|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
16/07/2011 23:01
 EFF Posts: 6417
|
כן כן...מקרים כאלו מכניסים אותנו מיד לפרופורציות. החיים באמת מתנה יקרת ערך, ובידינו הבחירה איך לחיות אותם ואיך למצות אותם באופן הכי הכי...ואת מירי יקירתי, מלמדת אותנו כ"כ הרבה במהלך
השנים איך לעשות בחירות ואיך לדעת להפוך "את הלימון ללימונדה" או כמו שאני תמיד אומרת - את עבורנו הדיקן של האוניברסיטה של החיים.♥♥ edited by EFF on 7/16/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2011 22:24
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
צעדנו היום כהרגלנו בטיילת המדהימה של עירנו האהובה תל אביב. הים היה מלא באנשים, היה חם מאד מאד דגל לבן בכל תחנה.ופתאם אנחנו רואים אמבולנס עם צוות של טיפול נמרץ.הוציאו מהמים גבר או אשה שטבעו,גופה מכוסה. הייתי כמה רגעים בשוק.... ופתאם אשה לידי אמרה בכל רם, צריך לחיות, קיבלנו חיים במתנה צריך לשמור עליהם ולהנות. המשפט הזה, החזיר אותי חזרה למציאות.......הכל מסביב המשיך כרגיל. קיץ תל אביבי בתפארתו. בסוף ההרצאה אמרתי לכם בשבוע שעבר, לקום כל בוקר ולזכור שתי מילים חשובות של צמיחה ועשיה. מודעות ובחירה......... כל יום להיות מודעים לעצמנו בכל תחום ולטפל באהבה ובשמחה בעצמנו ובקרובים לנו...... כי מגיע לנו איכות חיים,והרזיה ושמירת משקל עבורנו זה אושר גדול. שימשיך להיות לנו קיץ בטוח ונעים, להתראות השבוע במעמד השקילה אוהבת וגאה ומודה לכולכם מאד שלכם מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|