17/07/2011 22:00
 1103 Posts: 5022
|
dany כתב:
ענתי יקרה ונילי מתוקה לא צריך להיות בחו"ל על מנת לחרוג ולהשתולל........... מספיק איזה שינוי בסדר היום והחיים ובום......................... אירחתי אתמול זוג חברים שהכרנו בטיול האחרון, כמובן שהכנתי כל טוב הארץ , אבל אלו לא דברים שהייתי נופלת עליהם וגם ידעתי שביתי הקטנה באה בערב ואז אעמיס עליה את כל השאריות......... אבל הם עצמם הביאו כל מיני דברים ממש ממש לא מתאימים............ והסקרנות .................. ומתחילים עם אחד וכך נמשכים לעוד..................... חבל שמרתי כל כך יפה בשבועיים האחרונים............ ועכשיו בטח כבר קילקלתי ........... אך ציינתם כל כך יפה שיש לנו מסגרת תודה לאל ולמירי............ אז היה היה, ממשיכה הלאה. מאחלת לכן הצלחה ענתי כל הכבוד במאבק מול הפחמימות. ונילי תחזרי ואז תמשיכי ................. דני יקרה תודה אני מסכימה עם דבריך ובהחלט מתכוונת לחזור למסגרת כאשר אחזור ארצה. שבוע נפלא ובשליטה נשיקות קרירות מקנדה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/07/2011 21:55
|
אקורדיאון כתב:
1103 כתב: ענת יקרה
את כל כך צודקת אין כמו מסגרת.כל סטיה ממנה מקלקלת.
אני נמצאת כרגע בקנדה אצל הבן ומשפחתו,למרות הכיף,אינני נמצאת במסגרת,היות וסגנון האוכל כאן שונה,
ישנם כאן בבית הרבה מאוד פיתויים {כולם רזים}.אני בטוחה שהעלה במשקל למרות שכל לילה,אני מחליטה שמחר יהיה
יום חדש והרצון לחזור למסגרת קיים,אך בין הרצוי למצוי יש פער עצום.
אני מאמינה שלמרות כל הקשיים תצליחי לחזור למסגרת כי בארץ הרבה יותר קל לעשות זאת.
שבת נהדרת שלווה ובשליטה.
נילי נילי המשיכי להנות ולנצל את התקופה ואת אשר יעלה אם בכלל תרדי כשתחזרי לשיגרה. שבוע נפלא. ,תודה אקו משתדלים למצות כל רגע בחברת בני המשפחה. המשך שבוע בשליטה ובהצלחה בשקילה הקרובה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/07/2011 20:01
 dany Posts: 19819
|
לברכה שלך בסוף הפוסט אמן ואמן
יולי כתב:
היי ענת, מה שלומך קודם כל? דבר נוסף אני מוכרחה לומר שגם אני כמו כולן כאן נופלת וקמה כל הזמן. האמת היא שזאת צרת רבים וחצי הכוס המלאה של זה היא שאנחנו במסגרת ומטפלים בעצמנו והכי הכי חשוב במודעות ובעשייה כל הזמן. והאמת היא שכדי להיות במסגרת ולשמור לפעמים צריך לפרוץ קצת את הגגבולות של מותר/ אסור באוכל ולדעת להיות גמישים (זה מכוון גם לעצמי וזה לא ביקורת בכלל)כך שאם את אוכלת בחוץ אז רוב הפעמים עדיף סלט ..אבל מה קורה אם פעם ב..מתחשק דווקא כריך עם גבינה וסלמון? אז, כדי להצליח/ להרגיש טוב עם האוכל/ ועם הגוף שלנו לפחות 90-95 % מהזמן אנחנו בשמירה וה"נפילות" כל עוד הן במודעות (ועדיף שהנפילות יהיו במסעדה, בחוץ, בכיף ובמודעות..והכי חשוב.אם כבר "נפלנו" שזה יהיה משהו ששווה את זה, משהו שבאמת רצינו ולא סתם. עכשיו לוידוי שלי: יום חמישי היינו אני ובעלי במסעדה עם זוג חברים וממש התחשק לי (בטירוף אבל) כריך סלמון וככה וממש לא יכולתי לוותר עליו אז כן הזמנתי וכן אכלתי ..והאמת שאח"כ עשיתי יומיים קיזוז ותוך כדי טיול בשבת לגנים הבאהיים (לא מומלץ להגיע בחום הנורא בצהריים ולכן היינו זמן קצר הלחות ממש הרגה אותנו ) פשוט לקחנו איתנו אוכל- (קיזוז של סנוויצים מלחם קל, גזרי ירקות חתוכים ותפוח והמון מיים מינרליים..