הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » המחיר שאת מוכנה לשלם...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
19/07/2011 11:39

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
אפי חמודה כל הכבוד שאת יודעת לשמור על עצמך בדרך הנכונה לך smile בהצלחה בהמשך ויישר כוח להמון ירידות..
ונחושתית לפעמים לפני שעולים מעלה יש ירידה למטה שתעלה אותנו מקווה שהיום את מחוזקת וכבר פועלת למען עצמך smile בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
18/07/2011 01:01

אשירה
אשירה
אפי יקרה,
כל הכבוד על האומץ להחליט להישאר בארץ ולא להצטרף לביקור אצל בנך. זו החלטה בהחלט אמיצה.
את מאוד כנה וישרה עם עצמך ואת גם מאוד החלטית להגיע לתוצאות וכל הכבוד לך על כך!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
18/07/2011 00:58

אשירה
אשירה
נחושה יקרה,
שמחתי לקרוא שהייתה לך חופשה מהנה עם המשפחה והחברים. כיף שיש חברים שאפשר לחלוק איתם רגשות ותובנות ולא צריך להעמיד פנים ולהעביר זמן בשיחות בטלות.
את מודעת מאוד למצבך ואומרת קבל עם ועדה את האמת כולה. הרבה מאיתנו נמצאות באותה סירה ואת משמשת לנו לפה.
צריך למצוא את חיבור הקסם בין ההבנה והמודעות לבין המעשים, אבל לצערי כנראה אין קסמים ואין פטנטים ועדיין זאת עבודה סיזיפית וקשה של כל אחד מאיתנו עם עצמו.
מאחלת לך המון הצלחה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
17/07/2011 23:16

נחושה
נחושה
EFF כתב:
נחושקה - יופי שבילית את סוף השבוע עם "חיבוק" גדול מהמשפחה והחברים..זהו ממי - חזרת ללימודים באוניברסיטה של מירי...תלמידה מחוננת כמוך - אני מאמינה בך מאוד..כל אחד יש לו את הטיימינג שלו - לדוגמא בימים אלו אחרי תקופה די ארוכה אני בשליטה מוחלטת ואפילו ויתרתי על נסיעה לסינגפור ושלחתי לשם את בעלי כדי שלא אצטרך להתמודד עם אכילה...וכמובן שהמאזניים מחייכים אלי ורושמים ירידות.

גאה בך יקירה, כל הכבוד על ההתמדה והרצינות
Applause
0 קישור קבוע (Permalink)
17/07/2011 19:56

dany
dany
פשוט מחוננתToast

EFF כתב:
נחושקה - יופי שבילית את סוף השבוע עם "חיבוק" גדול מהמשפחה והחברים..זהו ממי - חזרת ללימודים באוניברסיטה של מירי...תלמידה מחוננת כמוך - אני מאמינה בך מאוד..כל אחד יש לו את הטיימינג שלו - לדוגמא בימים אלו אחרי תקופה די ארוכה אני בשליטה מוחלטת ואפילו ויתרתי על נסיעה לסינגפור ושלחתי לשם את בעלי כדי שלא אצטרך להתמודד עם אכילה...וכמובן שהמאזניים מחייכים אלי ורושמים ירידות.
0 קישור קבוע (Permalink)
17/07/2011 18:49

EFF
EFF
0 קישור קבוע (Permalink)
17/07/2011 17:55

נחושה
נחושה
תודה פורום אהוב,
היום לצערי עשיתי חופש מהחופש והעברתי את רוב היום בבטלה ותאמינו לי שיש לי ים של מטלותתתתתתתתתתת
מזל שאין כלום בבית ולכן נפלתי רק על כריכים אבל אני שמעתי את הצפירה בחמששששששששששששששש וזהו סוף לחגיגה.
אני רעננה אחרי מקלחת, מארגנת את הבית ויוצאת לשקילה (ברור שעליתיupset) ולהרצאה אבל אני לא אבקש ממירי לשקול אותי שוב כי אני מודעת לכל מה שנכנס!
בלעת שילמת הבנת ומתחילים שוב מחדש.
אני מודה לאלוהים ולמירי על המסגרת הזאת בטוב וברע כל שבוע ומחכה לתובנות ולאיפוס כל פעם מחדש....בבחינת חלק ממסע ולא שקילה חד פעמית.
הולכת להכין סלט גדול לארוחת ערב, טונה, ביצים קשות כדי שהכול יחכה לי בשובי מההרצאה.
מבטיחה במהלך הערב להתייחס לפוסטים שכתבו אחרים פשוט המחשב היה תפוס כל היום...
נשיבוקים ומבטיחה לעדכן, בהצלחה לנשקלים ושבוע נפלא
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
17/07/2011 14:02

