגם בשבוע הבא המומנטום החיובי יישמר ויתעצם!!!
שיהיה לנו המשך שבוע מוצלח, שוב המון תודה על האהבה והפרגון - בחזרה לכולכן מקסימות!!!
לילה טוב  edited by מיכל שרון on 7/19/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2011 16:32
|
יולי חמודה ברכות לירידה וכן ירבו................ נשיבוקים
יולי כתב:
מיכל, את פשוט מדהימה עם התובנות החדשות. נכון, לפעמים משהו שאומרים לנו או משהו שפתאום נזכרים בו גורם לנו לפלשבק כזה ואז נזכרים ..ופוצחים חזרה בדיאטה (כאורח חיים) וחוזרים למוטיבציה. ממש אהבתי לקרוא את הפוסט שלך, את כותבת ממש מעניין. אני שמחה לבשר שאני רזיתי קילו (שלם) ו..זה ממש ממש כיף.. יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2011 14:15
 שאפתנית Posts: 8392
|
ברכות על הקילו שירד יולי!!!! כל הכבוד והמשך הצלחה!!! יולי כתב:
מיכל, את פשוט מדהימה עם התובנות החדשות. נכון, לפעמים משהו שאומרים לנו או משהו שפתאום נזכרים בו גורם לנו לפלשבק כזה ואז נזכרים ..ופוצחים חזרה בדיאטה (כאורח חיים) וחוזרים למוטיבציה. ממש אהבתי לקרוא את הפוסט שלך, את כותבת ממש מעניין. אני שמחה לבשר שאני רזיתי קילו (שלם) ו..זה ממש ממש כיף.. יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2011 14:15
 יולי Posts: 754
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2011 12:39
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
tutit חמודה ברכות לירידה יישר כוח והתמדה להמשך... ומיכל שרון יקרה פשוט תענוג לקרוא אותך כל פעם מחדש... אז ראשית ברכות לירידה .. זו בהחלט אנרגיה עסיסית למוטיבציה החדשה שלך שמחה על הארה שהייתה לך ועל ההחלטה לקום ולהמשיך לעשות ואני בטוחה שעם אישיות כמו שלך את תצליחי בגדול מוכר לכולנו האוטומט הזה שלעיתים אנו נשאבים אליו ושוכחים להתנער ממנו ולקום ולהמשיך קדימה וממשיכים באותה שגרה שהיא לעיתים ממכרת מוכרת וקלה אך חשוב לדעת לעצור מידי פעם ולהתרענן במשהו שיסייע לנו לא להשאב למקומות הלא נכונים מאחלת לך הרבה בהצלחה ולגיתי ואנו כאן תמיד בשבילך כדי להתניע בך עוד דלק כדי שתמשיך ליעד לו את חפצה בהצלחה  edited by דובונית אכפת לי on 7/19/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2011 08:23
 שאפתנית Posts: 8392
|
הדסי ברכות על הירידה!!! שיחקת אותה בענק, קילו מאתיים!!! כל הכבוד ובהצלחה גם השבוע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2011 05:20
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יישר כח מיכלי והדסוש ,כל מה שנכתב כאן כל כך משקף את כולנו ומבהיר חד וחלק מדוע חובה עלינו להשאר במסגרת שהרי ללא מסגרת מי היה חוזר למסלול? בהצלחה לכולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2011 21:39
 נחושה Posts: 6982
|
כל הכבוד מיכלי והדסי, המשיכו כך 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2011 17:01
|
כל הכבוד על הירידה כפיים
tutit כתב:
מיכלי אהובה! אין ספק שרוב הבנות כאן הזדהו עם דברייך ובניהן אני מי כמונו מכירות את התחושות וחוות אותן כל הזמן - אחרת היינו נעלמות מזמן (כמו שמירי אומרת)....................את כותבת נפלא כבר אמרתי אלף פעם ולא יכולה לא להגיד שוב...... כ"כ נוגע ללב ומוקפד עם כל הפרטים הקטנים.......... כל הכבוד על הירידה אתמול כנראה שגם שאת לא ממש שומרת את עדיין בראש כבר עם דיסק של מירי בתת מודע לא יעזור כלום!היא יושבת אצלנו חזק במערכת ......................(גם אני ירדתי השבוע קילו מאתיים). מאחלת לך להגיע בע"ה השנה ליעד הנכסף ולראות על המשקל את אותו מספר שהתנוסס לך כמו נר אתמול העיקר שהרצון קיים................. ואין לדעת אולי אפילו תרדי יותר ממה שאת חושבת ברגעים אלו.............. תודה על המוטיבציה שהכנסת לנו לפורום גם אנחנו רוצות להכנס שוב למגרש ולהצטיין..................... ובהצלחה גם לכולכן בנות הפורום היקרות ...♥ המשך שבוע מקסים וכמובן ירידותתתתתתתתת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2011 16:25
|
מיכלי והדסי לשתיכן מגיע על ירידה נפלאה כל הכבוד והמשכנה כך נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2011 16:01
 tutit Posts: 2431
|
מיכלי אהובה! אין ספק שרוב הבנות כאן הזדהו עם דברייך ובניהן אני מי כמונו מכירות את התחושות וחוות אותן כל הזמן - אחרת היינו נעלמות מזמן (כמו שמירי אומרת)....................את כותבת נפלא כבר אמרתי אלף פעם ולא יכולה לא להגיד שוב...... כ"כ נוגע ללב ומוקפד עם כל הפרטים הקטנים.......... כל הכבוד על הירידה אתמול כנראה שגם שאת לא ממש שומרת את עדיין בראש כבר עם דיסק של מירי בתת מודע לא יעזור כלום!היא יושבת אצלנו חזק במערכת ......................(גם אני ירדתי השבוע קילו מאתיים). מאחלת לך להגיע בע"ה השנה ליעד הנכסף ולראות על המשקל את אותו מספר שהתנוסס לך כמו נר אתמול העיקר שהרצון קיים................. ואין לדעת אולי אפילו תרדי יותר ממה שאת חושבת ברגעים אלו.............. תודה על המוטיבציה שהכנסת לנו לפורום גם אנחנו רוצות להכנס שוב למגרש ולהצטיין..................... ובהצלחה גם לכולכן בנות הפורום היקרות ...♥ המשך שבוע מקסים וכמובן ירידותתתתתתתתת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2011 15:06
 נחושה Posts: 6982
|
dany כתב:
בנות המון המון הצלחההההההההההההההההההההההה
תודה יקירה, לכולנו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2011 14:25
 לייסי Posts: 623
|
מיכל הקירה, תענוג לקרוא את כתבותייך. אני מזדהה איתך לחלוטין ואין לי אלא לאחל לך בהצלחה בהמשך! שבוע טוב ומוצלח!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2011 12:37
 קרולין Posts: 6651
|
מיכל יקרה, אהבתי את הפוסט שלך כמו תמיד את נוגעת ומרגשת. ויופי שאת שוב מושקעת ב ע צ מ ך. תהני מהחזרה לעצמך ב- 100% ! המשך יום נהדר ושבוע נפלא. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2011 12:32
|
מיכלי אפשר לא לסמוך עליך? אין כזה דבר את נהדרת וממשיכה להיות כזאת מיכלי החלטה אצלך היא עשייה חיובית בכל והנה הגיע הרגע שגם התירוצים נעלמים ואת שוב מיכלי האמיתית עם הילד הבוגר שבך ומאחלת לך את כל ההצלחות והרצונות בהגשמה חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2011 12:24
|
בנות המון המון הצלחההההההההההההההההההההההה
|
|
0