והאמת שהיה ממש טעים ואפילו בעלי שלא בדיאטה הודה שזה היה טעים ולא סבל בכלל (למרות שקיזוז בשבת זה לא אידאלי, אבל אני לא רוצה לשלם על הבליסה הלילית וממש רוצה לעשות RESTART לעצמי ולחזור למצבי שלפני הסנדוויץ וככה , ברוך השם , אין לי רעב מוגבר והכל טוב, כי הכל מהשכל הישר ובמודעות ושליטה, ואני מקווה שלא עליתי, ואם כן, אז זה יירד ממני בקלות (ובכל זאת אני מקווה שלא עלה לי..תרתי משמע) ובכלל יום חמישי מבחינת אוכל הייתי על הפנים, כל היוםפ פחמימות ולא מסודר בכלל כי לא הייתי בבית כל היום ופשוט סנדוויצים (ולא "קלים" בכלל..אז אני יודעת שזה צבירת נוזלים וכדי שלא ימשיך לי הבולמוס הפחמימתי הזה ..פשוט עשיתי קיזוז שלי יותר קל שזה עם סנוויצים קלים מלחם קל ותפוח אחד..כי קיזוז חלבונים אצלי פשוט יוציא אותי מדעתי ולא יעבוד ..ניסיתי פעם וזה לא עשה לי טוב בכלל, אבל אני מניחה שזה אינדיבידואלי מאוד..בכל אופן, שישי שבת היו מעולים מבחינת שליטה ואוכל ושתיתי מלא מיים מינרליים, ו..היום כבר חזרתי לאכילה נורמלית ולא קיזוזים כי אני לא בעונש ואני פשוט הייתי צריכה איתחול כמו מחשב...ממש..ועכשיו חזרתי למסגרת מתוך המסגרת של בלי פחמימות מחמש ו..זהו.. לכן, לענת ולכל משתתפות הפורום, אני חושבת שאנחנו רק בני אדם, וגם שמנמודות מקסימות, ולפעמים אנחנו נופלות (ולא על חסה ברד"כ) וזה נורמלי, ויש לנו מזל גדול שאנחנו במסגרת ולכן, תמיד אבל תמיד קמות בכיף, מנגבות את הפירורים וממשיכות הלאה בעשייה כי זה פשוט אורח חיים, לכל החיים, ממש כמו שמירי שלנו אומרת. ולך, מירי, תודה שאת תמיד שם בשבילנו לעזור לתמוך ולעודד, כי אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה לולא הייתי במסגרת, כי אז הבולמוס היה מביא אחריו כאלו כל יום כי אם כבר אז כבר, אבל אני יודעת שצריך להישקל כל שבוע לא משנה מה וגם אם אכלתי פיל קטן גדול או ענקי אני כאן, ועושה רוב הזמן מה שאת אומרת, ואני מקווה ומאמינה ויודעת שרוב הזמן אין בולמוסים...ויש לי גם מסקנה, שאני יודעת שאני מחוץ לבית הרבה זמן כדאי לי להיערך מראש ולקחת איתי משהו ולא לקנות בחוץ כי זה תמיד יותר "עשיר" בפחמימה וקלוריות.. יום מקסים לכולן ונטול בולמוסים, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/07/2011 19:48
 ענת Posts: 3849
|
אכן ממשיכה להילחם קשה לי בטירוף!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/07/2011 13:54
 קרולין Posts: 6651
|
ענתי יקירתי, אין כמו מירי שלנו והמסגרת, הם המפתח להצלחה שלנו ולאיכות חיים. כולנו זכינו. שבוע טוב ומוצלח. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/07/2011 13:42
 יולי Posts: 754
|
היי ענת, מה שלומך קודם כל? דבר נוסף אני מוכרחה לומר שגם אני כמו כולן כאן נופלת וקמה כל הזמן. האמת היא שזאת צרת רבים וחצי הכוס המלאה של זה היא שאנחנו במסגרת ומטפלים בעצמנו והכי הכי חשוב במודעות ובעשייה כל הזמן. והאמת היא שכדי להיות במסגרת ולשמור לפעמים צריך לפרוץ קצת את הגגבולות של מותר/ אסור באוכל ולדעת להיות גמישים (זה מכוון גם לעצמי וזה לא ביקורת בכלל)כך שאם את אוכלת בחוץ אז רוב הפעמים עדיף סלט ..אבל מה קורה אם פעם ב..מתחשק דווקא כריך עם גבינה וסלמון? אז, כדי להצליח/ להרגיש טוב עם האוכל/ ועם הגוף שלנו לפחות 90-95 % מהזמן אנחנו בשמירה וה"נפילות" כל עוד הן במודעות (ועדיף שהנפילות יהיו במסעדה, בחוץ, בכיף ובמודעות..והכי חשוב.