קרולין
קרולין
נחושתי יקירתי,
ברוכה השבה. שמחה שנהנת/תם זה כיף גדול!
לכולנו יש תובנות , רצונות, חלומותתתת להגשים, בחירותתתתתת והכל ניתן להגשים , לשנות, ולעשות אחרת...כל יום ניתן לבחור א ח ר ת! איזה כיףףףףףף!
מאחלת לך את כל הטוב שיש בעולם והתגשמות כל החלומות והרצונות!!! את י כ ו ל ה !!!!
נשיקות ואחלה שבוע שיהיה לך.
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
17/07/2011 11:40

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
נחושתית ברוכה השבה
ומאחלתת לך המון הצלחה ביישום תודבנותיך מהסופש
התחילי בדבר ולו הקטן ביותר
שימי עצמך גם למעלה ופרגני לעצמך כי מגיע לך בהצלחה
ואל תשכחי את עצמך בין ההמון שימי לך תזכורת יום יום ותצליחי שבוע מבורךsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
17/07/2011 08:59

שאפתנית
שאפתנית
בוקר טוב נחושה!!!
ברוכה השבה מהחופשה הקצרה אך האיכותית שבילית. גם פרגנת זמן אישי עם המשפחה והחברים וגם הספקת לשבת עם עצמך ולעשות חשבון נפש. הגעת למסקנה חשובה שאת לא שמה את עצמך במרכז והזה הזמן לשנות. זה הזמן להציב את עצמך במרכז ולהשלים פערים. לפתח ולהגשים חלומות וצרכים.
שיהיה לך שבוע נפלא!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
17/07/2011 05:46

dany
dany
נחושתי יקרה
עשית פסק זמן מבורך שנתן לך גם מקום לחשוב ולהרהר, לראות בפרספקטיבה גם מה קורה אצל האחרים........... ותמיד תמיד מגיעים לתובנות!!!!!!!!!!
עכשיו איך מיישמים???????????
החלטות נהדרותsmile
מאחלת לך שבשנה זו אכן תצליחי להביא את התובנות לידי ביצוע חיצוני.
להרגיש תמיד חשובה ונחשבת אהובה ונאהבת.
מכל הלב
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
17/07/2011 05:02

אקורדיאון
אקורדיאון
שמחה לקרוא שנהנית מהחופשה הקצרה כשסביבך אנשים אהובים ואוהבים.
אכן הברכות מרגשות פי כמה מהמתנות עצמן.
נחושתי יקירתי שימי גם את עצמך אם לא בראש הרשימה לפחות באחד המקומות הראשונים
שהרי מגיע לך וכל אחד ואחת מאיתנו בזכות ולא בחסד.
שיהיה לך שבוע נפלא.
0 קישור קבוע (Permalink)
17/07/2011 00:26

נחושה
נחושה
לילה טובsmile ודביקupset פורום יקר,
הרגע גמרתי לפרוק את הכול, כביסה אחת על החבל ואני ממתינה לשניה שתסיים...
היה לי סוף שבוע נחמד, מרגש, קיבלתי מעט מתנות אבל פתקי פירגון ואהבה כנים ומרגשים והמון צומי....
הכי הכי מהכול היה שפינקתי את עצמי בכיבוש נדנדת בננה תלויה והעברתי עליה כמעט את כל הבוקר, בקריאת ספר וסיימתי אותו...בשינה מתוקה ובבהייה בנוף ובשמיים...
אבל באמת היו לנו שלושה ימים מהנים ביותר של חברה וילדודס שבאמת אוהבים, מקבלים ומכילים את השונות ואת השגיונות של כל אחד באהבה (מי יותר מי פחות)
רוב השיחות שלנו כיאה לגילאי 37-45 היו על פרנסה, תעסוקה, קריירה, ילדים, מעט פוליטיקה, הרבה על תובנות ומה מקומו של המחיר והאם אנו מוכנים לשלם אותו...
בהמשך להרצאתה המשובחת של מירי בשבוע שחלף וצמד המילים מודעות ובחירה אני יותר מודעת למחירים שאני משלמת ואף חברותיי לסופשבוע ציינו זאת בכתב בברכות היומולדת
אני משלמת מחיר על הריצות והתיזוזים, על זה שאני לא מפתחת את הכתיבה, לא מגשימה חלומות, לא שמה את עצמי במרכז, לא מחליטה ומיישמת, לא מכריזה מלחמה בפחמימות וכד'...
וכך דיברנו על מחירים שכל אחד מאיתנו שילם ב 20 השנים האחרונות (ההיכרות של הבעלים) , שני זוגות שיחגגו השנה 20 שנות נישואין, פרק ב' מוצלח של אחד מהחברה וכן הלאה...
מבטיחה לכתוב מחר פוסט נוסף ומעניין וכמובן לסיים ולקרוא את ברכות היומולדת (אין דברים כאלה!!!) ואת שאר הפוסטים והמתכונים של אפי ולהגיב...
נשיקותתתתתתתתתתתתתת והתגעגתי עד מאוד
נחושתכם
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » המחיר שאת מוכנה לשלם...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!