אם כבר "נפלנו" שזה יהיה משהו ששווה את זה, משהו שבאמת רצינו ולא סתם. עכשיו לוידוי שלי: יום חמישי היינו אני ובעלי במסעדה עם זוג חברים וממש התחשק לי (בטירוף אבל) כריך סלמון וככה וממש לא יכולתי לוותר עליו אז כן הזמנתי וכן אכלתי ..והאמת שאח"כ עשיתי יומיים קיזוז ותוך כדי טיול בשבת לגנים הבאהיים (לא מומלץ להגיע בחום הנורא בצהריים ולכן היינו זמן קצר הלחות ממש הרגה אותנו ) פשוט לקחנו איתנו אוכל- (קיזוז של סנוויצים מלחם קל, גזרי ירקות חתוכים ותפוח והמון מיים מינרליים..והאמת שהיה ממש טעים ואפילו בעלי שלא בדיאטה הודה שזה היה טעים ולא סבל בכלל (למרות שקיזוז בשבת זה לא אידאלי, אבל אני לא רוצה לשלם על הבליסה הלילית וממש רוצה לעשות RESTART לעצמי ולחזור למצבי שלפני הסנדוויץ וככה , ברוך השם , אין לי רעב מוגבר והכל טוב, כי הכל מהשכל הישר ובמודעות ושליטה, ואני מקווה שלא עליתי, ואם כן, אז זה יירד ממני בקלות (ובכל זאת אני מקווה שלא עלה לי..תרתי משמע) ובכלל יום חמישי מבחינת אוכל הייתי על הפנים, כל היוםפ פחמימות ולא מסודר בכלל כי לא הייתי בבית כל היום ופשוט סנדוויצים (ולא "קלים" בכלל..אז אני יודעת שזה צבירת נוזלים וכדי שלא ימשיך לי הבולמוס הפחמימתי הזה ..פשוט עשיתי קיזוז שלי יותר קל שזה עם סנוויצים קלים מלחם קל ותפוח אחד..כי קיזוז חלבונים אצלי פשוט יוציא אותי מדעתי ולא יעבוד ..ניסיתי פעם וזה לא עשה לי טוב בכלל, אבל אני מניחה שזה אינדיבידואלי מאוד..בכל אופן, שישי שבת היו מעולים מבחינת שליטה ואוכל ושתיתי מלא מיים מינרליים, ו..היום כבר חזרתי לאכילה נורמלית ולא קיזוזים כי אני לא בעונש ואני פשוט הייתי צריכה איתחול כמו מחשב...ממש..ועכשיו חזרתי למסגרת מתוך המסגרת של בלי פחמימות מחמש ו..זהו.. לכן, לענת ולכל משתתפות הפורום, אני חושבת שאנחנו רק בני אדם, וגם שמנמודות מקסימות, ולפעמים אנחנו נופלות (ולא על חסה ברד"כ) וזה נורמלי, ויש לנו מזל גדול שאנחנו במסגרת ולכן, תמיד אבל תמיד קמות בכיף, מנגבות את הפירורים וממשיכות הלאה בעשייה כי זה פשוט אורח חיים, לכל החיים, ממש כמו שמירי שלנו אומרת. ולך, מירי, תודה שאת תמיד שם בשבילנו לעזור לתמוך ולעודד, כי אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה לולא הייתי במסגרת, כי אז הבולמוס היה מביא אחריו כאלו כל יום כי אם כבר אז כבר, אבל אני יודעת שצריך להישקל כל שבוע לא משנה מה וגם אם אכלתי פיל קטן גדול או ענקי אני כאן, ועושה רוב הזמן מה שאת אומרת, ואני מקווה ומאמינה ויודעת שרוב הזמן אין בולמוסים...ויש לי גם מסקנה, שאני יודעת שאני מחוץ לבית הרבה זמן כדאי לי להיערך מראש ולקחת איתי משהו ולא לקנות בחוץ כי זה תמיד יותר "עשיר" בפחמימה וקלוריות.. יום מקסים לכולן ונטול בולמוסים, יולי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/07/2011 13:30
 כרובית Posts: 261
|
הנפילות האלו מוכרות לי ויפה שהלכת על החסה!!! כל הכבוד והעיקר להמשיך ולנסות יש לנו עוד את כל החיים לנסות ןלהשתפר ואת יודעת מה,זה לא כל כך נורא ויש תמיד את הימים שנותנים לנו איזשהו פוס מהכל. ואח"כ כמובן חזרה לשגרה הנורמלית שלנו. בהצלחה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/07/2011 13:19
 שאפתנית Posts: 8392
|
ענתי כל כך מובן מה שאת כתובת וקיימת הזדהות מלאה עם מילותייך. תודה לאל שיש לנו את מסגרת שמצילה אותנו ועוזרת לנו להרים את הראש ולהמשיך הלאה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/07/2011 11:28
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
ענת אכן אין כמו חשיבות המסגרת ואם נופלים רצוי ללא פחמימות ואם הצלחת אזי הרי זה משובח המשיכי התמודדי ואל תשכחי את עצמך עוד יגיעו ימים טובים כמו אצל כולם פעם למעלה פעם למטה אט אט בהצלחה נילי חמודה תהני בחול עשי חיים השתדלי כמה שניתן ובחזרה ארצה בטוחה שיהיה בסדר אנו איתך בהצלחה ולך דני כמו שכתבתי אל תסתכלי על זה כנפילה אלא טעימה ממשהו אחר גם אם קצת יותר תאהבי את עצמך גם ככה כשזה קרה כי את אנושית וזה בסדר והעיקר לחזור לתלם בלי רגשות אשם למרות שקל לומר וקשה ליישם אך סומכת עליך בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/07/2011 05:40
 dany Posts: 19819
|
ענתי יקרה ונילי מתוקה לא צריך להיות בחו"ל על מנת לחרוג ולהשתולל........... מספיק איזה שינוי בסדר היום והחיים ובום......................... אירחתי אתמול זוג חברים שהכרנו בטיול האחרון, כמובן שהכנתי כל טוב הארץ , אבל אלו לא דברים שהייתי נופלת עליהם וגם ידעתי שביתי הקטנה באה בערב ואז אעמיס עליה את כל השאריות......... אבל הם עצמם הביאו כל מיני דברים ממש ממש לא מתאימים............ והסקרנות .................. ומתחילים עם אחד וכך נמשכים לעוד..................... חבל שמרתי כל כך יפה בשבועיים האחרונים............ ועכשיו בטח כבר קילקלתי ........... אך ציינתם כל כך יפה שיש לנו מסגרת תודה לאל ולמירי............ אז היה היה, ממשיכה הלאה. מאחלת לכן הצלחה ענתי כל הכבוד במאבק מול הפחמימות. ונילי תחזרי ואז תמשיכי .................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/07/2011 05:08
 אקורדיאון Posts: 16382
|
1103 כתב:
ענת יקרה
אני נמצאת כרגע בקנדה אצל הבן ומשפחתו,למרות הכיף,אינני נמצאת במסגרת,היות וסגנון האוכל כאן שונה,
ישנם כאן בבית הרבה מאוד פיתויים {כולם רזים}.אני בטוחה שהעלה במשקל למרות שכל לילה,אני מחליטה שמחר יהיה
שבת נהדרת שלווה ובשליטה.
נילי נילי המשיכי להנות ולנצל את התקופה ואת אשר יעלה אם בכלל תרדי כשתחזרי לשיגרה. שבוע נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/07/2011 05:07
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ענתי אכן בזכות המסגרת והתובנות אין ספור שמקבלים ממירי כולנו מצליחים לאזן ולהפנים שזו דרך חיים, פעם יורדים ולא אחת עולים אבל לא מרימים ידיים ונמצאים במסגרת שאין לה מחיר. בהצלחה רבה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2011 20:39
|
ענת יקרה
שבת נהדרת שלווה ובשליטה.
נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/07/2011 19:58
 ענת Posts: 3849
|
ימים ממש לא קלים מול האוכל.....אבל נאבקת... נעלמתי קצת מהפורום מודה.....אם כי קראתי...לכולנו עליות וירידות אם באוכל ואם בכלל.... האמת לולא המסגרת אולי הייתי פורצת גבולות ו"נופלת "על הפחמימות"......אך מילה אחת של מירי החזירה אותי לאחר שכתבתי לה שקשה לי אמרה רק לא הפחמימות...... ואני מצליחה להחזיק את עצמי המילים של מירי מהדהדרות בראשי מצאתי את עצמי אחהצ לוקחת חסה, צריכה עוד להתחזק מקווה להמשיך להחזיק את עצמי.... לולא המסגרת איפוא היינו. תודה לך מירי על האכפתיות והנתינה אוהבת ומעריכה ענת ותודה לפורום על ההתעניינות ...המתמדת שבוע טוב לכולם ובהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|